5x Cadeautips voor bloggers

5x Cadeautips voor bloggers

Nog maar een paar dagen en het is alweer kerst. Lekker met de familie en vrienden bij de kerstboom snoepen van een heerlijk kerstdiner. En dan natuurlijk elkaar verrassen met leuke cadeautjes! Vandaag deel ik hele leuke, last-minute cadeautips voor bloggers en andere creatieve schrijf-a-holics!

Heb jij alle kerstcadeautjes al in huis?

Nee? Maak je geen zorgen! Uit onderzoek blijkt dat de meeste kerstinkopen in de laatste week plaatsvinden. Je bent dus zeker niet de enige!

Om je te helpen geef ik je deze drie dagen 15 last-minute kerst cadeautips! Je kunt ze thuis vanaf je luie bank bestellen en laten bezorgen door Bol.com. Dan heb je het meestal al de volgende dag in huis! Weg cadeaustress! 🙂

15 last minute cadeautips!

Gisteren gaf ik je al 5 tips voor hobbykoks, vandaag help ik je aan leuke cadeautjes voor bloggers en morgen zijn de moeders aan de beurt!

Cadeautips voor bloggers en schrijvers

Als blogster en schrijf-a-holic heb ik zelf wel een beetje een idee wat een leuk cadeau kan zijn voor de echte schrijfliefhebster. Ik geef je 5 écht leuke cadeautjes waar je iemand met een liefde voor schrijven zeker blij mee kan maken. Lees je mee?

Cadeautip 1: Betere blogs en columns leren schrijven

Als laatste geef ik je nog een leestip mee voor schrijf-a-holics die graag bloggen of columns schrijven en hier nog beter in willen worden. In het boek ‘Check je column’ krijgen de schrijffreaks praktische adviezen en tips om nog beter te worden in het schrijven van columns en blogs. Hoe schrijf je persoonlijk en toch origineel? Dit boek helpt daarbij. Prijs: 14,99

Cadeautip 2: Een boekje vol uitdagingen

Ook een leuke tip is om een ‘Wreck this journal everywhere’ te geven. Een lekker handzaam invulboek met de meest uiteenlopende opdrachten en schrijfuitdagingen.

Een boekje waar je helemaal niet voorzichtig mee hoeft te doen en wel lekker alles mee kan en mag doen wat je wil. Ik heb veel goede verhalen gehoord van mensen die al verslaafd zijn aan dit concept.

Misschien moet ik ook maar eens beginnen aan die verslaving…

Cadeautip 3: Wat is bullet journalling?

Ik ben er zelf nog niet heel bekend mee, maar het lijkt helemaal hip te zijn: Bullet Journalling! Mij zegt het nog niet heel veel, al ben ik wel nieuwsgierig.

In het boek ‘Bullet Journalling doe je zo!” legt Rachel Wilkerson Miller uit hoe je op een creatieve manier een normaal notitieboekje omtovert jouw perfecte dagboek, to-dolijstje en planner in één!

Een leuke leestip dus!

Cadeautip 4: Vijf jaar lang elke dag een vraag

Wil je de schrijfster in spe een handje helpen met de dagelijkse inspiratie, dan kun je haar ‘Een vraag per dag: Een dagboek voor 5 jaar’ cadeau doen. Elke dag stelt het boek je een leuke vraag. Onder elke vraag staat vijf keer schrijfruimte. Voor elke jaar een gedeelte.

Ik heb dit boek zelf en schrijf er nu voor het derde jaar in. Ik vind het erg leuk om te zien hoe mijn meningen, ervaringen, voorkeuren en situaties jaarlijks veranderen. Voor mij is het een boek om me te inspireren, maar ook een leuk boek om terug te kijken op de afgelopen jaren.

Cadeautip 5: Selfie Ring

Als blogger maak je nou eenmaal veel foto’s en veel bloggers posten hun foto’s op hun eigen Instagram pagina (ook ik!). Van anderen en van jezelf. Deze selfiering is niet duur, maar zorgt wel dat je in alle omstandigheden een goede selfie kan maken. Ik vind het superhandig en het is niet eens zo duur. Een geslaagd cadeautje voor een creatieve blogger dus!

Cadeautips voor bloggers

Welke cadeautips voor bloggers spreekt jou het meeste aan?

Plaats een reactie