Samenwerken

Wil je samenwerken met mij als blogger? Cynspirerend.nl is een mamablog met passie voor lekker koken, bordspellen en bewust leven.

Ik sta open voor leuke, inspirerende samenwerkingen die een duidelijke raakvlak hebben met mijn blogonderwerpen en doelgroep. Hieronder lees je meer over de mogelijkheden op het gebied van samenwerken. Wil je meer weten of wie ik ben, neem dan even een kijkje op deze pagina.

Doelgroep

Cynspirerend.nl richt zich voornamelijk op mama’s, keukenprinsessen (en prinsen), spellengekken en mensen die graag bewust leven.

93% van mijn lezers is vrouw. 70% van mijn lezers is tussen de 25 en 54 jaar oud.

Statistieken voor de liefhebber

Op dit moment heeft Cynspirerend.nl gemiddeld 5.500 pageviews en 4.500 unieke bezoekers per maand.

Op Instagram hebben we meer dan 1.040 volgers, op Facebook meer dan 400 en op Pinterest zijn we pas sinds een paar maanden begonnen. Hier staat de teller op meer dan 170 volgers. Deze cijfers zijn op 19 november 2019 voor het laatst bijgewerkt. Voor de meest actuele cijfers kun je op onderstaande linkjes klikken:

samenwerken met blogger samenwerken met blogger samenwerken met blogger

Welke samenwerkingen zijn mogelijk?

Ik schrijf op mijn website over moederschap, lekker koken, (bord)spellen en bewust leven.

Als je product, website of evenement een binding heeft met één of meerdere van deze onderwerpen kan het inspirerend zijn om een samenwerking aan te gaan!

  • Alle artikelen op mijn blog worden door mij zelf geschreven.
  • Als er sprake is van een samenwerking vermeld ik dit altijd – open en eerlijk – in de blogpost.

1. Een blog over jouw artikel, website of evenement

Ik schrijf een blog over jouw product, website of evenement door het te testen. Ik ben altijd eerlijk in de review. Dit houdt in dat als je product, website of evenement goed in elkaar zit, dan zal dit ook een oprecht, goed verhaal opleveren.

In overleg bepalen we hoeveel en welke do-follow linkjes er worden geplaatst. Natuurlijk zorg ik ervoor dat de blogpost SEO geoptimaliseerd is.
De review wordt tevens gepromoot op Facebook, Instagram en Pinterest.

Voor deze blogposts vraag ik over het algemeen een vergoeding. Stuur me gerust een berichtje via onderstaand contactformulier voor meer informatie.

Voorbeelden zijn:

  • Ik schrijf een eerlijke review over jouw artikel, dienst of evenement.
  • Ik ga aan de slag en maak een lekker recept met daarin jouw product verwerkt
  • Een winactie in combinatie met een review levert vaak de meeste reacties en lezers op.

Mo's Daughters Header

Witlofsalade

What do you meme

2. Opgenomen worden in onze tips!

Eén a twee keer per maand deel ik leuke tips voor moeders, kinderen, kookliefhebbers en/of spellengekken.

Wil je jouw website of product in een overzicht met tips opgenomen hebben, dan is dit mogelijk tegen een lager tarief of een barterdeal. Belangrijk is ook hier weer dat het gaat om een product dat ik ook echt aan zou raden.

Als je dit interessant vindt, neem dan even contact met me op.

Persoonlijk kraamcadeau Cadeautips voor hobbykoks spel voor twee personen

3. Barter deal

In sommige gevallen sta ik open voor een barter deal. Dit is alleen mogelijk als ik enthousiast ben over het artikel en het een duidelijke binding heeft met moederschap, lekker koken, (bord)spellen en/of bewust leven.

In ruil voor één of meerdere producten kan ik een review schrijven en/of het benoemen in één van onze tips (zie kopje 3: Opgenomen worden in onze tips!). Het is altijd mogelijk om hierover in gesprek te gaan.

Stuur me een concreet voorstel via onderstaand contactformulier en we kunnen samen kijken wat de mogelijkheden zijn.

4. Adverteren of andere ideeën?

Staat jouw idee hier niet bij? Ik sta altijd open voor andere ideeën voor leuke, inspirerende samenwerkingen.

Ook langdurige samenwerkingen of adverteren op mijn website is mogelijk. Stuur gerust een bericht via onderstaand contactformulier voor meer informatie.

Wil je een samenwerking voorstellen? Neem contact met me op:

Samenwerken met blogger