🎲 Bordspellen Blogs: Reviews en Tips!

Ben jij ook zo gek op spelletjes spelen?

Wij hebben een spellenkast met meer dan 200 spellen en kunnen er nog steeds niet genoeg van krijgen. Op mijn blog vertel ik je alles over onze aanraders, nieuwste spellen en leukste spellen natuurlijk!

Klik direct hieronder om meer te lezen over:

Advertentie
Bol AlgemeenBol Algemeen

πŸ‘ Beste Spellen

Nieuwsgierig naar spellen die in 2024 een prijs hebben gewonnen? Of de gelukkige prijswinnaars van de afgelopen jaren. Hieronder vind je een overzicht met allemaal handige lijstjes met de Beste Spellen die er op de markt zijn. Volgens onszelf, jury’s en andere spelletjesliefhebbers!

Beste Bordspellen 2023
😍 Top 100: De Populairste Spellen van 2024
Beste Bordspellen 2024
πŸ˜πŸ† Dit zijn de Beste Spellen van 2024

πŸ‘« Spellen voor 2 Personen

Mijn man en ik leggen meerdere keren per week een spelletje op tafel. Veel gezelliger dan hangen voor de tv of staren naar een mobieltje. Heb jij ook zin in een spelletjes date samen? Onze spellenkast staat vol met leuke spellen voor 2 personen. Dit zijn onze favorieten:

πŸ‘¨β€πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦πŸ‘§πŸ» Familiespellen en Kinderspellen

Heb jij – net als wij – een kind dat dol is op spelletjes spelen? Of zou je graag willen dat je zoon of dochter net zo dol wordt op spelletjes als jij? Hieronder vind je onze favoriete kidsproof spelletjes. Leuke spellen die je als gezin op tafel kunt leggen Γ©n kinderspellen die kinderen samen kunnen spelen.

πŸ‘¨β€πŸ‘¨β€πŸ‘§β€πŸ‘§ Spelletjesavond Spellen

Yes! Heb jij ook regelmatig spelletjesvrienden over de vloer? Of vier je een feestje en wil je een leuk partyspel op tafel zetten? Met deze toegankelijke spelletjes zit het helemaal goed met de sfeer tijdens jullie spelletjesavond!

πŸ™‹πŸ»β€β™‚οΈ Solo Spellen

Heeft je partner geen zin in een spelletje? Of ben je alleen en heb je geen zin om elke avond voor de buis te hangen? Ik heb de oplossing voor je: speel een heerlijk spel voor 1 persoon. Welke? Deze spellen zijn voor 1 speler of hebben een erg leuke solo variant!

πŸ•΅πŸ»β€β™€οΈπŸ•΅πŸ»β€β™‚οΈ Escape Room Spellen

Wij zijn dol op escape room spellen! Heb je zin om speuren naar jouw volgende mysterie om op te lossen? Neem dan zeker een duik in deze blogs:

🎲 Rubriek: de Spellenkast van...

Heb je altijd al eens willen snuffelen in de spellenkasten van andere spellenliefhebbers? In deze rubriek op mijn spelletjesblog geven spellengekken met veel plezier een inkijkje in hun favoriete kast: de spellenkast!

πŸ§ΈπŸ‘·β€β™€οΈ Nog meer speelgoed

Naast leuke spelletjes, komt er bij ons steeds vaker ook ander speelgoed op de tafel (of grond). Bekijk hier een paar van onze aanraders op het gebied van LEGO, puzzelen en ander speelgoed voor volwassenen en kinderen.

Wil je speelse spelletjes reviews lezen?

Dan ben je bij mij aan het goede adres! Ik deel mijn favoriete bordspellen met je op mijn eigen spellenblog en op deze pagina vind je een overzicht van de meest gelezen blogs, tips en reviews over spellen. De afgelopen jaren heb ik over verschillende spellen geblogd, zoals meer dan 45 escape room spellen voor thuis, kaartspellen, bordspellen en dobbelspellen. En aangezien onze dochter ook echt een spelletjesfanaat is, schrijven we ook steeds vaker over leuke familiespellen en kinderspellen uit onze spelletjeskast. Ben je trouwens benieuwd naar de nieuwste spellen in onze spellenkast of de beste spellen van 2024? Ook dat houd ik netjes in lijsten bij op mijn website. Zo blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste en leukste spellen! Alle reviews die je hier leest bevatten mijn eerlijke mening en tips uit eigen spelletjes ervaring. Ik wens je veel leesplezier op dit speelse stukje van mijn blog.Β 

πŸ‘©πŸ»β€πŸ’» Vind je dit inspirerend?

Ja? Ontvang dan één keer per maand de nieuwste updates over jouw favoriete onderwerp(en) in je mailbox!