🎲 Spelletjes Inspiratie voor nu

Winnaars Beste Bordspel 2023
πŸ†πŸ˜ Dit zijn de Beste Spellen op dit moment! Ken jij ze al?
speluitleg ticket to ride junior
πŸ‘©β€πŸ‘§7x Junior Spellen - Wat is het verschil met het normale spel?
leuke spellen 10 euro
πŸƒ 7x Toegankelijke Kaartspelletjes voor 4 of meer personen!
gezelschapsspel 20 euro
πŸŽ²πŸ’° Onze Aanraders: 10x Γ‰cht Leuke Spellen onder de 20 Euro
escape room spellen Crimibox 2023
πŸ•΅πŸ»β€β™€οΈπŸ•΅πŸ»β€β™‚οΈ 40+ Escape Room Spellen voor Thuis: Welke zijn het Leukst?
beste bordspellen 2023
✨Ontdek de Nieuwste Bordspellen in onze Spellenkast
food blogger samenwerken

Spelletjes Blogs!

Ben jij ook zo gek op spelletjes spelen?

Wij hebben een spellenkast met meer dan 200 spellen en kunnen er nog steeds niet genoeg van krijgen. Op mijn blog vertel ik je alles over onze aanraders, nieuwste spellen en leukste spellen natuurlijk!

Klik direct hieronder om meer te lezen over:

πŸ‘« Spellen voor 2 Personen

Mijn man en ik leggen meerdere keren per week een spelletje op tafel. Veel gezelliger dan hangen voor de tv of staren naar een mobieltje. Heb jij ook zin in een spelletjes date samen? Onze spellenkast staat vol met leuke spellen voor 2 personen. Dit zijn onze favorieten:

πŸ‘¨β€πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦πŸ‘§πŸ» Familiespellen en Kinderspellen

Heb jij – net als wij – een kind dat dol is op spelletjes spelen? Of zou je graag willen dat je zoon of dochter net zo dol wordt op spelletjes als jij? Hieronder vind je onze favoriete kidsproof spelletjes. Leuke spellen die je als gezin op tafel kunt leggen Γ©n kinderspellen die kinderen samen kunnen spelen.

πŸ‘¨β€πŸ‘¨β€πŸ‘§β€πŸ‘§ Spelletjesavond Spellen

Yes! Heb jij ook regelmatig spelletjesvrienden over de vloer? Of vier je een feestje en wil je een leuk partyspel op tafel zetten? Met deze toegankelijke spelletjes zit het helemaal goed met de sfeer tijdens jullie spelletjesavond!

πŸ™‹πŸ»β€β™‚οΈ Solo Spellen

Heeft je partner geen zin in een spelletje? Of ben je alleen en heb je geen zin om elke avond voor de buis te hangen? Ik heb de oplossing voor je: speel een heerlijk spel voor 1 persoon. Welke? Deze spellen zijn voor 1 speler of hebben een erg leuke solo variant!

πŸ•΅πŸ»β€β™€οΈπŸ•΅πŸ»β€β™‚οΈ Escape Room Spellen

Wij zijn dol op escape room spellen! Heb je zin om speuren naar jouw volgende mysterie om op te lossen? Neem dan zeker een duik in deze blogs:

β™Ÿ Uitgebreide Spellenreviews

Wil je meer weten over een bepaald bordspel. Op mijn spelletjesblog schrijf ik regelmatig uitgebreide spelletjesreviews over onze nieuwe en favoriete spellen. Dit zijn de nieuwste reviews:

Review Bordspel De Betoverde Torens

Kan jullie spellenkast wel een sprankje magie gebruiken?

De Betoverde Torens won in 2023 maar liefst drie spellenprijzen en is één van de nieuwste binnenkomers in onze Top 10 Familiespellen.

De hoogste tijd voor een review dus! In deze review over de Betoverde Torens vertel ik je: Wat zijn de spelregels? Wat zit er in de doos? En voor wie is dit bordspel een aanrader?

everdell junior

Yes! Eindelijk is het zo ver: Everdell Junior is vanaf officieel verkrijgbaar!

In deze uitgebreide review over Everdell Junior vertel ik je: wat zijn de spelregels? Wat is het verschil tussen Everdell en Everdell Junior? Voor wie is het een aanrader?

En natuurlijk: wat vinden wij van dit magische familiespel? 😍

Review: Unlock voor Kids

Op zoek naar een escape room spel voor kinderen?Β In Unlock Kids speuren jullie in een pretpark, het kasteel en op de boerderij! Benieuwd?

In deze review over deze prijswinnaar van 2023 vertel ik je: Wat zijn de spelregels van Unlock Kids? Wat moet je kind kunnen om deze puzzels op te lossen? En natuurlijk… Wat vindt onze dochters van dit kidsproof escape room spel?

Review: Uit-Braak van Huisarrest

Ben je op zoek naar een escape room spel voor de kerstdagen?

In deze uitgebreide review nemen we Uit-Braak van Huisarrest onder de loep. Ontdek hoe je dit kerst escape room spel speelt, wat we ervan vinden en… of het ons gelukt is om te ontsnappen aan een dramatische kerst?! πŸŽ…πŸ•΅οΈβ€β™€οΈΒ 

🎲 Rubriek: de Spellenkast van...

Heb je altijd al eens willen snuffelen in de spellenkasten van andere spellenliefhebbers? In deze rubriek op mijn spelletjesblog geven spellengekken met veel plezier een inkijkje in hun favoriete kast: de spellenkast!

De SpellenKast van Matthijs Vertegaal
De Spellenkast van Matthijs Vertegaal
De spellenkast van Marieke Flikweert
De Spellenkast van Marieke Flikweert
De Spellenkast van Bjorn Ottevaere
De Spellenkast van Bjorn Ottevaere
De Spellenkast van Mirjam Hart
De Spellenkast van Mirjam Hart

πŸ‘ Beste Spellen

Nieuwsgierig naar spellen die in 2024 een prijs hebben gewonnen? Of de gelukkige prijswinnaars van de afgelopen jaren. Hieronder vind je een overzicht met allemaal handige lijstjes met de Beste Spellen die er op de markt zijn. Volgens onszelf, jury’s en andere spelletjesliefhebbers!

πŸ‘€ Neem ook eens een kijkje op...