5x Cadeautips voor bloggers

5x Cadeautips voor bloggers

Nog maar een paar dagen en het is alweer kerst. Lekker met de familie en vrienden bij de kerstboom snoepen van een heerlijk kerstdiner. En dan natuurlijk elkaar verrassen met leuke cadeautjes! Vandaag deel ik hele leuke, last-minute cadeautips voor bloggers en andere creatieve schrijf-a-holics!

Heb jij alle kerstcadeautjes al in huis?

Nee? Maak je geen zorgen! Uit onderzoek blijkt dat de meeste kerstinkopen in de laatste week plaatsvinden. Je bent dus zeker niet de enige!

Om je te helpen geef ik je deze drie dagen 15 last-minute kerst cadeautips! Je kunt ze thuis vanaf je luie bank bestellen en laten bezorgen door Bol.com. Dan heb je het meestal al de volgende dag in huis! Weg cadeaustress! 🙂

Cadeautips van Cynspirerend!

Ik vind het leuk om cadeautjes te geven en om te krijgen. Dus ik deel graag mijn favorietjes en die van mijn dochtertje. Dit zijn ook echt even wat aanraders om te bekijken als je op zoek bent naar een leuk presentje:

Cadeautips voor bloggers en schrijvers

Als blogster en schrijf-a-holic heb ik zelf wel een beetje een idee wat een leuk cadeau kan zijn voor de echte schrijfliefhebster. Ik geef je 5 écht leuke cadeautjes waar je iemand met een liefde voor schrijven zeker blij mee kan maken. Lees je mee?

Cadeautip 1: Betere blogs en columns leren schrijven

cadeautips voor bloggers

Als eerste geef ik je een leestip mee voor schrijf-a-holics die graag bloggen of columns schrijven en hier nog beter in willen worden. In het boek ‘Check je column’ krijgen de schrijffreaks praktische adviezen en tips om nog beter te worden in het schrijven van columns en blogs.

Hoe schrijf je persoonlijk en toch origineel? Dit boek heeft mij erg geholpen om betere blogs te leren schrijven.

Lees meer over dit boek vol handige tips voor bloggers.

Cadeautip 2: Een boekje vol uitdagingen

cadeautips voor bloggers

Ook een leuke tip is om een ‘Wreck this journal everywhere’ te geven. Een lekker handzaam invulboek met de meest uiteenlopende opdrachten en schrijfuitdagingen.

Een boekje waar je helemaal niet voorzichtig mee hoeft te doen en wel lekker alles mee kan en mag doen wat je wil. Ik vind het echt een leuk boek vol uitdagingen om creatief bezig te zijn en lekker outside the box te leren denken.

Lees meer over dit creatieve boek. 

Cadeautip 3: Een mooie pen

cadeautips voor bloggers

Ik houd erg van notitieboeken en pennen. Het is een leuke hobby om de allerleukste pennen te verzamelen. Zo vind ik deze LED camera pen echt heel erg leuk!

Echt leuke, orginele pennen. Tja, daar word ik blij van! Heb jij dat ook? Neem dan even een kijkje op deze pagina!

Cadeautip 4: Vijf jaar lang elke dag een vraag

cadeautips voor bloggers

Wil je de schrijfster in spe een handje helpen met de dagelijkse inspiratie, dan kun je haar ‘Een vraag per dag: Een dagboek voor 5 jaar’ cadeau doen. Elke dag stelt het boek je een leuke vraag. Onder elke vraag staat vijf keer schrijfruimte. Voor elke jaar een gedeelte.

Ik heb dit boek zelf en schrijf er nu voor het derde jaar in. Ik vind het erg leuk om te zien hoe mijn meningen, ervaringen, voorkeuren en situaties jaarlijks veranderen. Voor mij is het een boek om me te inspireren, maar ook een leuk boek om terug te kijken op de afgelopen jaren.

Lees meer over dit leuke vragenboek.

Cadeautip 5: Leren plannen met de Purpuz plannen

cadeautips voor bloggers

Eén van de grootste uitdagingen als blogger vind ik het om een beetje goed te leren plannen. Voor mij heeft het werken met de Purpuz planner hierin geholpen om goede stappen te maken.

De planner helpt je om je doel in kleine, haalbare stappen op te breken en het concreet in te plannen. Lees mijn review over de Purpuz planner om een nog beter beeld van deze planner te krijgen.

Cadeautips voor bloggers

Welke cadeautips voor bloggers spreekt jou het meeste aan?

Vind je dit een leuk artikel? Bewaar het voor later of deel het met een vriend!

Plaats een reactie