Porties
4personen
Porties
4personen
Ingredi├źnten
Instructies
  1. Neem een grote (braad)pan en doe hier wat olijfolie of bakboter in.
  2. Bak in deze pan de kipfiletblokjes met paprikapoeder, peper en zout tot ze lekker bruin zijn.
  3. Voeg de uitjes, knoflook, champignons en zoete aardappels toe en bak even mee. Zo circa 5 tot 10 minuten, totdat de uitjes glazig worden en de champignons een beetje bruin.
  4. Voeg de bouillon, sojasaus, sesamolie, knoflookpoeder, gemberpoeder, laurierblaadjes en tomatenblokjes toe. Breng het geheel aan de kook.
  5. Voeg de sperziebonen toe.
  6. Laat het geheel lekker sudderen voor minimaal 45 minuten op laag vuur. Roer af en toe even om.
  7. Haal voor het serveren de laurierblaadjes uit de pan. Eet smakelijk!
Notities

Houdbaarheid tips:
Dit gerecht kun je afgekoeld circa drie dagen in de koelkast bewaren.

Variatie tips:
Je kunt ook courgette of broccoli toevoegen aan dit gerecht.