Health & Beauty

Steun Lokale Ondernemers in Ede en omgeving!

Dit is een overzicht van alle lokale ondernemers in Ede en omgeving in de categorie Health en Beauty.

Ontdek hoe je hen kunt helpen tijdens deze periode.

Voor een volledig overzicht van alle lokale ondernemers, ga hier naar de overzichtspagina.

Wil je specifiek zoeken binnen deze lijst? 

Klik dan hier voor een speciale zoekpagina.

 

Beauty Villa is een schoonheidssalon in Ede waar je onder andere terecht kunt voor gezichtsbehandelingen, huidverzorgingsproducten en persoonlijk huidadvies. Lees op de Facebook Pagina meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Health & Beauty

Massagesalon Thuis

Veel bekeken 

Massagesalon Thuis geeft ontspanningsmassages en klachtgerichte behandelingen op afspraak in Ede. Lees op de Facebook Pagina meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Health & Beauty

Bas Coiffures is een kapperszaak in het centrum van Ede. Lees op de Facebook Pagina meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Health & Beauty

Bij Schoonheidssalon Miracle in Ede kun je terecht voor verschillende soorten schoonheidsbehandelingen, massages en access bars behandelingen. Lees op de Facebook Pagina meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Health & Beauty

TULA yogastudio's heeft laagdrempelige yogastudio's in Ede en Amsterdam. Ze geven yogalessen, trainingen en workshops. Lees op de website meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Health & Beauty

Schoonheidssalon Sen

Veel bekeken 

Schoonheidssalon Sen is een salon in Ede waar mensen terecht kunnen voor allerlei schoonheidsbehandelingen, zoals gezichtsbehandelingen, huidverbetering, sugaring (ontharing) behandelingen en make-up. Lees op de Facebook Pagina meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Health & Beauty

Kapper Steef

Veel bekeken 

Kapper Steef is een dames kapsalon en barbier in het centrum van Ede, waar je met en zonder afspraak terecht kunt. Lees op de Facebook Pagina meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Health & Beauty

Coachingrid biedt thema groepswandelingen, IEMT sessies en 1 op 1 coaching wandelend in de natuur. Het doel is om je stappen te laten zetten naar een plezieriger leven. Bekijk haar Facebookpagina voor meer informatie over de aangepaste maatregelen en hoe je haar kunt steunen in deze tijd.  

 Health & Beauty

Walk 'n Act biedt wandelcoaching, zoals themawandelingen voor groepen en individuele coaching bij stress- en burn-out klachten. Lees op de website meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Health & Beauty

Ahimsa Yoga

Veel bekeken 

Ahimsa Yoga is een yogastudio die yogalessen en workshops geeft in Ede. Lees op de Facebook Pagina meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Health & Beauty

EigenZennig is een praktijk in Ede in leefstijl- en vitaliteitscoaching. Lees op de Facebook Pagina meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Health & Beauty

Allround Training Ede biedt verschillende indoor en outdoor trainingen met als doel om je te helpen om een fittere versie van jezelf te worden. Lees op de website meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Health & Beauty

Kappershuys

Veel bekeken 

Kappershuys Hairstyling is een kapsalon in het centrum van Ede. Lees op de Facebook Pagina meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Health & Beauty

Premium Health Club is een sportschool in Ede. Ze geven o.a. personal training, Zumba en Spinning. Op de Facebook Pagina lees je de meest actuele informatie en bieden ze verschillende oefeningen om thuis fit te worden en blijven.

 Health & Beauty

Mijn Fysiopraktijk geeft fysiotherapie aan patiënten op 2 locaties in Ede. Lees op de website meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Health & Beauty

Vd Berg Nutrimetics

Veel bekeken 

Vd Berg Nutrimetics geeft workshops huid-, en bodyverzorging en Make-up met producten van Nutrimetics bij gastvrouwen thuis. Lees op de Facebook Pagina meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Health & Beauty

Schoonheidssalon Bij Wendy en Hammam Ede. Je kunt bij hen terecht voor o.a. gezichtsbehandelingen, massages, manicure, hammam behandelingen, permanente make-up en huidtherapie. Lees op de website meer over de actuele maatregelen en hoe je hen kunt steunen in deze periode.

 Health & Beauty

We proberen deze pagina zo actueel en volledig mogelijk te maken. Via dit aanmeldformulier kunnen lokale ondernemers zich aanmelden voor dit overzicht.

Deel dit artikel of bewaar het voor later
  •  
  •  
  •  
  •  
  •