Eén jaar getrouwd!

Hoera! Vandaag zijn we 1 jaar getrouwd!

Ik heb al een paar weken gebroed op een mooie terugblik op ons huwelijk, vandaag precies één jaar geleden. Maar het werd al snel een te lang of te uitgebreid verhaal. Er valt zoveel te vertellen. Er waren zoveel mooie momenten en goede herinneringen.

Dus hoewel ik genoeg herinneringen neer kan pennen voor een boek, houd ik het vandaag op een mooie blogpost.

6 persoonlijke foto’s van ons huwelijk

Met pijn en moeite heb ik mezelf beperkt tot 6 mooie foto’s van onze grote dag.

Aan de hand van deze mooie en vooral persoonlijke foto’s neem ik jullie even mee naar 18 augustus 2018.

Kom je met ons mee?

1. Het moment nét voordat we elkaar zagen

huwelijk

Deze foto is me erg dierbaar. Hier staan we al naast elkaar, maar we hadden elkaar nog niet in vol ornaat gezien. Ik vond het stiekem heel spannend om daar te staan.

Gert-Jan had de avond ervoor bij zijn ouders geslapen, dus hij wist nog helemaal niet hoe ik er uit zou zien.

Advertentie
Bol 10-daagse 2024Bol 10-daagse 2024

2. Het Ja-woord

huwelijk

Tijdens de ceremonie en toespraak van onze lieve BABS, was onze dochter voornamelijk in de speelruimte te vinden.

Gelukkig kwam ze op tijd terug voor het ja-woord en om ons -samen met Nijntje- de ringen te geven.

Daarna kwam de bekende kus. Op dit moment is het dan echt: We zijn getrouwd!

3. Lief boekje van familie en vrienden

huwelijk

We kregen van onze familie en vrienden een heel lief boekje vol lieve woorden, foto’s en herinneringen.

Al 1,5 jaar voor ons huwelijk was mijn moeder druk in de weer met dit boekje, hoorden we achteraf.

Dit boekje is ons nog steeds dierbaar en staat in onze woonkamer. Af en toe bladeren we er nog steeds in.

Het is extra speciaal, aangezien mijn opa er nog in geschreven heeft. Hij heeft ons huwelijk helaas niet meer bij kunnen wonen.

4. Spelletje spelen

huwelijk

Aangezien we grote spellengekken zijn, hadden we tijdens ons feest verschillende verwijzingen naar spellen.

Zo had onze bruidstaart leuke verwijzingen naar diverse spelletjes (gemaakt door mijn nichtje. Zo gaaf!). En in plaats van een gastenboek hadden wij een gastensjoelbak waar iedereen een persoonlijke boodschap op kon zetten.

Tijdens onze feestavond hadden mijn vriendinnen een heel leuk spelletje voor ons georganiseerd. Ons eerste spelletje met z’n tweetjes als getrouwd stel. Met pruiken, brillen en erg foute cadeautjes. Erg grappig!

5. Dansen!

huwelijk

Na onze openingsdans op het lied ‘Voor haar’ van Frans Halsema, was het tijd om lekker te dansen! Onze kleine uk was niet weg te slaan van de dansvloer! Met familie, vrienden en haar kleine Apie natuurlijk.

Speciaal voor haar speelde onze dj maar liefst drie keer de Hokey Pokey van Juf Roos.

Ze heeft het volgehouden tot 22:00! Daarna moest onze kleine uk (toen 1,5 jaar) toch echt naar bed.

6. Bloedmooie foto

huwelijk

Ik eindig deze blog graag met mijn favoriete foto. Deze foto heeft onze fotografe Michelle Melissen van Fotostudio Misabelle gemaakt tijdens de fotoshoot.

Ze moest hiervoor in een stoffige, vol spinnenwebben bezaaide schuur in, maar het resultaat is zo mooi. Het is net een schilderij. Deze foto prijkt ook aan de voorkant van ons trouwalbum.

We kijken nog steeds terug op deze dag als écht onze dag: Met lieve familie, vrienden en een relaxte sfeer.

De dag paste bij ons en we denken er met veel plezier aan terug.

Bewaar dit artikel op Pinterest:

pin huwelijk

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van mijn blog?

Schrijf je dan in voor mijn maandelijkse nieuwsbrief of volg me op PinterestFacebook en Instagram.

Deze blog bevat geen samenwerking met een bedrijf, maar komt volledig voort uit mijn eigen verhaal. In deze blog staan wel een paar affliate links.

Cynthia Lukassen

14 gedachten over “Eén jaar getrouwd!”

  1. Gefeliciteerd met je jubileum. Een jaar alweer, de tijd vliegt! Ik vind je foto’s erg leuk, vooral die eerste… die is geniaal!

  2. Ahhh, wat een leuke foto’s! En die laatste foto is inderdaad geweldig! Wat stoer dat de fotografe een donker hol heeft doorstaan daarvoor 🙂 Leuk ook dat de hele dag spelletjes als thema terugkwam. Gefeliciteerd met jullie 1-jarig huwelijk!

  3. De laatste, maar ook zeker die eerste foto! Zo leuk die grijns die jullie allebei op je gezicht hebben. Ik zie de spanning, maar ik zie met name een hoop lol. En dat is een mooie basis voor een gelukkig huwelijk 🙂 En natuurlijk hebben we allemaal weleens onze ups and downs. Maar ja, dat hoort er ook een beetje bij denk ik dan maar.

  4. Oh wauw! Natuurlijk nog gefeliciteerd en wat een prachtige fotos. Ik kan niet wachten tot die dag dat ik ook trouw. Mijn vriend is er niet zon voorstander van dus wie weet of mn dag wel ooit komt hahaha, tot dan. Fantaseren!

  5. Wat een fijne terugblik, gefeliciteerd met jullie eenjarig huwelijksjubileum! Ik vind vooral die laatste inderdaad erg mooi, net een schilderijtje!

  6. Ik vind vooral die eerste foto erg leuk, al naast elkaar maar nog niet weten hoe de ander eruit ziet. Enne, nog gefeliciteerd met jullie jubileum!

  7. Wat mooi om weer even terug te denken en kijken naar een aantal van de vele mooie foto’s.
    Ga zo door met elkaar. We hopen er nog lang getuigen van te mogen zijn .

Reacties zijn gesloten.