Horeca

Steun Lokale Ondernemers in Ede en omgeving!

Dit is een overzicht van alle lokale ondernemers in Ede en omgeving in de categorie Horeca.

Ontdek hoe je hen kunt helpen tijdens deze periode.

Voor een volledig overzicht van alle lokale ondernemers, ga hier naar de overzichtspagina.

Wil je specifiek zoeken binnen deze lijst? 

Klik dan hier voor de speciale zoekpagina.

Stadsbrouwerij Wageningen

Veel bekeken 

Stadsbrouwerij Wageningen brouwt in het centrum van Wageningen lekkere bieren met lokaal geteelde granen. Ze organiseren tevens bierproeverijen met rondleiding door de brouwerij en brouw workshops. Lees op de website meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Horeca

De Lunterse Boer

Veel bekeken 

De Lunterse Boer is een hotel, restaurant en vergadercentrum op de Veluwe in Lunteren. Lees op de website meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Horeca

Flannagan’s Irish Pub

Veel bekeken 

De ‘Flan’ is een Irish Pub in het centrum van Ede. Op dit moment is de pub gesloten. Je kunt vanaf 24 maart alle speciaalbieren van de kaart kopen en ze hebben speciale pakketten samengesteld. Bij je bestelling krijg je leuke extra’s voor speciaalbier liefhebbers. Ze bezorgen binnen een straal van 5 kilometer vanuit de pub. Stuur een persoonlijk bericht via Facebook om je bestelling te plaatsen.

 Horeca

Restaurant JIMS

Veel bekeken 

De eigenaren van Restaurant JIMS hebben op 15 april de sleutel van hun nieuw te beginnen restaurant gekregen. Lees op de Facebook Pagina meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Horeca

Juffrouw Tok

Veel bekeken 

Juffrouw Tok is een familierestaurant met voornamelijk kipgerechten op de Ginkelse heide in Ede. Daarnaast hebben ze ook restaurants in Scherpenzeel, Eindhoven en Didam. Lees op de website meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Horeca

De4Zussen

Veel bekeken 

De4Zussen verzorgen diverse catering, bedrijfsfeesten en evenementen in Ede en omgeving. Lees op de website meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Horeca

’t Bakhuus Parkweide

Veel bekeken 

't Bakhuus Parkweide is een cafetaria, lunchroom en ijssalon in de wijk Kernhem in Ede. Lees op de Facebook Pagina meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Horeca

Tapasia

Veel bekeken 

Tapasia is een restaurant in Ede waar je onbeperkt Aziatische tapas kunt eten. Je kunt vanaf 3 april bestellen via hun speciale bezorg website. Lees op de website meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Horeca

De Panorama-hoeve

Veel bekeken 

De Panorama-hoeve is een pannenkoekenrestaurant in Bennekom. Lees op de Facebook Pagina meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Horeca

SmaakPark

Veel bekeken 

Smaakpark is een mooie locatie in Ede die je af kunt huren voor verschillende bijeenkomsten. Vanaf april 2020 wordt Smaakpark verbouwd tot foodhal en kookschool. Omdat veel van de Veluwse producenten waar zij mee samenwerken met producten blijven zitten, is Smaakpark begonnen met het aanbieden van maaltijdboxen met lokale ingrediënten. Lees op de website meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Horeca

Edes Proeflokaal

Veel bekeken 

Edes Proeflokaal is een horecagelegenheid in het centrum van Ede voor gezelschappen en culinaire activiteiten. Lees op de website meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Horeca

De Volkslust Ede

Veel bekeken 

De Volkslust in Ede is een lunchroom en bakkerij in het centrum van Ede. Ze serveren heerlijke lunchgerechten van ter plaatse gebakken brood. Op dit moment is de Volkslust helaas gesloten. Wel is het mogelijk om te helpen door hier een De Volkslust Cadeaubon aan te schaffen. Je kunt de bon ook als cadeau naar iemand anders verzenden.

 Horeca

Pannenkoekenhuis de Langenberg is een pannenkoekenrestaurant in Ede. Lees op de Facebook Pagina meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Horeca

De Eetwinkel

Veel bekeken 

Bij Restaurant de Eetwinkel in Bennekom kun je terecht voor een lekkere lunch en diner. Lees op de website meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Horeca

Red’s Tapas Grill & Bar

Veel bekeken 

Red's Tapas Grill & Bar is een Tapas en Grill restaurant in het centrum van Ede, waar je onbeperkt tapas kunt eten en van de kaart kunt bestellen. Lees op de Facebook Pagina meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Horeca

Pizza en Pizza

Veel bekeken 

Pizza en Pizza is een pizzeria die begin dit jaar verhuisd is naar het centrum van Ede. Lees op de Facebook Pagina meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Horeca

Bernardo’s

Veel bekeken 

Bernardo’s is een ijssalon met vers, ambachtelijk ijs in het centrum van Ede. Lees op de website meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode..

 Horeca

Stadscafé Oscar

Veel bekeken 

Stadscafé Oscar is een café in het centrum van Ede, waar je terecht kunt voor een kopje koffie, lunch, diner of borrel. Lees op de Faceboek pagina meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Horeca

Willy’s2Go

Veel bekeken 

Willy’s2Go is een authentiek Indisch restaurant in het centrum van Ede, waar je kunt eten en kunt afhalen. Daarnaast verzorgen ze catering op locatie. Lees op de Facebook Pagina meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Horeca

Biercafé Substitute

Veel bekeken 

Substitute (oftewel de Sub) is een Biercafé in Ede. Lees op de Facebook Pagina meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Horeca

De Bourgondiër Ede

Veel bekeken 

De Bourgondiër is een restaurant in winkelcentrum Stadspoort in Ede, waar je kunt lunchen en dineren. Lees op de website meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Horeca

Rode Peper & Basilicum

Veel bekeken 

Rode Peper & Basilicum is een restaurant in het Centrum van Ede, waar je kunt borrelen, lunchen en dineren. Ze bieden pure en ambachtelijke gerechten met voornamelijk natuurlijke smaakmakers. Lees op de Facebook Pagina meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Horeca

Henk van Keulen verzorgt catering op evenementen met zijn concept Foodtruck Onbeschaft. Om de financiële klap op te vangen, zijn ze een bezorgservice voor verse en verantwoorde gerechten gestart, genaamd DINERfabriek. Via de nieuwe bestelsite kun je een diner bestellen dat zoveel mogelijk bereid is met lokale producten van Edese ondernemers. I Lees op de Facebook Pagina meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Horeca

Bistro Twaalf 14

Veel bekeken 

Bistro Twaalf 14 is een Franse Bistrokeuken in Ede. Je kunt in het restaurant terecht voor lekkere Franse gerechten met een knipoog. Lees op de website meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Horeca

Klein Zwitserland

Veel bekeken 

Klein Zwitserland is een restaurant en partycentrum in Ede. Je kunt er o.a. lekker eten, midgetgolfen en solexen huren. Lees op de website meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Horeca

Parkhotel Hugo de Vries

Veel bekeken 

Parkhotel Hugo de Vries is een kleinschalig hotel en restaurant in Lunteren. Ze organiseren vaak originele initiatieven. Lees op de Facebook Pagina meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Horeca

Resy’s

Veel bekeken 

Restaurant Resy’s is een restaurant met huiselijke sfeer in het centrum van Ede. Lees op de Facebook Pagina meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Horeca

Saté Boss

Veel bekeken 

SateBoss toert met foodtrucks door Nederland en maakt heerlijke Indische saté van de barbecue. Lees op de Facebook Pagina meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Horeca

Buitenzorg

Veel bekeken 

Buitenzorg is een restaurant net buiten het centrum van Ede. Lees op de Facebook Pagina meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Horeca

Café de Compaen

Veel bekeken 

De Compaen is een café op het Museumplein in Ede. Lees op de website meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Horeca

De Verleiding

Veel bekeken 

De Verleiding is een Grand Café in het centrum van Ede. Lees op de Facebook Pagina meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Horeca

Restaurant STAM

Veel bekeken 

Restaurant STAM is een restaurant in Ede. Het restaurant is opgericht door twee broers met liefde voor horeca, lekker eten en kwalitatieve wijnen. Lees op de website meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Horeca

De Bakkerij Ede

Veel bekeken 

De Bakkerij in Ede verzorgt brood, banket en belegde broodjes voornamelijk voor bedrijven. Lees op de website meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Horeca

Sole d’Italia

Veel bekeken 

Sole d'Italia is een Italiaans restaurant in het centrum van Ede met o.a. pasta's, pizza's en diverse vlees- en visgerechten. Lees op de website meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Horeca

Pomphuis

Veel bekeken 

Restaurant Pomphuis is een sfeervol restaurant in een monumentaal pand in Ede. Lees op de website meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Horeca

RUIG drinks & bites

Veel bekeken 

RUIG Drinks & bites is een restaurant in Ede. Lees op de Facebook Pagina meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Horeca

Grieks Restaurant Kreta

Veel bekeken 

Kreta is een Grieks Restaurant in het centrum Ede. Lees op de Facebook Pagina meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Horeca

De Piramide

Veel bekeken 

De Piramide is een grill restaurant in Ede. Lees op de Facebook Pagina meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Horeca

Puro

Veel bekeken 

Puro is een ijssalon met vers, ambachtelijk ijs in het centrum van Ede. Lees op de website meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Horeca

Restobar Catcher

Veel bekeken 

Restobar Catcher is een restaurant in het centrum van Ede. Lees op de website meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Horeca

Effe Anders

Veel bekeken 

Effe Anders is een sfeervolle zaak in het centrum van Ede waar je lekkers kunt eten, drinken en kopen. Ze verzorgen ook high teas en workshops. Effe Anders is op dit moment geopend van woensdag t/m zaterdag voor verkoop van o.a. koffiebonen, thee en Coffee To Go. Ook kun je o.a. een Effe Anders Lunchbox of High Tea bestellen. Deze kun je ophalen of laten bezorgen. Binnen een straal van 5 kilometer van Ede wordt er gratis bezorgd bij een...

 Horeca

We proberen deze pagina zo actueel en volledig mogelijk te maken. Via dit aanmeldformulier kunnen lokale ondernemers zich aanmelden voor dit overzicht.

Deel dit artikel of bewaar het voor later
  •  
  •  
  •  
  •  
  •