Health & Beauty

Steun Lokale Ondernemers in Ede en omgeving!

Dit is een overzicht van alle lokale ondernemers in Ede en omgeving in de categorie Health en Beauty.

Ontdek hoe je hen kunt helpen tijdens deze periode.

Voor een volledig overzicht van alle lokale ondernemers, ga hier naar de overzichtspagina.

Wil je specifiek zoeken binnen deze lijst? 

Klik dan hier voor een speciale zoekpagina.

 

Coachingrid biedt thema groepswandelingen, IEMT sessies en 1 op 1 coaching wandelend in de natuur. Het doel is om je stappen te laten zetten naar een plezieriger leven. Op dit moment kunnen er geen groepswandelingen en IEMT sessies worden gegeven. Wel is het mogelijk om 1 op 1 coaching wandelend in de natuur te krijgen op 1,5 meter afstand. Je kunt haar tevens helpen door haar social media te liken en volgen, zodat zij meer naamsbekendheid krijgt en jij meer...

 Health & Beauty

Premium Health Club is een sportschool in Ede. Ze geven o.a. personal training, Zumba en Spinning. Op dit moment is de sportschool gesloten. Ze blijven hun leden ondersteunen met o.a. trainingsschema's, online voedingsadviezen en clips. Op de Facebook Pagina bieden ze verschillende oefeningen om fit te worden en blijven.

 Health & Beauty

Bij Schoonheidssalon Miracle in Ede kun je terecht voor verschillende soorten schoonheidsbehandelingen, massages en access bars behandelingen. Op dit moment is de schoonheidssalon helaas gesloten. Het is wel mogelijk om advies in te winnen over schoonheidsproducten en om je favoriete huidverzorgingsproducten te bestellen. Ze brengt de bestellingen dan bij je langs. Voor advies en bestellingen kun je bellen of via WhatsApp contact opnemen.

 Health & Beauty

Bas Coiffures is een kapperszaak in het centrum van Ede. Op dit moment is de kapperszaak helaas gesloten en hebben ze totaal geen inkomen. Je kunt helpen door 'Color Kits' en producten te kopen. Hiervoor kun je via WhatsApp of e-mail contact met hen opnemen.

 Health & Beauty

Schoonheidssalon Bij Wendy en Hammam Ede. Je kunt bij hen terecht voor o.a. gezichtsbehandelingen, massages, manicure, hammam behandelingen, permanente make-up en huidtherapie. Omdat het onmogelijk is om 1,5 meter afstand te nemen, is de salon vanaf 16 maart helaas gesloten. Je kunt wel online huidavies krijgen. En als je producten of een cadeaubon nodig hebt, komen ze het persoonlijk bij je langsbrengen. Doe je bestelling door een e-mail te sturen.

 Health & Beauty

EigenZennig is een praktijk in Ede in leefstijl- en vitaliteitscoaching. Coaching op afspraak is niet meer mogelijk, maar wel via video-bellen. Op dit moment is het mogelijk om een gratis online kennismakingsgesprek te boeken. Ook kun je een gratis online ademhalingsworkshop volgen om je immuunsysteem te boosten.

 Health & Beauty

Beauty Villa is een schoonheidssalon in Ede waar je onder andere terecht kunt voor gezichtsbehandelingen, huidverzorgingsproducten en persoonlijk huidadvies. Omdat het onmogelijk is om 1,5 meter afstand te nemen, is de schoonheidssalon vanaf 16 maart helaas gesloten. Je kunt vanaf 24 maart haar gratis e-book 'In 7 stappen heb jij jouw huid ritueel voor thuis' downloaden. Ook kun je persoonlijke verzorgingsproducten bij haar bestellen. In Ede bezorgt ze deze gratis aan huis.

 Health & Beauty

Schoonheidssalon Sen is een salon in Ede waar mensen terecht kunnen voor allerlei schoonheidsbehandelingen, zoals gezichtsbehandelingen, huidverbetering, sugaring (ontharing) behandelingen en make-up. Omdat het onmogelijk is om 1,5 meter afstand te nemen, is de schoonheidssalon helaas gesloten. Je kunt helpen door huidverzorgingsproducten, ontharingspakketjes voor thuis en cadeaubonnen te kopen. Ook doet Schoonheidssalon Sen mee aan de actie 'Opsteker voor de Zorg' om professionals in de zorg in het zonnetje te zetten.

 Health & Beauty

Walk 'n Act biedt wandelcoaching, zoals themawandelingen voor groepen en individuele coaching bij stress- en burn-out klachten. Helaas kunnen door de maatregelen de wandelingen niet meer doorgaan. Wel biedt Walk 'n Act op dit moment een dagelijkse podcast om te luisteren tijdens je dagelijkse blokkie om in je buurt. Thema's als onthaasten, genieten en prioriteiten stellen komen hierin voorbij.

 Health & Beauty

Allround Training Ede biedt verschillende indoor en outdoor trainingen met als doel om je te helpen om een fittere versie van jezelf te worden. Op dit moment is de gym gesloten. Ze bieden op dit moment wel home workouts en live online trainingen om leden en niet-leden in beweging te houden en te krijgen. Je kunt hen helpen door lid te worden.

 Health & Beauty

Vd Berg Nutrimetics geeft workshops huid-, en bodyverzorging en Make-up met producten van Nutrimetics bij gastvrouwen thuis. Op dit moment zijn de workshops en behandelingen helaas niet mogelijk. Wel kun je advies vragen of VIP klant worden. Bovendien kun je alle producten van dit merk (zoals zonnebrandcrèmes, gezichtsverzorgingsproducten, deodorant en handverzorgingsproducten) bestellen bij haar. Ze kan dit versturen of bij je afleveren.

 Health & Beauty

Mijn Fysiopraktijk geeft fysiotherapie aan patiënten op 2 locaties in Ede. Ze behandelen nog maar 10% van het normale aantal patiënten, uiteraard met de nodige maatregelen. Ze bieden nu wel consulten voor fysiotherapie op afstand aan door middel van videobellen. Ook staan er oefeningen om fit te blijven op hun website.

 Health & Beauty

Massagesalon Thuis geeft ontspanningsmassages en klachtgerichte behandelingen op afspraak in Ede. Vanaf 11 mei is de massagesalon weer geopend. Je kunt helpen door een massage te boeken of door een cadeaubon te kopen. Je kunt boeken via de website.

 Health & Beauty

Ahimsa Yoga is een yogastudio die yogalessen en workshops geeft in Ede. Op dit moment gaan alle lessen en workshops op locatie niet door. Je kunt wel via video en live online sessies yoga volgen.

 Health & Beauty

TULA yogastudio's heeft laagdrempelige yogastudio's in Ede en Amsterdam. Ze geven yogalessen, trainingen en workshops. Op dit moment is de yogastudio gesloten. Wel kun je online yogalessen volgen. Wanneer je een online abonnement afsluit, kun je onbeperkt online yogalessen volgen. De lessen kun je tot 30 dagen terugkijken, zodat je de lessen meerdere keren kunt volgen.

 Health & Beauty

Kapper Steef is een dames kapsalon en barbier in het centrum van Ede, waar je met en zonder afspraak terecht kunt. Op dit moment is Kapper Steef helaas gesloten. Klanten die hun haar willen bijkleuren, kunnen een verfpakket met professionele haarverf bestellen. Deze wordt persoonlijk thuis afgeleverd. Ook is de winkel soms geopend voor het verkoop van producten en cadeaubonnen. Neem hiervoor contact op via WhatsApp.

 Health & Beauty

Kappershuys Hairstyling is een kapsalon in het centrum van Ede. Op dit moment is de kapsalon helaas gesloten. Klanten van de kapsalon kunnen een verfpakket met professionele verf bestellen om uitgroei thuis bij te kunnen houden. Ze komen het pakketje persoonlijk thuis brengen. Daarnaast is het mogelijk om producten te bestellen. Hiervoor kun je telefonisch contact opnemen.

 Health & Beauty

We proberen deze pagina zo actueel en volledig mogelijk te maken. Via dit aanmeldformulier kunnen lokale ondernemers zich aanmelden voor dit overzicht.

Vind je dit interessant? Bewaar het voor later of deel het met een vriend!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •