Wie ben ik?

Cynspirerend

Ik ben Cynthia, 35 jaar en ik woon samen met mijn man en dochtertje (geboren in 2016) in Ede. Naast mijn part-time baan als secretaresse en zorgen voor mijn gezin, het huishouden (en ook niet te vergeten!) mezelf, schrijf ik wekelijks een nieuwe blog op Cynspirerend.nl.

Hoe is Cynspirerend.nl ontstaan?

Tijdens mijn heftige zwangerschap in 2016 (waarin ik fysiek tot niet veel in staat was) ben ik begonnen met online mijn gedachtespinsels en inspiratie te delen.

Dit mondde binnen een jaar uit in een eigen blog: Cynspirerend, waarin ik me vol passie focus op de onderwerpen die mij raken:

Moederschap

Vakantie Plannen 2020

In december 2016 ben ik mama geworden van onze lieve kleine madam. Ik vind het heerlijk om mama te zijn, maar ook best pittig. Niet alles is rozengeur en maneschijn en dat mag ook best gezegd worden, vind ik.

Ik deel eerlijke blogs over onze dochter en over hoe ik het moederschap ervaar.

De ene keer met tips om andere mama’s een handje te helpen, de andere keer een persoonlijke blog met waar ik als mama tegenaan loop.

Daarnaast vind ik het erg belangrijk dat kinderen gestimuleerd worden om offline te spelen. Ik schrok erg toen ik hoorde dat zo’n 25% van de peuters op dit moment 3 uur of langer naar een schermpje zit te kijken. Daarom is er op mijn website ook veel aandacht voor offline speelgoed en leuke dingen om te doen met je kleintje.

Koken

Cynspirerend

Op mijn website deel ik voornamelijk eigen recepten, maar ook een paar klassiekers van mijn moeder. Als kleine uk hielp ik mijn moeder al in de keuken met cakes bakken (en proeven!) en lekker koken. Die liefde voor bakken, koken en proeven is nooit overgegaan.

Ik verzin graag recepten zonder pakjes en zakjes en met eigen kruidenmixen. Enerzijds omdat ik bewust met mijn voeding om wil gaan, anderzijds omdat ik helemaal blij kan worden om al proevend nieuwe recepten te creëren.

Als ik de tijd heb, vind ik experimenteren in de keuken superleuk. Maar na een werkdag of vermoeiende ‘mama-dag’ vind ik het heerlijk om simpel en snel een lekkere maaltijd op tafel te kunnen zetten. Dit soort recepten vind je terug op mijn website.

Bordspellen

Escape Room Spellen

Mijn man en ik hebben elkaar (onder andere) helemaal gevonden in de liefde voor bord- en kaartspellen. We spelen graag een spelletje samen, nemen het mee op vakantie en verrassen elkaar regelmatig met een leuk spel (zelfs toen we onze eerste trouwdag vierden). Onze woonkamer, kast en zolder staat al behoorlijk vol met een hele verzameling aan spellen.

Juist met alle smartphones en tablets waar iedereen op zit te kijken, wordt (in mijn bescheiden mening) de quality time van samen spellen spelen belangrijker. Ik hoop op mijn blog anderen te stimuleren om eens weg te kijken van dat schermpje en iets meer aandacht te hebben voor elkaar.

Er zijn zo veel spellen op de markt dat het niet makkelijk is om te weten wat nou een leuk spel is. En wat bij jou past. Daarom schrijven we regelmatig reviews en tips over spellen waar we blij van worden. Voornamelijk spellen die je ook met z’n tweetjes kan spelen en spellen die je met je kinderen kan spelen, hebben onze interesse. (Want onze dochter wordt ook al een echte spelletjesgek)

Bewust leven

Cynspirerend

Dit onderwerp raakt in sommige gevallen de eerder genoemde onderwerpen, zoals offline aandacht hebben voor elkaar, koken zonder pakjes en zakjes en mindfulness leren van je kind.

Ook vind ik het belangrijk om duurzaam en bewust leven in de spotlight te zetten. Door vandaag op een duurzame manier met de middelen om ons heen om te gaan, zorgen we voor een betere toekomst voor onze kinderen.

Ten slotte deel ik ook bewust persoonlijke verhalen over mijn pittige zwangerschap met HG, mijn slaapapneu en mijn onzekerheid over mijn lichaam in de hoop meer begrip en acceptatie te stimuleren op dit gebied.

Onder het mom: alle beetjes helpen.

Op de hoogte blijven van Cynspirerend?

Vind je (één van) bovenstaande onderwerpen ook belangrijk, inspirerend en interessant?

Ik zou het leuk vinden als je mijn blog Cynspirerend volgt op mijn social media kanalen:

Liever via e-mail op de hoogte blijven?

Meld je dan aan voor onze gratis updates. Elke eerste dag van de maand ontvang je dan een e-mail met recente blogs, recepten en lopende winacties.

Samenwerken met Cynspirerend?

Sinds mijn blog steeds meer gevonden en bekeken wordt, krijg ik ook regelmatig aanbiedingen om samen te werken. Soms krijgen we artikelen toegestuurd om te reviewen en soms krijgen we betaald voor het schrijven van een artikel.

Ik werk alleen samen met bedrijven waar ik een goed gevoel bij heb, die bij één van de onderwerpen van mijn website passen en die het net als ik belangrijk vinden om transparant en eerlijk te zijn. Ik vermeld daarom altijd onderaan het artikel of het een samenwerking betreft.

Spreekt mijn blog en werkwijze je aan? Kijk dan voor meer informatie over een samenwerking op deze pagina.

Vind je dit interessant? Bewaar het voor later of deel het met een vriend!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •