Stenen Winkels

Steun Lokale Ondernemers in Ede en omgeving!

Dit is een overzicht van alle lokale ondernemers in Ede en omgeving in de categorie Stenen Winkels.

Ontdek hoe je hen kunt helpen tijdens deze periode.

Voor een volledig overzicht van alle lokale ondernemers, ga hier naar de overzichtspagina.

Wil je specifiek zoeken binnen deze lijst? 

Klik dan hier voor de speciale zoekpagina.

Ava Blooms is een bloemenwinkel op de Parkweide in Ede. Ook organiseren zij workshops, waarbij je zelf kransen of ornamenten kunt maken. Op dit moment zijn alle workshops afgelast. De winkel is nog steeds geopend, maar houdt zich strikt aan de maatregelen van het RIVM. Er mogen macimaal 4 klanten tegelijkertijd in de winkel. Gelieve zoveel mogelijk via de website te bestellen. Op dit moment is bestellen via whatsapp ook mogelijk.

 Stenen Winkels

Bakkerij Brood en Co is een bakkerij op de Parkweide in Kernhem, die iedere dag vers ambachtelijk brood en gebak verkoopt. De bakkerij is geopend, maar ze merken dat mensen op een andere manier hun inkopen doen. Je kunt helpen door vers brood en gebak bij hen te blijven kopen. Ook kun je ontbijt service aan huis en diverse cadeau pakketten bestellen via de webshop. Hiermee kun je bijvoorbeeld een ander een hart onder de riem steken.

 Stenen Winkels

Damesmode De Doelen - De Lantaarn is een winkel met dameskleding en een uitgebreide hoedencollectie. Op dit moment is de winkel geopend met gewijzigde openingstijden en volgen ze de richtlijnen van het RIVM. Vanaf 22 april zijn ze een webshop gestart, waar je een groot deel van de collectie online kunt bestellen. Tevens is het mogelijk om op afspraak apart of buiten openingstijden te komen winkelen.

 Stenen Winkels

Jet Edelsmit is een juwelier in het centrum van Ede. Ze zijn even gesloten geweest, maar zijn vanaf 14 april weer open. Ze hanteren de RIVM richtlijnen. Daarnaast bieden ze voor klanten in Ede een haal- en brengservice. Zo kun je bijvoorbeeld cadeautjes laten bezorgen en reparaties laten ophalen.

 Stenen Winkels

Boekhandel F. Hardeman is een Christelijke boekenwinkel in het centrum van Ede. Op dit moment heeft de boekenwinkel minder klanten. Ze zijn gewoon geopend, behalve op koopavonden. Daarnaast kun je bestellen via de website. Ze bezorgen op dit moment gratis in heel Ede.

 Stenen Winkels

Toko Neba is een winkel net buiten het centrum van Ede. Ze verkopen woon-, decoratie- en gebruiksartikelen uit Indonesië. De volledige winst van alle verkopen gaat naar kinderprojecten in Indonesië. De winkel is tijdelijk gesloten geweest, maar is nu open op afspraak. Je hebt de winkel dan helemaal voor jezelf alleen. Neem hiervoor contact op via de WhatsApp of e-mail. Artikelen bestellen via de webshop is ook mogelijk.

 Stenen Winkels

Kaas van Kees heeft in totaal 5 kaaswinkels, waaronder twee kaaswinkels in Ede en Wageningen met een uitgebreid assortiment aan buitenlandse en binnenlandse kazen. Ook verkopen ze wijn, noten en diverse borrelpaketten. De winkels zijn geopend en houden zich aan de opgestelde richtlijnen. Vanaf 23 maart is het ook mogelijk om online te bestellen en je bestelling thuisbezorgd te krijgen. Bij een bedrag vanaf 20 euro wordt er gratis thuisbezorgd. Bestellen kan via de website of door een e-mail te...

 Stenen Winkels

Harkes is een tuincentrum met o.a. kamerplanten, tuinplanten, meststoffen en potgrond in Ede. Het tuincentrum is wel open, maar heeft veel minder klanten. Het verzoek is zoveel mogelijk afstand van elkaar te houden en contactloos te betalen. Als je niet de deur uit wil of kan, kun je jouw bestelling laten bezorgen. Je kunt je bestelling telefonisch of via e-mail doorgeven.

 Stenen Winkels

Sari Marijs is een Baby- en kinderkledingwinkel in het centrum van Ede. De winkel is open en houdt zich aan de regels van het RIVM. Er mogen maximaal 12 klanten in de winkel. Ze bezorgen nu ook thuis. Als waardering voor het bezoeken van de winkel, stempelen ze dubbel op de spaarkaart. In plaats van zelf op kraam- of verjaardagsbezoek gaan, kun je Sari Marijs vragen langs te gaan met een mooi pakketje.

 Stenen Winkels

De Nederlandse Wijnwinkel uit Ede levert Nederlandse wijn aan horeca en particulieren. Ze hebben een assortiment van bijna 30 Nederlandse topwijnen, zoals de Apostelhoeve en de Kleine Schorre. Tevens kun je proeverijen boeken. Door de sluiting van de horeca valt bijna 80% van de omzet weg. Je kunt helpen door wijn via de website van de Nederlandse Wijnwinkel te bestellen. Je bent niet verplicht om een hele doos te bestellen. In de gemeente Ede wordt gratis bezorgd.

 Stenen Winkels

Zusjes Hobbyhoekje is een winkel voor creatievelingen in het centrum van Ede. Onder andere voor materiaal voor het maken van kaarten, voor haken en pixelen kun je bij haar terecht. Op dit moment is de stenen winkel gesloten, maar kun je creatieve artikelen wel bestellen via haar website of via whatsapp. Je kunt dit op een afgesproken tijd ophalen of thuisbezorgd krijgen in Ede.

 Stenen Winkels

Cadeauhuis Ede

Veel bekeken 

Cadeauhuis Ede is een speelgoed- en spellenwinkel in het centrum van Ede. Daarnaast organiseren ze kinderfeestjes, workshops en spelletjesavonden. Op dit moment is de stenen winkel weer volgens de reguliere openingstijden geopend. Je kunt je spellen en speelgoed ook online kopen met een korting van 10%. In Ede bezorgen ze gratis. Vanaf 1 juli zullen de kinderfeestjes, workshops en spelletjesavonden weer gaan starten. Natuurlijk binnen de regels van het RIVM.

 Stenen Winkels

Hippe Tante is een kinderschoenenwinkel in het centrum van Ede, die tevens accessoires en cadeaus verkoopt. De stenen winkel is op dit moment op minder dagen geopend. Op bepaalde dagen kun je private shoppen en heb je (als je vooraf reserveert) de winkel voor jezelf. Ook kun je online bestellen en wordt er gratis bezorgd in Ede.

 Stenen Winkels

Het Dierenparadijs is een dierenspeciaalzaak in Ede. De dierenspeciaalzaak bezorgt tijdelijk in Ede zonder bezorgkosten.

 Stenen Winkels

Boetiek Chantal verkoopt tweedehands kleding in het Centrum van Ede. Je kunt je kleding ook inleveren op afspraak. Je ontvangt dan 40% van de verkoopprijs, wanneer de kleding is verkocht. Op dit moment is Boetiek Chantal weer op de reguliere tijden open. Er mogen 4 klanten tegelijkertijd naar binnen. Er is de mogelijkheid voor private shopping op dinsdag t/m vrijdag van 12:30 tot 13:30. Dit kun je aanvragen via Facebook, per mail of door te bellen.

 Stenen Winkels

Marrika's Bloem & Stijl is een bloemenwinkel in Ede. Tevens geeft ze workshops in o.a. bloemstukken maken. Op dit moment worden er geen workshops gegeven. Er mogen slechts maximaal 3 klanten tegelijkertijd in de winkel komen. Je kunt bloemen nog wel online bestellen. In de gemeente Ede wordt het gratis bezorgd.

 Stenen Winkels

Bij Audrey is een kledingwinkel met stijlvolle en betaalbare damesmode. De winkel heeft op dit moment aangepaste openingstijden (maandag van 13:00 t/m 17:00 en dinsdag t/m zaterdag van 10:00 t/m 17:00). Daarnaast kun je een afspraak maken voor private shopping. Dit mag ook samen met bijv. je moeder, vriendin of een andere bekende. Je wordt in alle rust persoonlijk geadviseerd. Daarnaast kan via de webshop online besteld worden.

 Stenen Winkels

Amber's Boetiek is een winkel voor baby- en kinderkleding in Bennekom. Er zijn nu mogelijkheden voor shoppen op afspraak of er kan besteld worden via de website. Met de bestelcode GRATIS wordt de bestelling dan gratis verzonden.

 Stenen Winkels

Toes Mannenmode

Veel bekeken 

Toes Mannenmode verkoopt kleding voor mannen in Ede. De winkel heeft persoonlijke aandacht en service hoog in het vaandel. Zij vieren dit jaar hun 65e jubileum. Ze zijn iedere dag open, behalve zondag en koopavond. Kleding kan ook worden bezorgd, informeer naar de mogelijkheden. Op woensdag en vrijdag kunnen er via facetime artikelen in de winkel worden bekeken. Je kunt hier ook kleding bij hen kopen via Bol.com.

 Stenen Winkels

Bruidshuis 't Koetsje verkoopt bruidsmode en accessoires in Ede. Ook hebben ze een groot atelier, maken ze nieuwe bruidsjaponnen en maken ze bestaande bruidsjurken op maat. Huwelijken zijn verplaatst en nieuwe bruiden wachten met het uitzoeken van hun trouwjurk. Je kunt helpen door als aankomende bruid (mits je gezond bent) nu op zoek te gaan naar je bruidsjurk. Het bruidshuis is open, maar werkt op dit moment alleen op afspraak en ze houden zich aan het protocol van het RIVM....

 Stenen Winkels

TeaFreaks is een kleine groothandel uit Ede, gespecialiseerd in losse thee en theecadeaus voor thuis en de horeca. Op dit moment is er geen levering meer aan de horeca. Je kunt helpen door een brievenbuspakketje te bestellen met 4 soorten losse thee voor jezelf of als cadeau voor iemand anders. Eventueel inclusief met een handgeschreven persoonlijke boodschap. Het kan verzonden worden of afgehaald worden op afspraak.

 Stenen Winkels

Sfeer en Meer is een winkel voor dameskleding en schoenen in het centrum van Ede. De winkel is nog steeds open en volgt de regels van het RIVM strikt. Kom vooral je nieuwe outfit kopen. Het is ook mogelijk om dit op afspraak te doen of vooraf je favoriete set te reserveren. Daarnaast organiseert Sfeer en Meer leuke winacties en digitale modeshows via social media.

 Stenen Winkels

BIJMIJ is een conceptstore in het centrum van Ede met dameskleding, woonaccessoires en horeca. De horeca is niet meer mogelijk. De winkel is nog steeds open en volgt de regels van het RIVM strikt. Je kunt een afspraak maken voor private shopping. Daarnaast is BIJMIJ extra actief op Facebook en Instagram door winacties te organiseren.

 Stenen Winkels

Dodici is een hippe dameskledingzaak in het centrum van Ede. Door de maatregelen verliest de winkel veel omzet. De winkel is nog steeds open en volgt de regels van het RIVM strikt. Kom vooral je nieuwe outfit kopen. Het is ook mogelijk om dit op afspraak te doen of vooraf je favoriete set te reserveren. Daarnaast is Docici extra actief op Facebook en Instagram met het organiseren van winacties.

 Stenen Winkels

Boek en Buro is een boekenwinkel in het centrum van Ede. Door de maatregelen heeft de boekenwinkel aangepaste openingstijden. Je kunt ook bestellen via de website van Boek en Buro of door je bestelling telefonisch door te geven. In veel gevallen kunnen ze je bestelling dezelfde dag nog gratis komen brengen mits het boek op voorraad is.

 Stenen Winkels

Kledingreparatie Doelen is een verstel en reparatiewinkel voor o.a. kleding en gordijnen in het centrum van Ede. De zaak is nog steeds geopend, maar het afmeten van kleding is niet meer mogelijk in verband met 1,5 meter afstand houden. Vanaf 27 maart bieden ze tevens een huis aan huis service.

 Stenen Winkels

Landwinkel Visser Vlees in Lunteren verkoopt diverse streekproducten en slacht zelf hun eigen vee. De winkel is nog steeds geopend en er zijn maatregelen genomen volgens de richtlijnen van het RIVM. Mensen kunnen helpen door barbecuepakketten en ander vlees te bestellen.

 Stenen Winkels

De Frutseltante is een creatieve hobbywinkel met atelier in Ede-Oost. Daarnaast verzorgt ze creatieve workshops, cursussen en kinderfeestjes. Je kunt helpen door online bestellingen doen via de webwinkel. Bestellingen vanaf 5 euro worden gratis bezorgd in Ede en Bennekom. In Lunteren, Renkum, Wageningen en Veenendaal wordt gratis bezorgd bij een besteding van 25 euro.

 Stenen Winkels

Bakker Bart is een bakker met brood en belegde broodjes in het centrum van Ede. Het zitgedeelte van Bakker Bart is gesloten, maar in plaats daarvan bezorgt Bakker Bart momenteel gratis in Ede. Je kunt bestellen via de website.

 Stenen Winkels

Slijterij J. van Harselaar / De Edese Drankenhandel in Ede heeft een ruim assortiment van o.a. wijnen, speciaal bieren en sappen. Doordat de horeca grotendeels gesloten is, hebben zij daar nauwelijks meer inkomsten uit. Er kan momenteel wel gekocht worden in de slijterij.

 Stenen Winkels

JC Koffie & Thee Winkel is een winkel voor koffiebonen en thee met een horecagedeelte in Bennekom. Momenteel is het horecagedeelte gesloten. Wel kun je er je koffiebonen en thee blijven kopen en hebben ze nu Koffie to Go en Thee to Go.

 Stenen Winkels

Melk & Puur is winkeltje in het centrum van Ede, waar je bonbons, taarten en ander lekkers kunt eten en kopen. Op dit moment is de winkel nog open, maar schenkt ze geen koffie en thee meer. Wel kun je tijdens deze periode lekkere bonbons bij haar bestellen voor jezelf of om een ander te verrassen. Ze bezorgt gratis in Ede en Westervoort.

 Stenen Winkels

Slagerij ter Stege is een slagerij in de Brouwerstraat in Ede. Ze hebben een groot assortiment aan vlees en een eigen worstmakerij. Vanaf 19 maart bezorgt de slager aan huis. Bij een minimum bedrag van 25 euro is dit kosteloos. Als je voor 13:00 bestelt, bezorgen zij dezelfde dag nog.

 Stenen Winkels

Echte Bakker van der Veer is een bakkerij in Ede, waar je onder andere terecht kunt voor vers brood, taart en hapjes. De bakkerij is beperkt open en je kunt je brood afhalen. Ook kun je van te voren contact opnemen, zodat de bakker je bestelling voor je achter houdt. Daarnaast hebben ze een bezorgdienst opgericht, genaamd Broodbox.

 Stenen Winkels

Taartaholics is een bakwinkel in Ede, die taarten op maat maakt. Daarnaast organiseren ze workshops en kinderfeestjes. Workshops en kinderfeestjes gaan niet door. Taartaholics biedt daarom Workshops to go aan, waarmee je thuis aan de slag kunt om bijvoorbeeld cupcakes te decoreren of koekjes te bakken. Ook kun je online je bakspullen en taarten blijven bestellen.

 Stenen Winkels

Zuivelhoeve Ede is een speciaalzaak in het centrum van Ede met diverse soorten kaas, worst en andere lekkere etenswaren. Ze zijn begonnen met het thuisbezorgen van hun etenswaren. Ook kun je een speciale Bezorg(d) tas met lekkers bestellen. Er wordt gratis bezorgd in Ede.

 Stenen Winkels

We proberen deze pagina zo actueel en volledig mogelijk te maken. Via dit aanmeldformulier kunnen lokale ondernemers zich aanmelden voor dit overzicht.

Vind je dit interessant? Bewaar het voor later of deel het met een vriend!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •