Horeca

Steun Lokale Ondernemers in Ede en omgeving!

Dit is een overzicht van alle lokale ondernemers in Ede en omgeving in de categorie Horeca.

Ontdek hoe je hen kunt helpen tijdens deze periode.

Voor een volledig overzicht van alle lokale ondernemers, ga hier naar de overzichtspagina.

Wil je specifiek zoeken binnen deze lijst? 

Klik dan hier voor de speciale zoekpagina.

Klein Zwitserland is een restaurant en partycentrum in Ede. Je kunt er o.a. lekker eten, midgetgolfen en solexen huren. In verband met de voorschriften van het RIVM is het restaurant op dit moment gesloten. Vanaf 1 mei organiseren zij op vrijdagen, zaterdagen en zondagen een drive thru. Je kunt gerechten bestellen van de speciale afhaalmenukaart. Daarnaast kun je ook speciale anderhalve pannenkoekenboxen, steengrillarrangementen en moederdag high tea pakketten bestellen.

 Horeca

Juffrouw Tok is een familierestaurant met voornamelijk kipgerechten op de Ginkelse heide in Ede. Daarnaast hebben ze ook restaurants in Scherpenzeel, Eindhoven en Didam. Het restaurant is op dit moment gesloten. Ze zijn wel geopend om maaltijden af te halen. Je kunt je bestelling vooraf telefonisch doorgeven.

 Horeca

Stadscafé Oscar is een café in het centrum van Ede, waar je terecht kunt voor een kopje koffie, lunch, diner of borrel. Op dit moment is het café gesloten. Vanaf 2 april zijn ze geopend voor het afhalen en bezorgen van een lekkere lunch en diner. Bestellen kan via de website.  Het menu wisselt wekelijks. Vanaf 30 euro bezorgen ze gratis in Ede.

 Horeca

Smaakpark is een mooie locatie in Ede die je af kunt huren voor verschillende bijeenkomsten. Vanaf april 2020 wordt Smaakpark verbouwd tot foodhal en kookschool. Omdat veel van de Veluwse producenten waar zij mee samenwerken met producten blijven zitten, is Smaakpark begonnen met het aanbieden van maaltijdboxen met lokale ingrediënten. Ze leveren in heel gemeente Ede, Wageningen, Renkum en Veenendaal. Ook is het mogelijk om je maaltijdbox af te halen.

 Horeca

De Verleiding is een Grand Café in het centrum van Ede. Het Grand Café is op dit moment helaas gesloten. Wel hebben ze een wekelijks wisselend menu met gerechten die je kunt bestellen. Deze kun je afhalen of laten bezorgen. Vanaf 15 euro bezorgen ze gratis in Ede.

 Horeca

De Volkslust in Ede is een lunchroom en bakkerij in het centrum van Ede. Ze serveren heerlijke lunchgerechten van ter plaatse gebakken brood. Op dit moment is de Volkslust helaas gesloten. Wel is het mogelijk om te helpen door hier een De Volkslust Cadeaubon aan te schaffen. Je kunt de bon ook als cadeau naar iemand anders verzenden.

 Horeca

De Bourgondiër is een restaurant in winkelcentrum Stadspoort in Ede, waar je kunt lunchen en dineren. Op dit moment is het restaurant gesloten. Wel is het mogelijk om 7 dagen per week af te halen. Het afhaalmenu (met o.a. frietjes, snacks en restaurantgerechten) kun je lezen op de website. Je kunt je bestelling telefonisch doorgeven.

 Horeca

Parkhotel Hugo de Vries is een kleinschalig hotel en restaurant in Lunteren.Het restaurant is gesloten en alle bruiloften zijn voorlopig geannuleerd. Op dit moment is het wel mogelijk om een privé restaurant voor 2 personen te boeken in één van de hotelkamers. Op vrijdag- en zaterdagavond is het mogelijk om langs te gaan voor een drive-thru. Tot 6 personen is het niet nodig om vooraf te bestellen. Ook is het mogelijk om overdag voordelig een hotelkamer te boeken om rustig...

 Horeca

Sole d'Italia is een Italiaans restaurant in het centrum van Ede met o.a. pasta's, pizza's en diverse vlees- en visgerechten. Het restaurant is op dit moment gesloten, maar het is wel mogelijk om af te halen. Als je af wilt halen, krijg je een specifieke afhaaltijd om contact met andere afhaalgasten te minimaliseren. Bezorgen is ook mogelijk bij een bestelling vanaf 25 euro. Bestellingen kunnen telefonisch doorgegeven worden.

 Horeca

Rode Peper & Basilicum is een restaurant in het Centrum van Ede, waar je kunt borrelen, lunchen en dineren. Ze bieden pure en ambachtelijke gerechten met voornamelijk natuurlijke smaakmakers. Vanaf 29 april zullen ze open gaan voor o.a. afhaalmenu's.

 Horeca

Restaurant STAM is een restaurant in Ede. Het restaurant is opgericht door twee broers met liefde voor horeca, lekker eten en kwalitatieve wijnen. Op dit moment is het restaurant gesloten. Wel bieden ze een traiteur een traiteur lunchmenu en dinerkaart aan. Alle ingrediënten worden koud aangeboden en kunnen d.m.v. een meegeleverde bereidingswijze worden opgewarmd. Ook kun je een bijpassende wijn bestellen. Elke woensdag zal de menukaart weer veranderen.

 Horeca

't Bakhuus Parkweide is een cafetaria, lunchroom en ijssalon in de wijk Kernhem in Ede. Vanaf 14 april is 't Bakhuus Parkweide weer open. Je kan alleen afhalen. Je kunt je bestelling van te voren doorgeven via de app of door te bellen.

 Horeca

Puro

Veel bekeken 

Puro is een ijssalon met vers, ambachtelijk ijs in het centrum van Ede. Puro is op dit moment gesloten. Via een tijdelijke webwinkel kun je ijs bestellen. Als je voor 14:00 besteld kun je dezelfde dag afhalen. Een bestelling vanaf 3 bekers die voor 14:00 wordt gedaan, wordt gratis tussen 15:00 en 18:00 thuisbezorgd in Ede. Je kunt tevens cadeaubonnen kopen.

 Horeca

Restaurant Pomphuis is een sfeervol restaurant in een monumentaal pand in Ede. Op dit moment is het restaurant helaas gesloten. Alle wijnen die normaal gesproken geschonken worden in het restaurant zijn te bestellen bij The Wine List. Wanneer je hier koopt, gaat een deel van de omzet naar Restaurant Pomphuis. Met de code 'pomphuis' ontvang je vanaf 6 april 10% korting op het gehele assortiment én gratis bezorging.

 Horeca

Red's Tapas Grill & Bar is een Tapas en Grill restaurant in het centrum van Ede, waar je onbeperkt tapas kunt eten en van de kaart kunt bestellen. Op dit moment is het restaurant helaas gesloten. Wel is het mogelijk om diverse tapasschalen en drankjes telefonisch te bestellen. In Ede wordt gratis bezorgd. Daarnaast is afhalen ook mogelijk.

 Horeca

Willy’s2Go

Veel bekeken 

Willy’s2Go is een authentiek Indisch restaurant in het centrum van Ede, waar je kunt eten en kunt afhalen. Daarnaast verzorgen ze catering op locatie. Het is helaas niet meer mogelijk om in het restaurant te eten. Het afhalen van Indisch eten is nog steeds mogelijk. Ook kun je vanaf 15 maart Indische maaltijden thuis laten bezorgen. Ze bieden menu’s aan voor 10 en 15 euro, die je zelf kunt samenstellen uit verschillende Indische gerechten. Bestellen kan door te bellen of...

 Horeca

Bernardo’s

Veel bekeken 

Bernardo’s is een ijssalon met vers, ambachtelijk ijs in het centrum van Ede. De ijssalon is op dit moment gesloten. Vanaf 10 april kun je online je ijs bestellen via de tijdelijke webshop van Bernardo. Wanneer je voor 10:00 uur bestelt, kun je jouw bestelling dezelfde dag tussen 15:00 en 19:00 uur afhalen.

 Horeca

Buitenzorg is een restaurant net buiten het centrum van Ede. Het restaurant is op dit moment gesloten. Wel kun je bestellen vanaf een speciale kaart. Bestellingen kun je telefonisch of per e-mail doorgeven. Bestellingen vanaf 25 euro worden gratis bezorgd in Ede, Lunteren en Bennekom. Ook afhalen is mogelijk.

 Horeca

De eigenaren van Restaurant JIMS hebben op 15 april de sleutel van hun nieuw te beginnen restaurant gekregen. Helaas mag het restaurant op dit moment nog niet open. Vanaf 15 april is het mogelijk om cadeaubonnen te kopen, waarvan het restaurant de waarde verhoogt. Tevens kun je vanaf 1 mei heerlijke gerechten afhalen.

 Horeca

De Piramide is een grill restaurant in Ede. Op dit moment is het restaurant gesloten. Wel kun je maaltijden bestellen door te bellen, te whatsappen of te bestellen via Thuisbezorgd. Op de Facebookpagina vind je tevens familyspecials, winacties en stay home menu’s. Ook kun je hen steunen door een cadeaubon te kopen.

 Horeca

De Bakkerij in Ede verzorgt brood, banket en belegde broodjes voornamelijk voor bedrijven. Ze zijn open, maar omdat ze voornamelijk aan bedrijven leveren en mensen veel thuis werken, hebben ze veel minder omzet. Je kunt hen helpen door online brood, en banket te bestellen. Je kunt het afhalen bij hen of laten bezorgen bij jezelf of als verrassing aan je vrienden, familie of medewerkers.

 Horeca

Resy’s

Veel bekeken 

Restaurant Resy’s is een restaurant met huiselijke sfeer in het centrum van Ede. Op dit moment is het restaurant gesloten. Vanaf vrijdag 10 april heeft het restaurant een afhaalmenu. Je kunt telefonisch je bestelling doorgeven. Afhalen kan op woensdag t/m zondag tussen 17:00 en 19:00.

 Horeca

Henk van Keulen verzorgt catering op evenementen met zijn concept Foodtruck Onbeschaft. Alle evenementen zijn op dit moment afgelast, waardoor er geen inkomen is. Om de financiële klap op te vangen, zijn ze een bezorgservice voor verse en verantwoorde gerechten gestart, genaamd DINERfabriek. Via de nieuwe bestelsite kun je een diner bestellen dat zoveel mogelijk bereid is met lokale producten van Edese ondernemers. In Ede wordt bezorgd. Het is ook mogelijk om af te halen.

 Horeca

Edes Proeflokaal

Veel bekeken 

Edes Proeflokaal is een horecagelegenheid in het centrum van Ede voor gezelschappen en culinaire activiteiten. Op dit moment zijn ze gesloten. Ze zijn tijdelijk gestart als traiteur en hebben elke week een nieuw traiteurmenu. Bestellen kan door te bellen of te e-mailen. Binnen Ede worden geen bezorgkosten gerekend. Afhalen op afspraak is ook mogelijk.

 Horeca

De Panorama-hoeve is een pannenkoekenrestaurant in Bennekom. Op dit moment is het restaurant gesloten. Je kunt verschillende soorten ‘Panorama-Hoeve Pannenkoekenpakketten’ bestellen, zodat je thuis luxe pannenkoeken kunt bakken. Je kunt het via de website bestellen en het wordt gratis thuisbezorgd.

 Horeca

Tapasia

Veel bekeken 

Tapasia is een restaurant in Ede waar je onbeperkt Aziatische tapas kunt eten. Het restaurant is op dit moment gesloten. Wel bezorgen ze tijdelijk aan huis bij mensen met de postcodes 6711 t/m 6718. Je kunt vanaf 3 april bestellen via hun speciale bezorg website.

 Horeca

RUIG Drinks & bites is een restaurant in Ede. Je kunt flessen RUIG Heidegin en andere alcoholische dranken kopen. Tevens kun je cadeaubonnen kopen van 50 euro, waarvan het restaurant de waarde verhoogt naar 60 euro. Een afhaalafspraak kan gemaakt worden met de eigenaar via WhatsApp. Ook kun je deelnemen aan een benefietquiz.

 Horeca

Restobar Catcher is een restaurant in het centrum van Ede. Om het restaurant te steunen kun je op hun website een Catcher cadeaubon aanschaffen.

 Horeca

Pizza en Pizza is een pizzeria die net verhuisd is naar het centrum van Ede. Door het sluiten van de horeca is het restaurant van Pizza en Pizza gesloten. Wel kun je telefonisch je pizza bestellen en deze afhalen op hun nieuwe locatie.

 Horeca

De4Zussen verzorgen diverse catering, bedrijfsfeesten en evenementen in Ede en omgeving. Momenteel is hun locatie gesloten. Van maandag t/m vrijdag bieden zij de mogelijkheid om een lunch of daghap te bestellen. Bij bestelling vanaf 2 personen, wordt er gratis bezorgd in Ede. Tevens hebben ze nu een aanbieding voor een paasbrunch.

 Horeca

De ‘Flan’ is een Irish Pub in het centrum van Ede. Op dit moment is de pub gesloten. Je kunt vanaf 24 maart alle speciaalbieren van de kaart kopen en ze hebben speciale pakketten samengesteld. Bij je bestelling krijg je leuke extra’s voor speciaalbier liefhebbers. Ze bezorgen binnen een straal van 5 kilometer vanuit de pub. Stuur een persoonlijk bericht via Facebook om je bestelling te plaatsen.

 Horeca

De Lunterse Boer is een hotel, restaurant en vergadercentrum op de Veluwe in Lunteren. Op dit moment bieden zij een broodjesservice voor de lunch (afhalen) en afhaalmaaltijden voor in de avond (afhaal en bezorgen).  Daarnaast hebben zij voor de maand mei een mooie aanbieding om voordelig op de hotelkamer te verblijven. Binnen deze maand kunnen de hotelgasten ook gebruik maken van hun meimaand fietsmaand, waarbij je voordelig fietsen kunt huren. Voor de gasten die niet prettig kunnen thuiswerken, is het...

 Horeca

Stadsbrouwerij Wageningen brouwt in het centrum van Wageningen lekkere bieren met lokaal geteelde granen. Ze organiseren tevens bierproeverijen met rondleiding door de brouwerij en brouw workshops. De stadsbrouwerij is op dit moment gesloten. Wel hebben ze een webshop geopend, waar je lekkere biertjes kunt bestellen. Ze rijden met de bakfiets bezorgrondjes in o.a. Wageningen, Bennekom en Ede. Bezorgen is gratis bij een bestelling vanaf 30 euro. Afhalen is mogelijk, op afspraak.

 Horeca

De Compaen is een café op het Museumplein in Ede. Het café is op dit moment gesloten. Ze zijn een tijdelijke webshop begonnen. Je kunt Quarantaine pakketten bij hen kopen: Dit zijn onder andere bierpakketten, wijnpakketten en thee-pakketten. Ze bezorgen kosteloos binnen de gemeente Ede en Veenendaal.

 Horeca

Bistro Twaalf 14 is een Franse Bistrokeuken in Ede. Je kunt in het restaurant terecht voor lekkere Franse gerechten met een knipoog. Het restaurant is op dit moment gesloten. Op dit moment kun je (nog) niet afhalen of gerechten laten bezorgen. Het restaurant is eerst begonnen met het opknappen van het pand. Wel kun je hen steunen door het kopen van een dinercheque.

 Horeca

Bij Restaurant de Eetwinkel in Bennekom kun je terecht voor een lekkere lunch en diner. Op dit moment is het restaurant gesloten. Wel is het mogelijk om gerechten af te halen of thuisbezorgd te krijgen. Je kunt telefonisch of per e-mail bestellen. En heel bijzonder: Vanaf 28 maart geven zij eetbonnen weg aan mensen die het verdienen of het zwaar hebben n.a.v de maatregelen.

 Horeca

Pannenkoekenhuis de Langenberg is een pannenkoekenrestaurant in Ede. Op dit moment is het restaurant gesloten. Wel is het mogelijk om pannenkoeken af te halen bij hen. Ze hebben diverse afhaalacties lopen.

 Horeca

Effe Anders is een sfeervolle zaak in het centrum van Ede waar je lekkers kunt eten, drinken en kopen. Ze verzorgen ook high teas en workshops. Effe Anders is op dit moment geopend van woensdag t/m zaterdag voor verkoop van o.a. koffiebonen, thee en Coffee To Go. Ook kun je o.a. een Effe Anders Lunchbox of High Tea bestellen. Deze kun je ophalen of laten bezorgen. Binnen een straal van 5 kilometer van Ede wordt er gratis bezorgd bij een...

 Horeca

Kreta is een Grieks Restaurant in het centrum Ede. Het restaurant is op dit moment gesloten. Afhalen en laten bezorgen is wel mogelijk.

 Horeca

Substitute (oftewel de Sub) is een Biercafé in Ede. Op dit moment is het café gesloten. Wel hebben ze nu tijdelijk een pop-up speciaalbierwinkel geopend in het centrum van Ede. Er is de mogelijkheid om te bestellen en af te halen, zodat je verblijf in de winkel niet onnodig lang hoeft te duren.

 Horeca

SateBoss toert met foodtrucks door Nederland en maakt heerlijke Indische saté van de barbecue. Tijdens deze periode bezorgt SateBoss tijdelijk heerlijke Indische gerechten aan huis om zelf op te warmen. Ze bezorgen onder andere gratis in Rhenen, Wageningen en Ede.

 Horeca

We proberen deze pagina zo actueel en volledig mogelijk te maken. Via dit aanmeldformulier kunnen lokale ondernemers zich aanmelden voor dit overzicht.

Vind je dit interessant? Bewaar het voor later of deel het met een vriend!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •