5x Cadeautips voor hobbykoks!

5x Cadeautips voor hobbykoks!

Nog maar een paar dagen en het is alweer vrolijk kerstfeest. Lekker met de familie en vrienden bij de kerstboom snoepen van een heerlijk kerstdiner. En dan natuurlijk elkaar verrassen met leuke, originele cadeautjes! Vandaag deel ik hele leuke, last-minute cadeautips voor hobbykoks met jou!

Heb jij alle kerstcadeautjes al in huis?

Nee? Maak je geen zorgen! Uit onderzoek blijkt dat de meeste kerstinkopen in de laatste week plaatsvinden. Je bent dus zeker niet de enige! Om je te helpen geef ik je vandaag, morgen en overmorgen 15 last-minute kerst cadeautips! Je kunt ze thuis vanaf je luie bank bestellen en laten bezorgen door Bol.com. Dan heb je het meestal al de volgende dag in huis! Weg cadeaustress! 🙂

Nog meer cadeautips van Cynspirerend

Ik vind het altijd erg leuk om mensen te verrassen met een leuk cadeau en ik houd er ook van om cadeautjes te krijgen. Ik deel vaker onze favorietjes. Kijk bijvoorbeeld eens naar:

5 Cadeautips voor hobbykoks, keukenprinsessen en kookgekken

Heb jij een leuke partner die blij wordt van mooie maaltijden bereiden in de keuken? Of ben je zelf een rasechte keukenprinses of -prins? Kijk dan eens verder naar deze leuke cadeautjes!

Ik ben zelf ook gek op koken, (zoals je wel kunt lezen in het kookboekje op mijn blog) dus van onderstaande cadeautjes word ik erg blij!

Cadeautip 1: De perfecte snijplank

Cadeautips voor hobbykoks

Een snijplank is altijd handig! En je kunt er zoveel meer mee doen dan gewoon een simpel plankje. Ik vind deze variant van ‘The Grillfather’ echt zo grappig!

Maar kijk ook eens naar:

Cadeautip 2: Simpel gezond eten na de feestdagen

Cadeautips voor hobbykoks

Wie mij al een tijdje kent, weet dat ik gek ben op de kookboeken van ChicksLoveFood. Ik heb dit boek al getipt in mijn lijst van mijn favoriete kookboeken. Zij hebben de lekkerste en meest simpele recepten.

Het Back-On-Track Kookboek geeft goede tips en makkelijke recepten om na de feestdagen je eetpatroon weer makkelijk op de rails te krijgen.

De inspiratie voor mijn recept ‘Instant soep met verse groente’ komt onder andere uit dit boek.

Cadeautip 3: Voor de keukenprinses

Cadeautips voor hobbykoks

Wat is een echte keukenprinses zonder keukenschort? Deze leuke vrolijke schorten vind ik echt heel leuk (hint, hint) en zou er vol trots mee rondlopen!

Ze zijn er in vier verschillende kleuren, neem hier maar even een kijkje om alle opties te bekijken.

Cadeautip 4: Gietijzeren braadpan

Cadeautips voor hobbykoks

Eigenlijk alle enthousiaste (hobby)koks die ik ken, worden erg gelukkig van een goede, gietijzeren braadpan. Ikzelf ook. De smaak is gewoon veel en veel beter als je hierin je heerlijke winterse stoofpot of groot stuk vlees bereid.

Oh ja en je kunt ‘m ook heel erg praktisch gebruiken voor het maken van homemade oliebollen! In plaats van die vette frituurpan.

Dus het is een cadeau die je ook lekker snel kan gebruiken. 😉

Cadeautip 5: Alle kruiden op een rij!

Cadeautips voor hobbykoks
Ik ben dol op kruiden en verzin regelmatig lekkere recepten met eigen kruidenmixen. Zelf heb ik een kruidenlade vol met de lekkerste potjes met kruiden.

Ik kan helemaal blij worden van de geur van rozemarijn, tijm of kaneel. Hmmmm….

Mocht je zelf geen ruimte hebben voor een kruidenlade, dan is een kruidenrek een must voor de hobbykok! Alle kruiden overzichtelijk op een rij, zodat je heerlijk kunt kokerellen!

Welke cadeautips voor hobbykoks spreekt jou het meeste aan?

Cadeautips voor hobbykoks

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van onze kooktips en nieuwe recepten?

Schrijf je dan in voor mijn maandelijkse nieuwsbrief of volg me op Pinterest.

Deze blog bevat geen samenwerking met een bedrijf, maar komt volledig voort uit mijn eigen liefde voor koken. In deze blog staan wel affliate links.

Vind je dit interessant? Bewaar het voor later of deel het met een vriend!
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

26 gedachten over “5x Cadeautips voor hobbykoks!”

 1. Er zitten vooral dingen bij die ik zelf heel graag wil hebben…
  Ik denk dat ik de link van jouw blogpost maar gewoon naar heel de familie doorstuur dan weten zij wat ze voor mij moeten kopen

  Xxx

 2. Dank voor de tips! Het boek check je column heb ik wel eens bij de bibliotheek geleend en is inderdaad een aanrader. Fijne feestdagen alvast!

 3. Wreck this journal is naar het schijnt een echte aanrader! Zo een dobbelsteen heb ik ook ooit is aan mijn jongere zus gegeven maar dan met andere opdrachten. Ze heeft het nooit veel gebruikt! Handige tips!

 4. Ontzettend leuk! Wat een gave tips! Ik ben helemaal weg van de notitieboekjes (maar zoals mijn dochtertje van 5 – nu al – zegt: “Mama, je hebt genoeg notitieboekjes”. Kuch). Het boek van Roos Schlikker zou ik HEEL graag willen hebben. Ik vind dat ze zulke rake, kwetsbare en mooie columns schrijft.

 5. 5 jaar lang een vraag: lijkt me een heel handig boekje als je eens een dag geen schrijf-inspiratie hebt!
  Het boekje over wilde kruiden is heel geschikt voor manlief, die al diverse trips met Ellen Mookhoek ( ook een wildpluk deskundige ) heeft gemaakt!

 6. Vijf jaar lang elke dag een vraag heel tof. Aan de ene kant word je ‘gedwongen’ om elke dag even na te denken/even stil te staan, aan de andere kant heb je jaren later een mooi naslagwerkje.

 7. Een hele mooie kadolijst. Daar zitten echt dingen tussen die ik zelfwel wil hebben, als schrijf- en kookgek. Ook heel fijn dat je er zoveel zorg aan hebt besteed en het meteen duidelijk is waar het over gaat. Thnx
  😉

Plaats een reactie