Samenwerken

Wil je samenwerken met mij als blogger? Cynspirerend.nl is een mamablog met passie voor lekker koken, bordspellen en bewust leven. Alle artikelen op dit blog worden door Cynthia zelf geschreven en als er sprake is van een samenwerking vermeld ik dit altijd – open en eerlijk – in de blogpost. Samenwerken met blogger

Ik sta open voor leuke, inspirerende samenwerkingen die een duidelijke raakvlak hebben met mijn blogonderwerpen en doelgroep.

Doelgroep

Cynspirerend.nl richt zich voornamelijk op mama’s, keukenprinsessen (en prinsen), spellengekken en mensen die graag bewust leven.

93% van mijn lezers is vrouw. 70% van mijn lezers is tussen de 25 en 54 jaar oud.

Statistieken voor de liefhebber

Op dit moment heeft Cynspirerend.nl gemiddeld 5.500 pageviews en 4.500 unieke bezoekers per maand.

Op Instagram hebben we meer dan 1.020 volgers, op Facebook meer dan 370 en op Pinterest zijn we pas sinds een paar maanden begonnen. Hier staat de teller op meer dan 130 volgers. Voor de meest actuele cijfers kun je op onderstaande linkjes klikken:

samenwerken met blogger samenwerken met blogger samenwerken met blogger

Welke samenwerkingen zijn mogelijk?

Ik schrijf op mijn website over moederschap, lekker koken, (bord)spellen en bewust leven. Als je product, website of evenement een binding heeft met één of meerdere van deze onderwerpen kan het inspirerend zijn om een samenwerking aan te gaan!

1. Een blog over jouw artikel, website of evenement

Ik schrijf een blog over jouw product, website of evenement door het te testen. Ik ben altijd eerlijk in de review. Dit houdt in dat als je product, website of evenement goed in elkaar zit, dan zal dit ook een oprecht, goed verhaal opleveren.
In overleg bepalen we hoeveel en welke do-follow linkjes er worden geplaatst. Natuurlijk zorg ik ervoor dat de blogpost SEO geoptimaliseerd is.
De review wordt tevens gepromoot op Facebook, Instagram en Pinterest.

Voorbeelden zijn:

  • Ik schrijf een eerlijke review over jouw artikel, dienst of evenement.
  • Ik ga aan de slag en maak een lekker recept met daarin jouw product verwerkt
  • Een winactie of een kortingsactie in combinatie met een review levert vaak de meeste reacties en lezers op.

Over het algemeen vraag ik voor deze blogpost een vergoeding. Stuur me gerust een berichtje via onderstaand contactformulier voor meer informatie.

2. Barter deal

In sommige gevallen sta ik open voor een barter deal. Dit is alleen mogelijk als ik enthousiast ben over het artikel en het een duidelijke binding heeft met moederschap, lekker koken, (bord)spellen en/of bewust leven.

In ruil voor één of meerdere producten kan ik een review schrijven en/of het benoemen in één van onze tips (zie kopje 3: Opgenomen worden in onze tips!). Het is altijd mogelijk om hierover in gesprek te gaan.

Stuur me een concreet voorstel via onderstaand contactformulier en we kunnen samen kijken wat de mogelijkheden zijn.

3. Opgenomen worden in onze tips!

Eén a twee keer per maand deel ik leuke tips voor moeders, kinderen, kookliefhebbers en/of spellengekken.

Wil je jouw website of product in een overzicht met tips opgenomen hebben, dan is dit mogelijk tegen een lager tarief. Belangrijk is ook hier weer dat het gaat om een product dat ik ook echt aan zou raden. Ook een barterdeal is hierbij mogelijk.

Als je dit interessant vindt, neem dan even contact met me op. Dan vertel ik je over de geplande artikelen en kijken we wat mogelijk is.

4. Andere ideeën?

Staat jouw idee hier niet bij? Ik sta altijd open voor andere ideeën voor leuke, inspirerende samenwerkingen. Ook langdurige samenwerkingen of adverteren op mijn website is mogelijk. Stuur gerust een bericht via onderstaand contactformulier voor meer informatie.

Wil je een samenwerking voorstellen? Neem contact met me op:

Samenwerken met blogger