seo cursus voor bloggers

SEO Cursus voor Bloggers

Heb jij een eigen blog en wil je:

 • De kneepjes van het vak leren?
 • Meer bezoekers op je website?
 • En geld gaan verdienen met bloggen? 

Ik help je graag. Mijn naam is Cynthia Lukassen, ik ben professioneel blogger en leer je graag alles over écht goede online teksten schrijven. Tijdens mijn Cursus SEO teksten schrijven voor bloggers leer ik je binnen 4 ochtenden hoe je zelf knettergoede online teksten schrijft waar niet alleen jij, maar ook je lezers én de zoekmachines blij van worden!

Cursus SEO teksten schrijven door blogger Cynthia Lukassen

Ben je gek op bloggen en schrijven? Vind je het heerlijk om je ei kwijt te kunnen en smaakt het naar meer?

Echt goede blogs schrijven gaat in mijn optiek om 3 belangrijke hoofdzaken:

 • Wat wil mijn ideale lezer graag van mij zien?
 • Hoe zorg ik dat Google me helpt aan meer bezoekers voor mij blog?
 • En vooral: waar word ik als blogger helemaal gelukkig van? Oftewel: welke blogs wil je echt schrijven?

Als je die drie zaken niet op orde hebt, ga je geheid last krijgen van demotivatie, onzekerheid of uitstelgedrag.

En nee, dat helpt je niet verder als jij meer bezoekers naar je website wilt of zelfs geld wil gaan verdienen met je blog.

Ik ga graag met je aan de slag! Zin om samen je blog een boost te geven?

SEO Cursus voor bloggers: Wat past bij jou?

Groepscursus Online Teksten Schrijven

Cursus SEO teksten schrijven in Ede

Leg in 4 ochtenden de basis voor het schrijven van écht goede online teksten en ontdek:

✅ Waar ga jij als schrijver van kwispelen? 

✅ Wat wil jouw ideale bezoeker lezen?

✅ Hoe word je vriendjes met Google?

✅ Hoe zorg je voor meer bezoekers op je website via jouw online teksten?

Tijdens de training schrijf je een pakkende over mij pagina, een knettergoede blog en SEO landingspagina, waar je persoonlijk feedback over ontvangt.

Ook houd je onbeperkt toegang tot een online omgeving boordevol tips, downloads en checklists!

1 op 1 Cursus Online Teksten Schrijven

Cursus SEO teksten schrijven in Ede

Wil je graag intensief aan de slag met jouw blog?

Kies dan voor de uitgebreide, persoonlijke 1 op 1 cursus Online Teksten Schrijven. 

Deze training plannen we in op data en tijden die jou het best uitkomen. 

Tevens ontvang je persoonlijke schrijfcoaching bij het schrijven van 6 blogs. 

Ook bekijken we samen je website: hoe zichtbaar is je website al? En hoe kunnen we grote stappen voorwaarts maken d.m.v. SEO, leesbaarheid en scanbaarheid?

Deze cursus SEO teksten schrijven vindt plaats op jouw werkplek of online

BlogBubbel Workshops

workshop bloggen

Wil je dolgraag bloggen voor je site, maar:

 • kom je tijd te kort?
 • raak je steeds afgeleid?
 • of wil je graag met iemand sparren?

Eens per kwartaal ben je welkom in mijn blogbubbel in Bennekom, waarbij je zonder afleiding lekker werkt aan je blog.

We beginnen eerst met een intropraatje, waarbij ik je een paar slimme tips geef voor je blog en om beter te focussen. 💡

Daarna mag je zelf aan de slag. 💻😃

Kies een lekker plekje uit, klap je laptop open en tikken maar.

"Cynthia neemt je met veel enthousiasme mee in de wondere wereld van online teksten schrijven. De uitleg over SEO, Google Search Console, landingspagina's en scanbaarheid van teksten is goed en uitgebreid. De feedback op schrijfopdrachten is heel constructief. Deze praktijk maakt de theorie nog duidelijker. Ik nu helemaal kwispelen van blogs schrijven! 😊"
"De lessen en voorbeelden werden toegespitst op onze behoeftes en de eigenschappen van het bedrijf. Ik vond het een inspirerende en doeltreffende training. Met veel enthousiasme en humor door Cynthia gebracht. En met een echt luisterend oor!"

Blog Cynspirerend: van hobby naar droombaan

Zelf ben ik van jongs af aan al een schrijf-a-hol-ic geweest. Toen ik in 2017 mijn blog Cynspirerend begon had ik helemaal niet de intentie om er geld mee te verdienen. Ik wilde gewoon lekker schrijven over waar ik van hield: koken, spelletjes en bewust leven.

Gaandeweg leerde ik (door studies en bij mijn toenmalige werkgever) steeds meer over SEO, online vindbaarheid en conversiegericht schrijven. Door die tips en trucs toe te passen, begon mijn blog steeds meer bezoekers aan te trekken en begon ik ook echt geld te verdienen met mijn blog!

In 2022 heb ik de knoop doorgehakt en ben ik volledig gaan werken als blogger. Ik verdien mijn inkomen nu met leuke samenwerkingen via mijn blog, maar ben ook werkzaam als blogger voor andere websites en geef sinds 2023 schrijftrainingen aan bloggers en ondernemers die beter online vindbaar willen worden.

Ik vind het heerlijk om anderen te inspireren en om elke dag met schrijven bezig te zijn. Deze baan past echt bij mij!

Elke maand een GRATIS schrijftip in je mailbox?

Schrijf je dan in voor de maandelijkse schrijftips voor ondernemers. 

Dan ontvang je elke maand:

 • een slimme schrijftip
 • een handige inhaakkalender
 • en blijf je op de hoogte van Cynspirerende trainingen, blogs en acties! 
gratis blogtips

Misschien vind je dit ook interessant