7x Originele Cadeaus voor Mannen

Deel dit artikel of sla het op

Mijn man zegt altijd: “Ik heb niet echt een verlanglijstje. Verras me maar!” Dus of het nou zijn verjaardag, Vaderdag of de feestdagen zijn: het is dus aan mij om mijn man te verrassen met een origineel cadeau. En ik hoor dit probleem vaker bij vrouwen in mijn omgeving. Met welk cadeau zal ik mijn man nu eens verrassen? Daarom werd het maar eens tijd voor een nieuw artikel vol cadeautjes inspiratie, namelijk: 7 originele cadeaus voor mannen. Ook geschikt voor opa, papa’s en zoons natuurlijk!

Tip 1: Laat je man de hoofdrol spelen!

cadeautips voor mannen

Mijn man is helemaal gek van de stripboeken van Suske en Wiske. We hebben een hele collectie in de boekenkast staan en elk jaar krijgt hij de nieuwste exemplaren van zijn ouders.

Daarom wilde ik hem dit jaar verrassen met een exclusieve variant die hij nog niet heeft: zijn eigen avontuur.

Overal in zijn eigen stripboek is het woord ‘Suske’ veranderd in ‘Gert-Jan’. Op de achterkant van het album staat de foto van mijn man en op de eerste pagina heb je ruimte om een persoonlijke boodschap te plaatsen.

Een erg geslaagd cadeau dus! Zo leuk!

  • Je kunt bij Yoursuprise verschillende soorten boeken personaliseren. Maak je persoonlijke boek hier bij YourSuprise.

Tip 2: Geef hem een spel vol kusjes!

Originele Cadeaus voor Mannen

Speciaal voor mijn man en dochter (oké, oké, ook voor mezelf 🙂 ) heb ik het ‘kusjesspel’ ontworpen: een dominospel met kussende familieleden.

Je maakt dit spel heel makkelijk zelf: je hoeft alleen maar zes leuke foto’s (van kussende mensen) te uploaden en daarna smachtend bij de deurmat te wachten op je spel.

Het spel is gemaakt van hetzelfde materiaal als een regulier kaartspel en daardoor ook lekker kidsproof. Echt een leuk spel voor spelletjesgekken en papa’s!

  • Je kunt verschillende soorten spellen personaliseren. Maak je eigen spel hier bij Smartphoto.
  • Gebruik kortingscode SPCA20 voor 20% korting op je bestelling met fotocadeaus vanaf 25 euro. Tot 25 euro is je korting met deze code 15%. Deze code is geldig tot 21-06-2021.

Tip 3: Leg zijn lieverds aan zijn voeten!

cadeautips voor mannen

Mijn man draagt tegenwoordig de meest grappige sokken, dus mijn dochtertje wist meteen wat ze papa als cadeau wilde geven voor zijn verjaardag: “Sokken met Sterre erop!”

Na een kleine online zoektocht heb ik deze lieve sokken voor mijn man gemaakt. Hij was er erg blij mee en mijn dochter wilde meteen een eigen paar voor haar eigen verjaardag.

Met papa’s hoofd erop? “Nee, malle mama! Met mijn eigen hoofd natuurlijk!” Helaas heb ik nog geen kindervariant in haar maat gevonden, dus ze zal nog even moeten wachten. 😉

  • Maak je persoonlijke sokken hier bij Yoursuprise.
  • Let op: de sokken vallen klein uit, doordat er weinig elastiek in zit. Maat 43-45 is volgens ons geschikt tot maximaal maat 44.

Of bekijk eens deze grappige sokken van de Hema:

Tip 4: Laat je man lekker bouwen aan zijn netwerk!

cadeautips voor mannen

Dit spel heb ik niet alleen aan mijn man gegeven, maar inmiddels heb ik (eh pardon… de Sint) mijn schoonvader ook verblijd met Railroad Ink.

Met Railroad Ink is het de bedoeling dat je de beste netwerken van snelwegen en treinrails bouwt. Een lekker puzzelspelletje voor 1 persoon of meer.

Bij ons staat dit spel zo vaak op de tafel dat we het in onze spellen top 10 hebben opgenomen. Ik heb inmiddels ook een uitgebreide review over Railroad Ink geschreven.

  • De adviesprijs van Railroad Ink is €16,99.
  • Koop het spel bij Spelspul, Spelhuis of Bol.com:

Tip 5: Stuur je man de keuken in!

cadeautips voor mannen

Is jouw man een keukenprins? Maak hem dan blij met zijn eigen kookboek!

Bijvoorbeeld met zijn beste recepten op een rij of juist met favoriete familierecepten.

Ik heb een tijdje geleden zelf een kookboek met mijn eigen recepten mogen maken. Wij gebruiken dit kookboek wekelijks in onze eigen keuken.

Tip 6: Laat je kerstboom extra stralen!

Gepersonaliseerde kerstbal maken

Eerlijk is eerlijk: dit heb ik niet aan mijn man gegeven, maar wel aan schoonvader. Dit cadeau zat als extraatje in de zak van Sinterklaas.

De kerstballen zijn van een soort dik plastic gemaakt, zodat ze gelukkig goed tegen een stootje of val kunnen. Je kunt de kerstballen in 3 kleuren bestellen.

Ik vind ze overigens zo mooi gelukt, dat ik waarschijnlijk nog een setje ga maken voor onze eigen kerstboom.

Tip 7: Stoere spellen voor mannen

escape room spellen voor thuis

Wij zijn behoorlijke spellengekken en ook escape room spellen voor thuis vinden wij erg leuk om te spelen.

Er zijn verschillende stoere mannen thema’s die leuk zijn om te ontdekken tijdens een Escape Room Spel.

Lees bijvoorbeeld eens meer over:

Extra tip: Wil je liever zelf  creatief aan de slag? Lees dan eens dit artikel van Liselore, waarin ze uitlegt hoe je zelf een persoonlijk t-shirt voor vaderdag maakt!

Nog meer cadeau inspiratie?

cadeautips voor mannen

Wil je nog even verder zoeken tussen mijn inspirerende cadeau tips?

Of bekijk mijn andere cadeau tips:

Bewaar dit artikel op Pinterest:

Originele Cadeaus voor mannen HEADER

Op de hoogte blijven van mijn blog?

Schrijf je dan in voor mijn maandelijkse nieuwsbrief of volg me op PinterestFacebook en Instagram.

Deze blog bevat een samenwerking met YourSuprise, Smartphoto en Fotofabriek. Ik heb van hen één product naar keuze mogen maken. De overige cadeaus hebben we zelf gekocht. In deze blog staan tevens affiliate links.

10 gedachten over “7x Originele Cadeaus voor Mannen”

  1. Gelukkig geen man. Maar wel ‘ik weet niets’ type broer en vader. De suske en wiske vindt ik vooral voor mijn broer een leuk cadeau. Railroad ink wil ik zelf nog graag hebben. De kerstbal is wel wat voor mijn vader. Onthouden voor de volgende ronde, thx.

    Beantwoorden

Plaats een reactie