Stenen Winkels

Steun Lokale Ondernemers in Ede en omgeving!

Dit is een overzicht van alle lokale ondernemers in Ede en omgeving in de categorie Stenen Winkels.

Ontdek hoe je hen kunt helpen tijdens deze periode.

Voor een volledig overzicht van alle lokale ondernemers, ga hier naar de overzichtspagina.

Wil je specifiek zoeken binnen deze lijst? 

Klik dan hier voor de speciale zoekpagina.

Cadeauhuis Ede

Veel bekeken 

Cadeauhuis Ede is een speelgoed- en spellenwinkel in het centrum van Ede. Daarnaast organiseren ze kinderfeestjes, workshops en spelletjesavonden. Je kunt ook online speelgoed en spellen kopen. Lees op de website meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Stenen Winkels

Boekhandel F. Hardeman

Veel bekeken 

Boekhandel F. Hardeman is een Christelijke boekenwinkel in het centrum van Ede. Je kunt je boeken ook bestellen via de website. Lees op de website meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Stenen Winkels

Harkes

Veel bekeken 

Harkes is een tuincentrum met o.a. kamerplanten, tuinplanten, meststoffen en potgrond in Ede. Lees op de website meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Stenen Winkels

Marrika’s Bloem & Stijl

Veel bekeken 

Marrika's Bloem & Stijl is een bloemenwinkel in Ede. Tevens geeft ze workshops in o.a. bloemstukken maken. Lees op de Facebook Pagina meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Stenen Winkels

Het Dierenparadijs

Veel bekeken 

Het Dierenparadijs is een dierenspeciaalzaak in Ede. Lees op de Facebook Pagina meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Stenen Winkels

Dodici

Veel bekeken 

Dodici is een hippe dameskledingzaak in het centrum van Ede. Lees op de website meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Stenen Winkels

Taartaholics

Veel bekeken 

Taartaholics is een bakwinkel in Ede, die taarten op maat maakt. Daarnaast organiseren ze workshops en kinderfeestjes. Ook kun je online je bakspullen en taarten bestellen. Lees op de Facebook Pagina meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Stenen Winkels

Zusjes Hobbyhoekje

Veel bekeken 

Zusjes Hobbyhoekje is een winkel voor creatievelingen in het centrum van Ede. Onder andere voor materiaal voor het maken van kaarten, voor haken en pixelen kun je bij haar terecht. Lees op de website meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Stenen Winkels

Frutseltante

Veel bekeken 

De Frutseltante is een creatieve hobbywinkel met atelier in Ede-Oost. Daarnaast verzorgt ze creatieve workshops, cursussen en kinderfeestjes. Ze heeft tevens een webwinkel. Lees op de website meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Stenen Winkels

Slager ter Stege

Veel bekeken 

Slagerij ter Stege is een slagerij in de Brouwerstraat in Ede. Ze hebben een groot assortiment aan vlees en een eigen worstmakerij. Lees op de Facebook Pagina meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Stenen Winkels

TeaFreaks

Veel bekeken 

TeaFreaks is een kleine groothandel uit Ede, gespecialiseerd in losse thee en theecadeaus voor thuis en de horeca. Lees op de Facebook Pagina meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Stenen Winkels

Sfeer en Meer

Veel bekeken 

Sfeer en Meer is een winkel voor dameskleding en schoenen in het centrum van Ede. Lees op de website meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Stenen Winkels

Kledingreparatie Doelen

Veel bekeken 

Kledingreparatie Doelen is een verstel en reparatiewinkel voor o.a. kleding en gordijnen in het centrum van Ede. Vanaf 27 maart bieden ze tevens een huis aan huis service. Lees op de Facebook Pagina meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Stenen Winkels

Boetiek Chantal

Veel bekeken 

Boetiek Chantal verkoopt tweedehands kleding in het Centrum van Ede. Je kunt je kleding ook inleveren op afspraak. Je ontvangt dan 40% van de verkoopprijs, wanneer de kleding is verkocht. Lees op de Facebook Pagina meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Stenen Winkels

Sari Marijs

Veel bekeken 

Sari Marijs is een Baby- en kinderkledingwinkel in het centrum van Ede. Lees op de Facebook Pagina meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Stenen Winkels

Bij Audrey

Veel bekeken 

Bij Audrey is een kledingwinkel met stijlvolle en betaalbare damesmode. Lees op de Facebook Pagina meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Stenen Winkels

Avablooms

Veel bekeken 

Ava Blooms is een bloemenwinkel op de Parkweide in Ede. Ook organiseren zij workshops, waarbij je zelf kransen of ornamenten kunt maken. Lees op de Facebook Pagina meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Stenen Winkels

Bakker van der Veer

Veel bekeken 

Echte Bakker van der Veer is een bakkerij in Ede, waar je onder andere terecht kunt voor vers brood, taart en hapjes. Lees op de Facebook Pagina meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Stenen Winkels

Slijterij J. van Harselaar / De Edese Drankenhandel in Ede heeft een ruim assortiment van o.a. wijnen, speciaal bieren en sappen. Zij leveren normaal gesproken vooral aan horeca. Lees op de website meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Stenen Winkels

Brood en Co

Veel bekeken 

Bakkerij Brood en Co is een bakkerij op de Parkweide in Kernhem, die iedere dag vers ambachtelijk brood en gebak verkoopt. Lees op de Facebook Pagina meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Stenen Winkels

Kaas van Kees

Veel bekeken 

Kaas van Kees heeft in totaal 5 kaaswinkels, waaronder twee kaaswinkels in Ede en Wageningen met een uitgebreid assortiment aan buitenlandse en binnenlandse kazen. Ook verkopen ze wijn, noten en diverse borrelpaketten. Lees op de website meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Stenen Winkels

Landwinkel Visser Vlees

Veel bekeken 

Landwinkel Visser Vlees in Lunteren verkoopt diverse streekproducten en slacht zelf hun eigen vee. Lees op de website meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Stenen Winkels

Boek en Buro

Veel bekeken 

Boek en Buro is een boekenwinkel in het centrum van Ede. Lees op de Facebook Pagina meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Stenen Winkels

Melk & Puur

Veel bekeken 

Melk & Puur is winkeltje in het centrum van Ede, waar je bonbons, taarten en ander lekkers kunt eten en kopen. Lees op de website meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Stenen Winkels

Jet Edelsmit is een juwelier in het centrum van Ede. Ze zijn even gesloten geweest, maar zijn vanaf 14 april weer open. Lees op de Facebook Pagina meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Stenen Winkels

Toes Mannenmode

Veel bekeken 

Toes Mannenmode verkoopt kleding voor mannen in Ede. De winkel heeft persoonlijke aandacht en service hoog in het vaandel. Zij vieren dit jaar hun 65e jubileum. Lees op de Facebook Pagina meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode. Je kunt ook online kleding kopen bij Toes via Bol.com. Bekijk hier het volledige online assortiment.

 Stenen Winkels

De Nederlandse Wijnwinkel

Veel bekeken 

De Nederlandse Wijnwinkel uit Ede levert Nederlandse wijn aan horeca en particulieren. Ze hebben een assortiment van bijna 30 Nederlandse topwijnen, zoals de Apostelhoeve en de Kleine Schorre. Tevens kun je proeverijen boeken. Lees op de Facebook Pagina meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Stenen Winkels

Damesmode De Doelen - De Lantaarn is een winkel met dameskleding en een uitgebreide hoedencollectie. Vanaf 22 april zijn ze een webshop gestart, waar je een groot deel van de collectie online kunt bestellen. Lees op de website meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Stenen Winkels

Amber’s Boetiek

Veel bekeken 

Amber's Boetiek is een winkel voor baby- en kinderkleding in Bennekom. Lees op de website meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Stenen Winkels

Zuivelhoeve Ede

Veel bekeken 

Zuivelhoeve Ede is een speciaalzaak in het centrum van Ede met diverse soorten kaas, worst en andere lekkere etenswaren. Lees op de website meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Stenen Winkels

Bruidshuis ’t Koetsje

Veel bekeken 

Bruidshuis 't Koetsje verkoopt bruidsmode en accessoires in Ede. Ook hebben ze een groot atelier, maken ze nieuwe bruidsjaponnen en maken ze bestaande bruidsjurken op maat. Lees op de Facebook Pagina meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Stenen Winkels

Bakker Bart Ede Centrum

Veel bekeken 

Bakker Bart is een bakker met brood en belegde broodjes in het centrum van Ede. Lees op de Facebook Pagina meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Stenen Winkels

BIJMIJ

Veel bekeken 

BIJMIJ is een conceptstore in het centrum van Ede met dameskleding, woonaccessoires en horeca. Lees op de website meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Stenen Winkels

Toko Neba

Veel bekeken 

Toko Neba is een winkel net buiten het centrum van Ede. Ze verkopen woon-, decoratie- en gebruiksartikelen uit Indonesië. De volledige winst van alle verkopen gaat naar kinderprojecten in Indonesië. Lees op de website meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Stenen Winkels

Hippe Tante

Veel bekeken 

Hippe Tante is een kinderschoenenwinkel in het centrum van Ede, die tevens accessoires en cadeaus verkoopt. Lees op de Facebook Pagina meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Stenen Winkels

We proberen deze pagina zo actueel en volledig mogelijk te maken. Via dit aanmeldformulier kunnen lokale ondernemers zich aanmelden voor dit overzicht.

Deel dit artikel of bewaar het voor later
  •  
  •  
  •  
  •  
  •