Cynspirerende schrijfworkshops & trainingen

Heb je een eigen website en heb je behoefte aan inspiratie, nieuwe kennis en praktische tips?

Binnen Cynspirerend organiseer ik regelmatig workshops en trainingen om ondernemers en bloggers te helpen met hun online zichtbaarheid en het (leren) schrijven van knettergoede online teksten.

Wil jij ook de volgende stap zetten met je website? Laat deze aankomende events dan niet aan je voorbij gaan!

schrijfworkshops en trainingen
Bloggen Workshop

πŸ“… 24 augustus 2023 ⌚ 9:00 – 13:00 πŸ“Œ Wise Place, bennekom

Wil je graag blogs schrijven, maar ontbreekt het je aan tijd, focus of inspiratie? Tijdens deze ochtend werk je een ochtend lang aan je blog(s) in een rustige ruimte. En loop je even vast? Dan ben ik er voor je om samen te sparren!

blog workshops en trainingen

πŸ“… Start 7 september 2023 ⌚ 9:00 – 13:00 πŸ“Œ Wise Place, bennekom

Hoe zorg je dat je website online beter vindbaar wordt?Β  En hoe schrijf je teksten waar niet alleen jij, maar ook klanten en zoekmachines enthousiast van worden? In 4 ochtenden leg je de basis voor het schrijven van effectieve online teksten die je helpen om online beter zichtbaar te worden. Op een manier die bij jou en jouw website past. πŸ‘

πŸ“… Datum nog niet bekend ⌚ 9:00 – 13:00 πŸ“Œ Locatie onbekend

Wil je weten wat er beter kan op jouw website? Tijdens deze workshop krijg je opbouwende feedback, praktische tips en leer je slimmer kijken naar de online teksten op je website.

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe Cynspirerende schrijfworkshops en trainingen? Schrijf je dan in voor de maandelijkse schrijftips voor ondernemers. Dan ontvang je elke maand een slimme schrijftip en een handige inhaakkalender. Bovendien houd ik je op de hoogte van nieuwe workshops, trainingen en (exclusieve) acties!