Overige Lokale Ondernemers

Steun Lokale Ondernemers in Ede en omgeving!

Dit is een overzicht van alle lokale ondernemers in Ede en omgeving in de categorie Overig.

Ontdek hoe je hen kunt helpen tijdens deze periode.

Voor een volledig overzicht van alle lokale ondernemers, ga hier naar de overzichtspagina.

Wil je specifiek zoeken binnen deze lijst? 

Klik dan hier voor de speciale zoekpagina.

Novae Popschool is een muziekschool in Ede voor offline en online muzieklessen voor alle leeftijden. Op dit moment is de vestiging gesloten en kunnen er geen muzieklessen op locatie gegeven worden. Ook loopt het aantal leerlingen terug, doordat mensen door de effecten van Corona zelf minder te besteden hebben. Je kunt helpen door online muzieklessen te volgen. Je kunt gratis een proefles volgen en (voorlopig) online les krijgen. Vanaf 1 juni mag de muziekschool weer open en zijn de 'normale'...

 Overige Lokale Ondernemers

Made Creatives biedt mooie, creatieve producten en diensten, waarmee je tijdens je zwangerschap en vlak na de geboorte van je kindje dierbare momenten vast kunt leggen. Zo kun je o.a. terecht voor bellypainting, geboorteborden en lifecasting. Vanwege de maatregelen van het RIVM mag ze geen zwangere dames bellypainten of afgietsels maken van mooie, zwangere buiken. Als alternatief biedt ze wel een DIY gipsafdrukset. Nadat je de afdruk hebt gemaakt kun je het zelf versieren of laten versieren door Made Creatives....

 Overige Lokale Ondernemers

Atelier Verbeelding is een atelier in Ede die mensen begeleidt in hun beeldende en persoonlijke ontwikkeling. Ze bieden o.a. lessen tekenen en schilderen, workshops, trainingen en coaching. In verband met de Corona maatregelen is het atelier klaar voor de 1,5 meter afstand en kunnen er maximaal 4 tot 6 personen tegelijkertijd aan de slag in het atelier. Trainingen, cursussen en seminars voor grote groepen kunnen allemaal niet doorgaan. Je kunt helpen door je op te geven voor een creatieve cursus,...

 Overige Lokale Ondernemers

Hennie Helpt is een professioneel organizer en opruimcoach uit Ede. Ze helpt onder andere met het organiseren en opruimen van (een deel van) je huis, administratie en/of mailbox. Ook helpt ze bij een verhuizing of na een overlijden. Op dit moment is het door de voorschriften van het RIVM niet mogelijk om op locatie te helpen. Wel biedt ze de mogelijkheid om tegen een gereduceerd tarief via online contact te helpen met opruimen en organiseren. Bijvoorbeeld van je mailbox.

 Overige Lokale Ondernemers

3x3 Remedial Teaching uit Ede biedt remedial teaching aan basisschool leerlingen. Door de maatregelen van het RIVM liggen de arrangementen en nieuwe aanmeldingen stil. Als je kind hulp nodig heeft met vakken als rekenen, spelling en begrijpend lezen, dan kan je begeleiding aanvragen via Skype, Zoom of een ander programma. Ze helpt bij het oefenen van de leerstof en gebruikt (tijdelijk) gratis programma's waar je kind ook thuis verder mee kan werken.

 Overige Lokale Ondernemers

Studiehonk Ede helpt kinderen bij het leren & plannen. Ook geven ze hulp op het gebied van remedial teaching en bijles. Op dit moment is het niet mogelijk om kinderen met leerproblemen en -achterstanden in de praktijk begeleiden. Wel bieden ze ouders die het lastig vinden om hun kind(eren) thuisonderwijs te geven hulp aan door een deel van het schoolwerk online te begeleiden.

 Overige Lokale Ondernemers

Kunjijook uit Ede geeft creatieve workshops in o.a. blauwdrukken, handletteren en servies schilderen. Alle workshops zijn geannuleerd. Je kunt helpen door een diy-pakket te kopen om zelf creatief aan de slag te gaan. Je kunt dit thuisgestuurd krijgen of laten verzenden naar iemand anders.

 Overige Lokale Ondernemers

Made by Minke uit Ede organiseert kunstworkshops en verkoopt duurzame producten. Op dit moment kunnen workshops helaas niet doorgaan. Wel kun je online duurzame producten bestellen. Daarnaast organiseert Made by Minke een aantal keer per week online een creatieve kunstworkshop, via Facebook en Instagram. Deze zijn gratis te volgen. Hiermee hoopt ze om volwassenen en kinderen te helpen om thuis lekker creatief te blijven.

 Overige Lokale Ondernemers

Create Wise is een atelier/centrum in Bennekom, waar je creatieve lessen, workshops en coaching kan volgen. Vanaf 31 maart kun je helpen door je kant en klare creatieve pakketten te bestellen, zodat je thuis alleen of samen creatief aan de slag kan.

 Overige Lokale Ondernemers

Leendert Houweling verzorgt normaal gesproken wildexcursies, kookworkshops, wildproeverijen en verkoop van wild vlees en naturalia. Alle groepsactiviteiten zijn momenteel niet mogelijk en door de sluiting van de horeca kan hij het vlees van wilde zwijnen niet verkopen aan restaurants. Edenaren kunnen helpen door pakketten wild vlees te bestellen via zijn site.

 Overige Lokale Ondernemers

AREHBO service & advies in Ede geeft trainingen op het gebied van bedrijfshulpverlening. Op dit moment zijn al hun werkzaamheden gestaakt. Edenaren kunnen helpen door klant te worden voor het keuren van blusmiddelen en noodverlichting.

 Overige Lokale Ondernemers

Algemene Spuiterij Ebbers is een Edese onderneming voor al uw lak- en spuitwerk. ASE herstelt onder andere autoschade. Hiervoor kunnen zij uw auto thuis ophalen en terugbrengen. Binnen de gemeente Ede rekenen ze hiervoor geen voorrijkosten op dit moment. Ook spuiten zij onder andere deuren, keukens en radiotoren. Ook dit kunnen zij bij u thuis ophalen en terugbrengen.

 Overige Lokale Ondernemers

Maatwerk bij Verlies biedt hulpverlening bij verlies en rouw voor volwassenen en kinderen in Ede. Groepsgerichte hulp en scholing gaat op dit moment niet door. De begeleiding van cliënten kan op dit moment niet meer face-to-face plaatsvinden, maar zal telefonisch, via beeldbellen of online worden uitgevoerd. Wel is er een e-health programma gestart waarbij gesprekken gecombineerd worden met een online programma in een beveiligde omgeving.

 Overige Lokale Ondernemers

We proberen deze pagina zo actueel en volledig mogelijk te maken. Via dit aanmeldformulier kunnen lokale ondernemers zich aanmelden voor dit overzicht.

Vind je dit interessant? Bewaar het voor later of deel het met een vriend!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •