Wil je hoog in de zoekresultaten verschijnen, zodra mensen een bepaald zoekwoord intikken? Wil je online zoekers verleiden om op jouw website te komen? Met een SEO landingspagina trek je nieuwe bezoekers naar je website met behulp van zoekmachines. Heb je zelf geen tijd of kennis om knettergoede landingspagina’s te schrijven? Laat mij je landingspagina’s schrijven en werk zo moeiteloos aan je online zichtbaarheid!

seo landingspagina schrijven

Wat is een SEO Landingspagina?

Een SEO landingspagina (ook wel bestemmingspagina of instappagina genoemd) is de eerste pagina die je bezoeker te zien krijgt, wanneer hij/zij je website bezoekt via een bepaalde zoekterm in een zoekmachine.

De afkorting SEO staat voor search engine optimalisation. Oftewel: zoekmachine optimalisatie.

Deze pagina schrijf je specifiek om hoog te scoren met een specifieke zoekterm die jouw ideale klant veel gebruikt.

Je kunt een SEO landingspagina dus eigenlijk zien als een slimme, extra ingang naar jouw website. 

Wat levert een SEO landingspagina je op?

Een écht goed geschreven SEO landingspagina zorgt voor:

seo landingspagina tekstschrijver
SEO landingspagina laten schrijven

Een SEO landingspagina laten schrijven: hoe werkt dat?

Wil je graag beter gevonden worden door je ideale klant, maar heb je geen tijd om je hier zelf in te verdiepen? Of ontbreekt het je aan kennis om een knettergoede pagina met minimaal 1000 woorden te typen?

Geen zorgen! Ik help je graag!

Je kunt me de gewenste zoekwoorden kant-en-klaar aandragen, maar ik kan ook met je meedenken over zoekwoorden die passen bij jouw website.

Zodra je weet op welke zoekwoorden je gevonden wilt worden, ga ik voor je aan de slag met het schrijven van een knettergoede, unieke landingspagina.

Je ontvangt de tekst op het afgesproken moment in je mailbox of ik zet het zelfs helemaal voor je klaar in je WordPress website

Zo werk je pas helemaal moeiteloos aan je online zichtbaarheid!

SEO landingspagina laten schrijven: wat zijn de mogelijkheden?

Ik kan een enkele landingspagina voor je schrijven, maar we kunnen ook aan een cluster met SEO landingspagina’s werken.

Een cluster is een groep landingspagina’s die elkaar versterkt in je doel om jouw website hoger in de zoekresultaten te krijgen.

Enkele landingspagina

Cluster landingspagina's

online tekstschrijver
seo landingspagina laten schrijver

Ik ben Cynthia Lukassen en ik werk als blogger, SEO specialist en online tekstschrijver

Mijn eigen website Cynspirerend (waar ik blog over bordspellen, moederschap, lekker eten en bewust leven) wordt 229.000 keer bekeken door meer dan 150.000 unieke bezoekers per jaar.

En ja, ook voor Cynspirerend schrijf ik SEO landingspagina’s waarmee ik mijn bezoekers inspireer om een kijkje op mijn website te nemen. 

Als freelance tekstschrijver help ik andere ondernemers om hun online zichtbaarheid te vergroten door webteksten, blogs en landingspagina’s te schrijven. Daarnaast geef ik SEO schrijftrainingen aan ondernemers.