Wat is een SEO Landingspagina?

Met een SEO landingspagina trek je nieuwe bezoekers naar je website met behulp van zoekmachines. Écht goede SEO teksten zorgen voor een betere online zichtbaarheid van je website, meer bezoekers en meer klanten natuurlijk. Hoe je dat doet? Nou, zo!

seo landingspagina laten schrijver

Wat is een SEO Landingspagina?

Een SEO landingspagina (ook wel bestemmingspagina of instappagina genoemd) is de eerste pagina die je bezoeker te zien krijgt, wanneer hij/zij je website bezoekt via een bepaalde zoekterm in een zoekmachine.

De afkorting SEO staat dan ook voor search engine optimalisation. Oftewel: zoekmachine optimalisatie.

Deze pagina schrijf je specifiek om hoog te scoren met een zoekterm die jouw ideale bezoeker, klant of lezer veel gebruikt.

Je kunt een SEO landingspagina dus eigenlijk zien als een slimme, extra ingang naar jouw website. 

Wat is het verschil tussen een landingspagina en homepage?

De homepage van je website is de pagina die je bezoeker ziet, zodra hij/zij je website url intikt. Zoals in mijn geval: www.cynspirerend.nl

Je homepagina moet in één klap duidelijkheid geven wie je bent, waar je voor staat en je lezer verleiden om verder te klikken op je website.

Een goede landingspagina heeft geen afleidende elementen. Je schrijft deze tekst met een specifiek doel: je wilt je bezoekers motiveren om een bepaalde actie uit te voeren. 

Daarom is het belangrijk om niet zomaar wat neer te pennen op je landingspagina, maar je bezoeker ook echt relevante informatie te geven. Bied ze waar ze voor komen.

seo landingspagina tekstschrijver

Wat levert een SEO landingspagina je op?

Een écht goed geschreven SEO landingspagina zorgt voor:

Een SEO landingspagina laten schrijven: hoe werkt dat?

Wil je graag beter gevonden worden door je ideale klant, maar heb je geen tijd, zin of kennis om je hier zelf in te verdiepen?

Ik schrijf met veel plezier pakkende, SEO geoptimaliseerde landingspagina’s voor jouw website. 

Je kunt me de gewenste zoekwoorden kant-en-klaar aandragen, zodat ik de teksten direct voor je kan schrijven.

Maar natuurlijk kan ik je ook helpen met een gedegen zoekwoordenonderzoek.

seo landingspagina laten schrijver

Mijn naam is Cynthia Lukassen. Op mijn eigen website Cynspirerend schrijf ik al ruim 5 jaar voor inmiddels meer dan 150.000 unieke bezoekers per jaar lekker leesbare blogs over bordspellen, moederschap, lekker eten en bewust leven.

En ja, ook voor Cynspirerend schrijf ik SEO landingspagina’s waarmee ik mijn bezoekers inspireer om een kijkje op mijn website te nemen. 

Daarnaast ben ik werkzaam als online tekstschrijver voor andere ondernemers.

Met veel plezier schrijf ik voor hen effectieve online teksten om hun online zichtbaarheid te vergroten. Ook geef ik trainingen in het schrijven van online teksten en kun je me inhuren om je website eens flink onder de loep te leggen.

Heb jij een vraag voor mij?