seo cursus voor bloggers

πŸ™‹β€β™€οΈ Hoi! Welkom op deze pagina. Wat leuk dat je me een beetje beter wilt leren kennen!Β 

Mijn naam is Cynthia, ik ben 39 jaar oud en woon met mijn gezin in Ede. Al zo lang ik me kan herinneren word ik helemaal blij van schrijven. 😍

Cynspirerend: van start tot nu

In 2017 ben ik (zonder enige kennis van online schrijven) met mijn blog Cynspirerend begonnen. 🀰 Ik had een pittige zwangerschap achter de rug, voelde me eenzaam en gebruikte mijn blog als uitlaatklep.

Al schrijvende werd ik gepakt door het ‘bloggersvirus’. 😍 Door middel van uitpluizen, experimenteren en het volgen van opleidingen heb ik steeds meer bijgeleerd.

Dit leidde vanaf 2020 tot een grote groei in de bezoekersaantallen (ruim 229.000 keer per jaar 😍) voor Cynspirerend. Γ‰n in een steeds groter groeiende liefde voor online teksten.

Vanaf 2022 heb ik de stap gezet om Cynspirerend bij de KvK in te schrijven en kan ik met trots zeggen: mijn beroep is blogger! πŸ˜ƒ

En ik blog niet alleen voor Cynspirerend, maar schrijf ook online teksten voor andere ondernemers, zoals inspiratieblogs voor spellenuitgevers, landingspagina’s voor lokale organisaties en columns voor de Ede Stad en Apneu Vereniging Nederland.🀝

Sinds 2023 help ik andere organisaties, bedrijven en ondernemers met mijn bak aan kennis en ervaring over SEO. Zodat zij ook de aandacht krijgen die ze verdienen! Wil je daar meer over weten? Neem dan zeker eens een kijkje op www.cynthialukassen.nl πŸ’‘πŸ‘

✍ Waar schrijf je over op je blog Cynspirerend?

Op dit eigen stukje internet deel ik elke week een blog vol inspiratie over mijn favoriete onderwerpen online, namelijk:

In mijn geval is dat:

  • 🎲 Bordspellen reviews en blogs met uitgebreide reviews, inspirerende tips en handige lijstjes help ik je om de leukste en nieuwste spellen te ontdekken!
  • πŸ’š Bewust leven blogs over gezondheid, persoonlijke ontwikkeling en duurzaamheid. En natuurlijk alle nieuwtjes rondom minibiebs!
  • πŸ‘¨β€πŸ‘©β€πŸ‘§ Moederschap blogs met eerlijke ervaringen, tips en reviews over opvoeden, moeder zijn en balans zoeken.
  • πŸ‘©β€πŸ³ Lekker eten met zelf verzonnen succesrecepten uit eigen keuken, musthaves voor je keuken en andere lekkere kooktips.

Hiermee hoop ik mensen te inspireren om minder vaak hun mobieltje op te pakken en wat vaker in verbinding te staan. Met elkaar, met zichzelf en met hun omgeving.

En waar bereik je die mensen het best? Juist ja. πŸ˜‰

😍 Wat vind je het leukste aan Cynspirerend?

Het leukste aan mijn werk als blogger vind ik dat ik verbinding kan brengen. 🀝

Ik breng mooie initiatieven, fijne producten en inspirerende events onder de aandacht door erover te schrijven. De gratis minibieb wandelroutes in Ede zijn daar een goed voorbeeld van. ✍

Mijn doel is om je inspiratie✨, stof tot nadenkenπŸ’­ en simpelweg een vleugje plezier 😁 te geven, wanneer je mijn blogs leest.

πŸ’™ Wat is naast je werk belangrijk voor je?

πŸ‘¨β€πŸ‘©β€πŸ‘§ Mijn gezin. Ik ben dol op mijn dochter en man.

Daarnaast ben ik graag bij familie en vrienden, maar kan ik ook heel gelukkig worden van een ochtendje alleen zijn. Even de mama modus uitzetten en lekker wandelen, niksen of op een yogamatje in de weer zijn.

Verder ben ik dol op lezen, spelletjes spelen, koken en creatief bezig zijn.

Ook pen ik nog steeds notitieboeken en dagboeken vol met mijn gedachtenspinsels. Daar wordt mijn koppie lekker leeg van. πŸ“šπŸ˜‰

wie ben ik Cynthia Lukassen

πŸ‘€ Hoe kan ik je (blijven) volgen?

Ik post regelmatig over mijn nieuwe blogs, updates en leuke tips op social media. Ik vind het zeker leuk als je me daar volgt! πŸ˜ŠπŸ’™

Maarre… dan ben je wel afhankelijk van het algoritme of je mijn berichtjes langs ziet komen. 😯

Sterker nog, in de praktijk zien slechts zo’n 5% van mijn volgers mijn berichten op hun feed langskomen.Β Echt balen. ☹

Wil je zeker weten dat je op de hoogte blijft?

πŸ’™πŸ“« Dan raad ik je aan om je in te schrijven voor jouw persoonlijke Cynspirerende nieuwsbrief.

Hier bepaal je zelf hoe vaak en over welk onderwerp je een mailtje wilt ontvangen van me.

En weet je 100% zeker dat je geen updates, winacties en gloednieuwe blogs meer mist! πŸ₯³βœ¨

Cynspirerende Social media

Wil je me toch (ook) volgen op mijn social media kanalen? Superleuk! 😍

Je vindt me hier:

Heb je deze blogs van mij al gelezen?

πŸ™ˆ Oh nee, een pop-up!

Geen zorgen, ik heb alleen even een kort vraagje aan je. πŸ˜‰

Wil je – net als 750 andere trouwe lezers – gratis mijn maandelijkse updates ontvangen? πŸ‘©πŸ»β€πŸ’»

Meld je dan snel hieronder aanΒ  (en lees daarna weer lekker ongestoord verder πŸ˜‰)

Leuk! Stuur mij updates over…