Steun Lokale Ondernemers in Ede en Omgeving

 • 1.1K
 • 163
 •  
 •  
 •  
  1.3K
  Shares

Steun Lokale Ondernemers in Ede en omgeving!

Deze tijden zijn moeilijk voor iedereen. Het thuisblijven zorgt voor stress, verveling en voor velen heeft het ook impact op het inkomen. Ik zie het belang van de maatregelen rondom het Corona Virus zeker in, maar ben bang dat het ten koste zal gaan van kleine ondernemers die te weinig inkomen krijgen in deze tijd. Ik maak me zorgen. Maar wat kan ik doen? Als Edese blogger heb ik de mogelijkheid om bedrijven in de spotlight te zetten en iets meer zichtbaar te maken. Daarom heb ik besloten om lokale ondernemers in Ede en de nabije omgeving een podium te geven op deze speciale ‘Steun Lokale Ondernemers in Ede en Omgeving’ pagina.

Want dat kan ik wel doen.

Overzichtspagina: Steun Lokale Ondernemers

Hieronder vind je een lijst met lokale ondernemers in Ede en nabije omgeving én informatie hoe je hen kunt steunen.

Op dit moment staan er 109 lokale ondernemers in onze lijst.

Nieuwe ondernemers kunnen zich aanmelden via deze link.

Wat kun jij doen om te helpen?

Samen kunnen we lokale ondernemers in Ede en omgeving ondersteunen.

Meestal zijn het al kleine gebaren die helpen:

 • Koop zoveel mogelijk bij lokale ondernemers.
 • Volg de social media accounts van ondernemers die je aanspreken, zodat je op de hoogte blijft van de acties.
 • Like berichten van de lokale ondernemer. Hierdoor vergroot je het bereik van de kleine ondernemer op social media.
 • Ken je een lokale ondernemer die nog niet op deze pagina staat? Wijs hem of haar dan op deze pagina door de pagina door te sturen. Lokale ondernemers kunnen zich hier aanmelden.
 • Deel deze pagina dan met je vrienden en kennissen. Onderaan deze pagina staat een balk, waarmee je deze overzichtspagina makkelijk kunt delen.

Volg me online als je op de hoogte wilt blijven van de laatste updates over deze overzichtspagina. Je kunt Cynspirerend volgen via Facebook, Instagram en mijn maandelijkse nieuwsbrief.

Ik vertel je op deze overzichtspagina

 • Wie is de lokale ondernemer?
 • Klik op de link naar de website of Facebook Pagina voor meer informatie hoe je hen kunt helpen.

De overzichtspagina met Lokale Ondernemers in Ede en nabije omgeving

Met deze zoekmachine kun je zoeken naar specifieke lokale ondernemers op zoekwoord, woonplaats, soort ondernemer en hoe je hen kunt helpen.

 

Bas Coiffures

Veel bekeken 

Bas Coiffures is een kapperszaak in het centrum van Ede. Lees op de Facebook Pagina meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Health & Beauty

Cadeauhuis Ede

Veel bekeken 

Cadeauhuis Ede is een speelgoed- en spellenwinkel in het centrum van Ede. Daarnaast organiseren ze kinderfeestjes, workshops en spelletjesavonden. Je kunt ook online speelgoed en spellen kopen. Lees op de website meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Stenen Winkels

Hennie Helpt

Veel bekeken 

Hennie Helpt is een professioneel organizer en opruimcoach uit Ede. Ze helpt onder andere met het organiseren en opruimen van (een deel van) je huis, administratie en/of mailbox. Ook helpt ze bij een verhuizing of na een overlijden. Lees op de Facebook Pagina meer over de actuele maatregelen en hoe je haar kunt steunen in deze periode.

 Overige Lokale Ondernemers

Kaas van Kees

Veel bekeken 

Kaas van Kees heeft in totaal 5 kaaswinkels, waaronder twee kaaswinkels in Ede en Wageningen met een uitgebreid assortiment aan buitenlandse en binnenlandse kazen. Ook verkopen ze wijn, noten en diverse borrelpaketten. Lees op de website meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Stenen Winkels

Kledingreparatie Doelen

Veel bekeken 

Kledingreparatie Doelen is een verstel en reparatiewinkel voor o.a. kleding en gordijnen in het centrum van Ede. Vanaf 27 maart bieden ze tevens een huis aan huis service. Lees op de Facebook Pagina meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Stenen Winkels

Toes Mannenmode

Veel bekeken 

Toes Mannenmode verkoopt kleding voor mannen in Ede. De winkel heeft persoonlijke aandacht en service hoog in het vaandel. Zij vieren dit jaar hun 65e jubileum. Lees op de Facebook Pagina meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode. Je kunt ook online kleding kopen bij Toes via Bol.com. Bekijk hier het volledige online assortiment.

 Stenen Winkels

Klein Zwitserland

Veel bekeken 

Klein Zwitserland is een restaurant en partycentrum in Ede. Je kunt er o.a. lekker eten, midgetgolfen en solexen huren. Lees op de website meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Horeca

Harkes

Veel bekeken 

Harkes is een tuincentrum met o.a. kamerplanten, tuinplanten, meststoffen en potgrond in Ede. Lees op de website meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Stenen Winkels

De4Zussen

Veel bekeken 

De4Zussen verzorgen diverse catering, bedrijfsfeesten en evenementen in Ede en omgeving. Lees op de website meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Horeca

Beauty Villa

Veel bekeken 

Beauty Villa is een schoonheidssalon in Ede waar je onder andere terecht kunt voor gezichtsbehandelingen, huidverzorgingsproducten en persoonlijk huidadvies. Lees op de Facebook Pagina meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Health & Beauty

Kunjijook

Veel bekeken 

Kunjijook uit Ede geeft creatieve workshops in o.a. blauwdrukken, handletteren en servies schilderen. Lees op de website meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Overige Lokale Ondernemers

Slager ter Stege

Veel bekeken 

Slagerij ter Stege is een slagerij in de Brouwerstraat in Ede. Ze hebben een groot assortiment aan vlees en een eigen worstmakerij. Lees op de Facebook Pagina meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Stenen Winkels

Amber’s Boetiek

Veel bekeken 

Amber's Boetiek is een winkel voor baby- en kinderkleding in Bennekom. Lees op de website meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Stenen Winkels

Stadscafé Oscar

Veel bekeken 

Stadscafé Oscar is een café in het centrum van Ede, waar je terecht kunt voor een kopje koffie, lunch, diner of borrel. Lees op de Faceboek pagina meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Horeca

Red’s Tapas Grill & Bar

Veel bekeken 

Red's Tapas Grill & Bar is een Tapas en Grill restaurant in het centrum van Ede, waar je onbeperkt tapas kunt eten en van de kaart kunt bestellen. Lees op de Facebook Pagina meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Horeca

Kappershuys

Veel bekeken 

Kappershuys Hairstyling is een kapsalon in het centrum van Ede. Lees op de Facebook Pagina meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Health & Beauty

Buitenzorg

Veel bekeken 

Buitenzorg is een restaurant net buiten het centrum van Ede. Lees op de Facebook Pagina meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Horeca

Mijn Fysiopraktijk

Veel bekeken 

Mijn Fysiopraktijk geeft fysiotherapie aan patiënten op 2 locaties in Ede. Lees op de website meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Health & Beauty

Boekhandel F. Hardeman

Veel bekeken 

Boekhandel F. Hardeman is een Christelijke boekenwinkel in het centrum van Ede. Je kunt je boeken ook bestellen via de website. Lees op de website meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Stenen Winkels

MaloryShop uit Ede maakt gepersonaliseerde kleding, bijvoorbeeld een uniek (kraam)cadeau of shirts voor uw vereniging. O.a. met een eigen spreuk of een afbeelding van uw huisdier. Bekijk de website voor meer informatie over de aangepaste maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze tijd.

 Overige Lokale Ondernemers

Marrika’s Bloem & Stijl

Veel bekeken 

Marrika's Bloem & Stijl is een bloemenwinkel in Ede. Tevens geeft ze workshops in o.a. bloemstukken maken. Lees op de Facebook Pagina meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Stenen Winkels

Rode Peper & Basilicum

Veel bekeken 

Rode Peper & Basilicum is een restaurant in het Centrum van Ede, waar je kunt borrelen, lunchen en dineren. Ze bieden pure en ambachtelijke gerechten met voornamelijk natuurlijke smaakmakers. Lees op de Facebook Pagina meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Horeca

Landwinkel Visser Vlees

Veel bekeken 

Landwinkel Visser Vlees in Lunteren verkoopt diverse streekproducten en slacht zelf hun eigen vee. Lees op de website meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Stenen Winkels

Damesmode De Doelen - De Lantaarn is een winkel met dameskleding en een uitgebreide hoedencollectie. Vanaf 22 april zijn ze een webshop gestart, waar je een groot deel van de collectie online kunt bestellen. Lees op de website meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Stenen Winkels

Willy’s2Go

Veel bekeken 

Willy’s2Go is een authentiek Indisch restaurant in het centrum van Ede, waar je kunt eten en kunt afhalen. Daarnaast verzorgen ze catering op locatie. Lees op de Facebook Pagina meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Horeca

Brood en Co

Veel bekeken 

Bakkerij Brood en Co is een bakkerij op de Parkweide in Kernhem, die iedere dag vers ambachtelijk brood en gebak verkoopt. Lees op de Facebook Pagina meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Stenen Winkels

Tapasia

Veel bekeken 

Tapasia is een restaurant in Ede waar je onbeperkt Aziatische tapas kunt eten. Je kunt vanaf 3 april bestellen via hun speciale bezorg website. Lees op de website meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Horeca

Effe Anders

Veel bekeken 

Effe Anders is een sfeervolle zaak in het centrum van Ede waar je lekkers kunt eten, drinken en kopen. Ze verzorgen ook high teas en workshops. Effe Anders is op dit moment geopend van woensdag t/m zaterdag voor verkoop van o.a. koffiebonen, thee en Coffee To Go. Ook kun je o.a. een Effe Anders Lunchbox of High Tea bestellen. Deze kun je ophalen of laten bezorgen. Binnen een straal van 5 kilometer van Ede wordt er gratis bezorgd bij een...

 Horeca

TULA yogastudio

Veel bekeken 

TULA yogastudio's heeft laagdrempelige yogastudio's in Ede en Amsterdam. Ze geven yogalessen, trainingen en workshops. Lees op de website meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Health & Beauty

Juffrouw Tok

Veel bekeken 

Juffrouw Tok is een familierestaurant met voornamelijk kipgerechten op de Ginkelse heide in Ede. Daarnaast hebben ze ook restaurants in Scherpenzeel, Eindhoven en Didam. Lees op de website meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Horeca

Atelier Verbeelding

Veel bekeken 

Atelier Verbeelding is een atelier in Ede die mensen begeleidt in hun beeldende en persoonlijke ontwikkeling. Ze bieden o.a. lessen tekenen en schilderen, workshops, trainingen en coaching. Lees op de website meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Overige Lokale Ondernemers

Bernardo’s

Veel bekeken 

Bernardo’s is een ijssalon met vers, ambachtelijk ijs in het centrum van Ede. Lees op de website meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode..

 Horeca

Frutseltante

Veel bekeken 

De Frutseltante is een creatieve hobbywinkel met atelier in Ede-Oost. Daarnaast verzorgt ze creatieve workshops, cursussen en kinderfeestjes. Ze heeft tevens een webwinkel. Lees op de website meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Stenen Winkels

Saté Boss

Veel bekeken 

SateBoss toert met foodtrucks door Nederland en maakt heerlijke Indische saté van de barbecue. Lees op de Facebook Pagina meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Horeca

Bij Audrey

Veel bekeken 

Bij Audrey is een kledingwinkel met stijlvolle en betaalbare damesmode. Lees op de Facebook Pagina meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Stenen Winkels

De Panorama-hoeve

Veel bekeken 

De Panorama-hoeve is een pannenkoekenrestaurant in Bennekom. Lees op de Facebook Pagina meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Horeca

Massagesalon Thuis

Veel bekeken 

Massagesalon Thuis geeft ontspanningsmassages en klachtgerichte behandelingen op afspraak in Ede. Lees op de Facebook Pagina meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Health & Beauty

3×3 Remedial Teaching

Veel bekeken 

3x3 Remedial Teaching uit Ede biedt remedial teaching aan basisschool leerlingen. Als je kind hulp nodig heeft met vakken als rekenen, spelling en begrijpend lezen, dan kan je begeleiding aanvragen. Lees op de Facebook Pagina meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Overige Lokale Ondernemers

Studiehonk Ede

Veel bekeken 

Studiehonk Ede helpt kinderen bij het leren & plannen. Ook geven ze hulp op het gebied van remedial teaching en bijles. Lees op de Facebook Pagina meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Overige Lokale Ondernemers

Café de Compaen

Veel bekeken 

De Compaen is een café op het Museumplein in Ede. Lees op de website meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Horeca

Gediplomeerd en ervaren stratenmaker in Ede. Maakt bestratingen, siertuinen, praktische tuinen, opritten, terrassen, sierbestrating, parkeerplaatsen en bedrijventerreinen. Bekijk de website voor meer informatie over de aangepaste maatregelen en hoe je hem kunt steunen in deze tijd.

 Overige Lokale Ondernemers

Bruidshuis ’t Koetsje

Veel bekeken 

Bruidshuis 't Koetsje verkoopt bruidsmode en accessoires in Ede. Ook hebben ze een groot atelier, maken ze nieuwe bruidsjaponnen en maken ze bestaande bruidsjurken op maat. Lees op de Facebook Pagina meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Stenen Winkels

Made Creatives

Veel bekeken 

Made Creatives biedt mooie, creatieve producten en diensten, waarmee je tijdens je zwangerschap en vlak na de geboorte van je kindje dierbare momenten vast kunt leggen. Zo kun je o.a. terecht voor bellypainting, geboorteborden en lifecasting. Lees op de website meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Overige Lokale Ondernemers

Coachingrid

Veel bekeken 

Coachingrid biedt thema groepswandelingen, IEMT sessies en 1 op 1 coaching wandelend in de natuur. Het doel is om je stappen te laten zetten naar een plezieriger leven. Bekijk haar Facebookpagina voor meer informatie over de aangepaste maatregelen en hoe je haar kunt steunen in deze tijd.  

 Health & Beauty

Puro

Veel bekeken 

Puro is een ijssalon met vers, ambachtelijk ijs in het centrum van Ede. Lees op de website meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Horeca

De Bourgondiër Ede

Veel bekeken 

De Bourgondiër is een restaurant in winkelcentrum Stadspoort in Ede, waar je kunt lunchen en dineren. Lees op de website meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Horeca

Bakker Bart Ede Centrum

Veel bekeken 

Bakker Bart is een bakker met brood en belegde broodjes in het centrum van Ede. Lees op de Facebook Pagina meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Stenen Winkels

Boetiek Chantal

Veel bekeken 

Boetiek Chantal verkoopt tweedehands kleding in het Centrum van Ede. Je kunt je kleding ook inleveren op afspraak. Je ontvangt dan 40% van de verkoopprijs, wanneer de kleding is verkocht. Lees op de Facebook Pagina meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Stenen Winkels

Parkhotel Hugo de Vries

Veel bekeken 

Parkhotel Hugo de Vries is een kleinschalig hotel en restaurant in Lunteren. Ze organiseren vaak originele initiatieven. Lees op de Facebook Pagina meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Horeca

Vd Berg Nutrimetics

Veel bekeken 

Vd Berg Nutrimetics geeft workshops huid-, en bodyverzorging en Make-up met producten van Nutrimetics bij gastvrouwen thuis. Lees op de Facebook Pagina meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Health & Beauty

SmaakPark

Veel bekeken 

Smaakpark is een mooie locatie in Ede die je af kunt huren voor verschillende bijeenkomsten. Vanaf april 2020 wordt Smaakpark verbouwd tot foodhal en kookschool. Omdat veel van de Veluwse producenten waar zij mee samenwerken met producten blijven zitten, is Smaakpark begonnen met het aanbieden van maaltijdboxen met lokale ingrediënten. Lees op de website meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Horeca

Edes Proeflokaal

Veel bekeken 

Edes Proeflokaal is een horecagelegenheid in het centrum van Ede voor gezelschappen en culinaire activiteiten. Lees op de website meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Horeca

Bakker van der Veer

Veel bekeken 

Echte Bakker van der Veer is een bakkerij in Ede, waar je onder andere terecht kunt voor vers brood, taart en hapjes. Lees op de Facebook Pagina meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Stenen Winkels

Restobar Catcher

Veel bekeken 

Restobar Catcher is een restaurant in het centrum van Ede. Lees op de website meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Horeca

Schoonheidssalon Sen

Veel bekeken 

Schoonheidssalon Sen is een salon in Ede waar mensen terecht kunnen voor allerlei schoonheidsbehandelingen, zoals gezichtsbehandelingen, huidverbetering, sugaring (ontharing) behandelingen en make-up. Lees op de Facebook Pagina meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Health & Beauty

Bistro Twaalf 14

Veel bekeken 

Bistro Twaalf 14 is een Franse Bistrokeuken in Ede. Je kunt in het restaurant terecht voor lekkere Franse gerechten met een knipoog. Lees op de website meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Horeca

Allround Training Ede

Veel bekeken 

Allround Training Ede biedt verschillende indoor en outdoor trainingen met als doel om je te helpen om een fittere versie van jezelf te worden. Lees op de website meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Health & Beauty

Biercafé Substitute

Veel bekeken 

Substitute (oftewel de Sub) is een Biercafé in Ede. Lees op de Facebook Pagina meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Horeca

Ahimsa Yoga

Veel bekeken 

Ahimsa Yoga is een yogastudio die yogalessen en workshops geeft in Ede. Lees op de Facebook Pagina meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Health & Beauty

EigenZennig

Veel bekeken 

EigenZennig is een praktijk in Ede in leefstijl- en vitaliteitscoaching. Lees op de Facebook Pagina meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Health & Beauty

TeaFreaks

Veel bekeken 

TeaFreaks is een kleine groothandel uit Ede, gespecialiseerd in losse thee en theecadeaus voor thuis en de horeca. Lees op de Facebook Pagina meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Stenen Winkels

Taartaholics

Veel bekeken 

Taartaholics is een bakwinkel in Ede, die taarten op maat maakt. Daarnaast organiseren ze workshops en kinderfeestjes. Ook kun je online je bakspullen en taarten bestellen. Lees op de Facebook Pagina meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Stenen Winkels

’t Bakhuus Parkweide

Veel bekeken 

't Bakhuus Parkweide is een cafetaria, lunchroom en ijssalon in de wijk Kernhem in Ede. Lees op de Facebook Pagina meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Horeca

De Lunterse Boer

Veel bekeken 

De Lunterse Boer is een hotel, restaurant en vergadercentrum op de Veluwe in Lunteren. Lees op de website meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Horeca

Pomphuis

Veel bekeken 

Restaurant Pomphuis is een sfeervol restaurant in een monumentaal pand in Ede. Lees op de website meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Horeca

Jet Edelsmit is een juwelier in het centrum van Ede. Ze zijn even gesloten geweest, maar zijn vanaf 14 april weer open. Lees op de Facebook Pagina meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Stenen Winkels

Sari Marijs

Veel bekeken 

Sari Marijs is een Baby- en kinderkledingwinkel in het centrum van Ede. Lees op de Facebook Pagina meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Stenen Winkels

Toko Neba

Veel bekeken 

Toko Neba is een winkel net buiten het centrum van Ede. Ze verkopen woon-, decoratie- en gebruiksartikelen uit Indonesië. De volledige winst van alle verkopen gaat naar kinderprojecten in Indonesië. Lees op de website meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Stenen Winkels

RUIG drinks & bites

Veel bekeken 

RUIG Drinks & bites is een restaurant in Ede. Lees op de Facebook Pagina meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Horeca

De Piramide

Veel bekeken 

De Piramide is een grill restaurant in Ede. Lees op de Facebook Pagina meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Horeca

Hippe Tante

Veel bekeken 

Hippe Tante is een kinderschoenenwinkel in het centrum van Ede, die tevens accessoires en cadeaus verkoopt. Lees op de Facebook Pagina meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Stenen Winkels

Pannenkoekenhuis de Langenberg is een pannenkoekenrestaurant in Ede. Lees op de Facebook Pagina meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Horeca

Made by Minke

Veel bekeken 

Made by Minke uit Ede organiseert kunstworkshops en verkoopt duurzame producten. Lees op de website meer over de actuele maatregelen en hoe je haar kunt steunen in deze periode.

 Overige Lokale Ondernemers

Create Wise

Veel bekeken 

Create Wise is een atelier/centrum in Bennekom, waar je creatieve lessen, workshops en coaching kan volgen. Lees op de website meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Overige Lokale Ondernemers

Bij Wendy | Hammam Ede

Veel bekeken 

Schoonheidssalon Bij Wendy en Hammam Ede. Je kunt bij hen terecht voor o.a. gezichtsbehandelingen, massages, manicure, hammam behandelingen, permanente make-up en huidtherapie. Lees op de website meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Health & Beauty

Dodici

Veel bekeken 

Dodici is een hippe dameskledingzaak in het centrum van Ede. Lees op de website meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Stenen Winkels

BIJMIJ

Veel bekeken 

BIJMIJ is een conceptstore in het centrum van Ede met dameskleding, woonaccessoires en horeca. Lees op de website meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Stenen Winkels

Het Dierenparadijs

Veel bekeken 

Het Dierenparadijs is een dierenspeciaalzaak in Ede. Lees op de Facebook Pagina meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Stenen Winkels

Lokaal Ede

Veel bekeken 

Lokaal Ede is een platform waar Edese ondernemers samenwerken om de lokale economie te versterken. Ze zijn in deze maatschappelijke crisis begonnen met de lancering van de twee boxen: de thuiswerkbox en de Kerstbox. Bekijk de website voor meer informatie over de aangepaste maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze tijd.

 Horeca

Leendert Houweling

Veel bekeken 

Leendert Houweling verzorgt normaal gesproken wildexcursies, kookworkshops, wildproeverijen en verkoop van wild vlees en naturalia. Lees op de website meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Overige Lokale Ondernemers

Zuivelhoeve Ede

Veel bekeken 

Zuivelhoeve Ede is een speciaalzaak in het centrum van Ede met diverse soorten kaas, worst en andere lekkere etenswaren. Lees op de website meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Stenen Winkels

Sfeer en Meer

Veel bekeken 

Sfeer en Meer is een winkel voor dameskleding en schoenen in het centrum van Ede. Lees op de website meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Stenen Winkels

AREHBO

Veel bekeken 

AREHBO service & advies in Ede geeft trainingen op het gebied van bedrijfshulpverlening. Lees op de website meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Overige Lokale Ondernemers

Melk & Puur

Veel bekeken 

Melk & Puur is winkeltje in het centrum van Ede, waar je bonbons, taarten en ander lekkers kunt eten en kopen. Lees op de website meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Stenen Winkels

Algemene Spuiterij Ebbers

Veel bekeken 

Algemene Spuiterij Ebbers is een Edese onderneming voor al uw lak- en spuitwerk. ASE herstelt onder andere autoschade. Hiervoor kunnen zij uw auto thuis ophalen en terugbrengen. Lees op de website meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Overige Lokale Ondernemers

Premium Health Club

Veel bekeken 

Premium Health Club is een sportschool in Ede. Ze geven o.a. personal training, Zumba en Spinning. Op de Facebook Pagina lees je de meest actuele informatie en bieden ze verschillende oefeningen om thuis fit te worden en blijven.

 Health & Beauty

Zusjes Hobbyhoekje

Veel bekeken 

Zusjes Hobbyhoekje is een winkel voor creatievelingen in het centrum van Ede. Onder andere voor materiaal voor het maken van kaarten, voor haken en pixelen kun je bij haar terecht. Lees op de website meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Stenen Winkels

Boek en Buro

Veel bekeken 

Boek en Buro is een boekenwinkel in het centrum van Ede. Lees op de Facebook Pagina meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Stenen Winkels

Sole d’Italia

Veel bekeken 

Sole d'Italia is een Italiaans restaurant in het centrum van Ede met o.a. pasta's, pizza's en diverse vlees- en visgerechten. Lees op de website meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Horeca

Restaurant STAM

Veel bekeken 

Restaurant STAM is een restaurant in Ede. Het restaurant is opgericht door twee broers met liefde voor horeca, lekker eten en kwalitatieve wijnen. Lees op de website meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Horeca

De Bakkerij Ede

Veel bekeken 

De Bakkerij in Ede verzorgt brood, banket en belegde broodjes voornamelijk voor bedrijven. Lees op de website meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Horeca

Henk van Keulen verzorgt catering op evenementen met zijn concept Foodtruck Onbeschaft. Om de financiële klap op te vangen, zijn ze een bezorgservice voor verse en verantwoorde gerechten gestart, genaamd DINERfabriek. Via de nieuwe bestelsite kun je een diner bestellen dat zoveel mogelijk bereid is met lokale producten van Edese ondernemers. I Lees op de Facebook Pagina meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Horeca

De Volkslust Ede

Veel bekeken 

De Volkslust in Ede is een lunchroom en bakkerij in het centrum van Ede. Ze serveren heerlijke lunchgerechten van ter plaatse gebakken brood. Op dit moment is de Volkslust helaas gesloten. Wel is het mogelijk om te helpen door hier een De Volkslust Cadeaubon aan te schaffen. Je kunt de bon ook als cadeau naar iemand anders verzenden.

 Horeca

Flannagan’s Irish Pub

Veel bekeken 

De ‘Flan’ is een Irish Pub in het centrum van Ede. Op dit moment is de pub gesloten. Je kunt vanaf 24 maart alle speciaalbieren van de kaart kopen en ze hebben speciale pakketten samengesteld. Bij je bestelling krijg je leuke extra’s voor speciaalbier liefhebbers. Ze bezorgen binnen een straal van 5 kilometer vanuit de pub. Stuur een persoonlijk bericht via Facebook om je bestelling te plaatsen.

 Horeca

Pizza en Pizza

Veel bekeken 

Pizza en Pizza is een pizzeria die begin dit jaar verhuisd is naar het centrum van Ede. Lees op de Facebook Pagina meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Horeca

Schoonheidssalon Miracle

Veel bekeken 

Bij Schoonheidssalon Miracle in Ede kun je terecht voor verschillende soorten schoonheidsbehandelingen, massages en access bars behandelingen. Lees op de Facebook Pagina meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Health & Beauty

Resy’s

Veel bekeken 

Restaurant Resy’s is een restaurant met huiselijke sfeer in het centrum van Ede. Lees op de Facebook Pagina meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Horeca

Novae Popschool

Veel bekeken 

Novae Popschool is een muziekschool in Ede voor offline en online muzieklessen voor alle leeftijden. Bekijk de website voor meer informatie over de aangepaste maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze tijd.

 Overige Lokale Ondernemers

Avablooms

Veel bekeken 

Ava Blooms is een bloemenwinkel op de Parkweide in Ede. Ook organiseren zij workshops, waarbij je zelf kransen of ornamenten kunt maken. Lees op de Facebook Pagina meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Stenen Winkels

Grieks Restaurant Kreta

Veel bekeken 

Kreta is een Grieks Restaurant in het centrum Ede. Lees op de Facebook Pagina meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Horeca

Walk ’n Act

Veel bekeken 

Walk 'n Act biedt wandelcoaching, zoals themawandelingen voor groepen en individuele coaching bij stress- en burn-out klachten. Lees op de website meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Health & Beauty

De Eetwinkel

Veel bekeken 

Bij Restaurant de Eetwinkel in Bennekom kun je terecht voor een lekkere lunch en diner. Lees op de website meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Horeca

Restaurant JIMS

Veel bekeken 

De eigenaren van Restaurant JIMS hebben op 15 april de sleutel van hun nieuw te beginnen restaurant gekregen. Lees op de Facebook Pagina meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Horeca

Maatwerk bij Verlies

Veel bekeken 

Maatwerk bij Verlies biedt hulpverlening bij verlies en rouw voor volwassenen en kinderen in Ede. Er is een e-health programma gestart waarbij gesprekken gecombineerd worden met een online programma in een beveiligde omgeving. Lees op de website meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Overige Lokale Ondernemers

Slijterij J. van Harselaar / De Edese Drankenhandel in Ede heeft een ruim assortiment van o.a. wijnen, speciaal bieren en sappen. Zij leveren normaal gesproken vooral aan horeca. Lees op de website meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Stenen Winkels

Kapper Steef

Veel bekeken 

Kapper Steef is een dames kapsalon en barbier in het centrum van Ede, waar je met en zonder afspraak terecht kunt. Lees op de Facebook Pagina meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Health & Beauty

De Nederlandse Wijnwinkel

Veel bekeken 

De Nederlandse Wijnwinkel uit Ede levert Nederlandse wijn aan horeca en particulieren. Ze hebben een assortiment van bijna 30 Nederlandse topwijnen, zoals de Apostelhoeve en de Kleine Schorre. Tevens kun je proeverijen boeken. Lees op de Facebook Pagina meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Stenen Winkels

De Verleiding

Veel bekeken 

De Verleiding is een Grand Café in het centrum van Ede. Lees op de Facebook Pagina meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Horeca

Stadsbrouwerij Wageningen

Veel bekeken 

Stadsbrouwerij Wageningen brouwt in het centrum van Wageningen lekkere bieren met lokaal geteelde granen. Ze organiseren tevens bierproeverijen met rondleiding door de brouwerij en brouw workshops. Lees op de website meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Horeca

Steun lokale ondernemers in Ede

Steun Kleine Ondernemers in Ede

Laatste update: 24 oktober 2020

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven de laatste ontwikkelingen op deze pagina en van mijn blog?

Schrijf je dan in voor mijn maandelijkse nieuwsbrief of volg me op Facebook, Instagram of Pinterest.

Deze blog bevat geen samenwerking, maar komt puur voort uit mijn bezorgdheid en wens om te kunnen helpen. 

Steun lokale ondernemers in Ede