Wie ben ik?

Cynspirerend

Ik ben Cynthia, 35 jaar en ik woon samen met mijn man en dochtertje (geboren in 2016) in Ede. Naast het zorgen voor mijn gezin, het huishouden (en ook niet te vergeten!) mezelf, schrijf ik wekelijks een nieuwe blog op Cynspirerend.nl.

Hoe is Cynspirerend.nl ontstaan?

Tijdens mijn heftige zwangerschap in 2016 (waarin ik fysiek tot niet veel in staat was) ben ik begonnen met online mijn gedachtespinsels en inspiratie te delen.

Dit mondde binnen een jaar uit in een eigen blog: Cynspirerend, waarin ik me vol passie focus op de onderwerpen die mij raken:

Eerlijk over Moederschap

Vakantie Plannen 2020

In december 2016 ben ik mama geworden van onze lieve kleine madam. Ik vind het heerlijk om mama te zijn, maar ook best pittig. Niet alles is rozengeur en maneschijn en dat mag ook best gezegd worden, vind ik.

Ik deel eerlijke blogs over onze dochter en over hoe ik het moederschap ervaar. De ene keer met tips om andere mama’s een handje te helpen, de andere keer een persoonlijke blog met waar ik als mama tegenaan loop, zoals onze zoektocht op het gebied van zindelijkheid.

Daarnaast vind ik het erg belangrijk dat kinderen gestimuleerd worden om offline te spelen. Ik schrok erg toen ik hoorde dat zo’n 25% van de peuters op dit moment 3 uur of langer naar een schermpje zit te kijken. Daarom is er op mijn website ook veel aandacht voor offline speelgoed en leuke dingen om te doen met je kleintje.

Koken, Bakken en Lekker Eten

Cynspirerend

Als kleine uk hielp ik mijn moeder al in de keuken met cakes bakken en later ook met lekker koken. Die liefde voor bakken, koken en proeven is nooit overgegaan.

Ik ga graag de keuken in om lekker te experimenteren, totdat ik die ene smaak te pakken heb die ik voor ogen heb. Ik verzin ook graag recepten zonder pakjes en zakjes. Enerzijds omdat ik bewust met mijn voeding om wil gaan, anderzijds omdat ik helemaal blij kan worden om al proevend nieuwe smaken te ontdekken.

Echter, na een werkdag of vermoeiende ‘mama-dag’ heb ik geen zin in het experimenteren. Dan vind ik het vooral fijn om snel een lekkere maaltijd op tafel te kunnen zetten. Ook dit soort snelle, kidsproof recepten vind je terug in mijn kookboekje.

Bordspellen en Kaartspellen

Escape Room Spellen

Mijn man en ik hebben elkaar (onder andere) helemaal gevonden in de liefde voor bord- en kaartspellen. We spelen graag een spelletje samen, nemen het mee op vakantie en verrassen elkaar regelmatig met een leuk spel (zelfs toen we onze eerste trouwdag vierden). Onze woonkamerkast en zolder staan vol met de leukste spellen en toch blijven we altijd nieuwsgierig naar nieuwe spellen.

Er zijn zo veel spellen op de markt dat het niet makkelijk is om te weten wat nou een leuk spel is. En wat bij jou past. Daarom schrijven we regelmatig reviews en tips over spellen waar we blij van worden.

Voornamelijk spellen die je (ook) met z’n tweetjes kan spelen en spellen voor kinderen hebben onze interesse. Want onze dochter wordt ook al een echte spelletjesgek!

Bewust leven

Cynspirerend

Bewust leven is nogal een breed begrip. In dit onderdeel van mijn website lees je tips, reviews en persoonlijke verhalen waarin ik jouw en mijn eigen bewustzijn wil vergroten over het belang van duurzaamheid, herinneringen vastleggen en tijd nemen voor jezelf.

Juist in deze tijd waarin de tijd soms vliegt, vind ik het belangrijk om stil te staan. Bij het leven. Bij jezelf. En bij elkaar.

Het leven is te kort om steeds maar te rennen. Het is de uitdaging om bewust van de reis te genieten, zolang je hier op aarde rondloopt. Ik doe dat door te schrijven en hopelijk ook door anderen te inspireren door de artikelen die ik schrijf.

Op de hoogte blijven van mijn nieuwste blogs en recepten op Cynspirerend?

Ik zou het leuk vinden als ik je op de hoogte mag houden via mijn nieuwsbrief en/of mijn social media kanalen:

Krijg je liever een mailtje met mijn nieuwste blogs, recepten en winacties?

Meld je dan aan voor mijn gratis nieuwsbrief. Elke eerste dag van de maand vertel ik je over de afgelopen maand, geef ik je een preview over de komende maand en houd ik je op de hoogte van de leuke winacties op mijn blog.

Wil je samenwerken met mij?

Ik ben beschikbaar voor leuke, inspirerende samenwerkingen.

Spreekt mijn blog en werkwijze je aan? Lees dan verder over de mogelijke samenwerkingen of neem direct contact met mij op.