Alle SpellenTips van Cynspirerend op een rij!

Ben je gek op Bordspellen? Of zoek je naar een leuk bordspel, kaartspel of dobbelspel voor een gezellige avond? Op Cynspirerend delen we graag de allerbeste tips en reviews over spellen met jou. Hier lees je al  onze spellentips voor jong en oud op een rij!

Onze spellentips per categorie:

Wij spelen met heel veel plezier bordspellen. De leukste spellen verzamelen wij als spellentips op ons blog!

Escape Room Spellen

Van 5 spellenuitgevers kregen we een Escape Room spel toegestuurd. Welke spellen zijn een echte tip en welke kun je beter overslaan? Lees hier ons oordeel!

7x Filler Games Header

Filler Games zijn snelle, toegankelijke spelletjes voor de kleine spelletjestrek. Ze duren niet lang en je hebt ze makkelijk onder de knie We mochten 7 nieuwe fillergames uitproberen en dit is wat wij van deze filler games vinden.

Coöperatieve Spellen

Coöperatieve spellen zijn bord- en kaartspellen waarbij je samen moet werken in plaats van elkaar te moeten verslaan. Jullie winnen samen óf jullie verliezen allemaal. In dit artikel lees je meer over 5 erg leuke coöperatieve spellen.

spellen voor peuters

Onze dochter is ook echt een spelletjesfanaat aan het worden. In dit blog delen we haar favoriete spelletjes. Ideale spellen voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Leerzaam én leuk!

spel voor twee personen

Als we ’s avonds zin hebben in een beetje quality time is een goed bordspel echt een leuke optie. Dit zijn onze favoriete spellen voor 2 personen op een rij.

vakantiespellen

Op zoek naar een klein spelletje voor tussendoor? Deze spellen zijn ideaal als vakantiespel. En lekker goedkoop: Allemaal onder de 15 euro!

Mooie Reisthema Bordspellen voor je Staycation Header

Wil je toch op reis tijdens je staycation? Met deze mooie bordspellen met een reisthema ga je toch stiekem de grenzen over!

partyspel

Op zoek naar een spelletje voor een grote groep voor een verjaardag of de feestdagen? Met deze toegankelijke, vrolijke partyspellen kom je de avond wel door!

 

Onze Uitgebreide Spellenreviews:

Crimibox

In dit uitgebreide artikel reviewen we ‘Dossier As’ en ‘Dossier MacDeath deel 1’ van Crimibox: Een detectivespel waarbij je zowel offline als online gaat speuren. Vinden wij het moorddadig goed of dodelijk saai?

30 seconds everyday life

999 Games kwam met deze variant op het originele 30 Seconds Spel. Is 30 Seconds: Everyday Life een leuke aanrader of toch een beetje een tegenvaller?

Knappe koppen review spel voor peuters

Met dit bordspel leert je peuter spelenderwijs nieuwe vaardigheden. Wat vindt onze dochter van dit spel voor Knappe Koppen?

Bordspel Azul

Azul werd in 2018 gekozen tot Bordspel van het jaar. Maar wat is nou eigenlijk zo leuk aan dit spel?

Escape Room The Game

Een Escape Room op locatie is spannend. Dit spel brengt deze ervaring naar je woonkamer. Is Escape Room: The Game een top of toch een flop?

The Game

Met dit kaartspel speel je (samen of alleen) tegen het spel. Wat vinden wij van het populaire kaartspel ‘The Game’?

Brain Train

Dit leerzame Peuterspel voor kinderen werd in 2019 genomineerd als speelgoed van het jaar. Vind onze dochter Brain Train ook de moeite waard?

What do you meme

Memes zijn bijdehante quotes op social media. Vinden wij het ook leuk om memes te verzinnen bij het partyspel ‘What do you meme?’

ticket to ride europe

Tijdens dit spel probeer je jouw eigen rit te maken en de anderen dwars te liggen. Geven wij Ticket to Ride Europe een go?

Wie is de mol header

Dit populaire programma komt met een tweede bordspel. Is ‘Wie is de Mol: De Code Opdracht’ beter dan zijn voorloper?

 

Vind je het leuk om meer te lezen over bord- en kaartspellen?

Schrijf je dan in voor mijn maandelijkse nieuwsbrief of volg me op Pinterest, Facebook en Instagram.

Deel dit artikel of bewaar het voor later
  • 98
  • 9
  •  
  •  
  •  
    107
    Shares