Proclaimer en sitereglement

Cynthia Lukassen is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, uitgezonderd eventuele reacties geplaatst door derden.

Ik, Cynthia Lukassen, doe mijn best deze website actueel en juist te houden. Kom je desondanks iets raars tegen, zoals een kapotte link of verouderde informatie? Ik vind het geweldig als je mij dit even laat weten via mijn contactformulier.

Behandelen vertrouwelijke gegevens

Alle informatie die je me stuurt, behandel ik vertrouwelijk. Persoons- of adresgegevens gebruik ik alleen voor de doeleinden waarvoor je ze hebt verstrekt.

Reacties plaatsen op mijn website

Je kunt niet reageren onder de blogs op mijn website. Heb je toch een vraag of reactie naar aanleiding van mijn blogs of aanbod? Dan kun je altijd persoonlijk contact met me opnemen.

Linkjes naar andere websites

Af en toe verwijs ik in mijn blogs naar websites van andere bedrijven of organisaties. De verantwoordelijkheid voor de inhoud, de betrouwbaarheid van die websites en de werking van hun links ligt bij de makers van de betreffende websites. De websites vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de visie van Cynspirerend.

(Her)gebruik van teksten en beeldmateriaal van deze website

Je mag de informatie uit de blogs op mijn website gebruiken voor jezelf en deze vrij verspreiden over het wereldwijde web. Bijvoorbeeld via social media. Maar niet voor commerciële doeleinden.

Deel je iets van Cynspirerend? Vergeet niet om even een bronvermelding bij de tekst te plaatsen, namelijk:

Bronvermelding:

Auteur: Cynthia Lukassen (www.cynspirerend.nl).

Blogger met liefde voor bordspellen, bewust leven en lekker eten.

In het geval van alle andere teksten, zoals de omschrijving van mijn aanbod. Hierop rust mijn auteursrecht. Deze tekst mag je niet kopiëren, downloaden en dan delen alsof je het zelf geschreven hebt.

De foto’s en illustraties op deze website mag je ook niet gebruiken. Daarop rust het auteursrecht van fotograaf Michelle Melissen en van mij zelf, Cynthia Lukassen.