Freelance tekstschrijver in regio Ede

Freelance tekstschrijver in Ede

Ben je op zoek naar een creatieve freelance tekstschrijver in regio Ede? Laten we samen het beste uit jouw website halen!

Je website is het visitekaartje van je bedrijf. Steeds meer (potentiële) klanten nemen eerst even een kijkje op je website, voordat ze beslissen of ze met je in zee willen gaan.

Het is dus van belang dat de diensten die je levert niet alleen van goede kwaliteit zijn, maar ook zeker de manier waarop je het brengt: jouw verhaal. 

Een goed en slim geschreven tekst leest niet alleen makkelijker weg, maar kan ook je online zichtbaarheid vergroten. Ik kan je daarbij helpen.

Met toegankelijke, professionele online teksten die bij jouw bedrijf en jouw verhaal passen. 

Waar kan ik je bij helpen?

Online zichtbaarheid vergroten

Wil je beter gevonden worden via zoekmachines?

Huur mij in als Freelance tekstschrijver om je website een flinke boost te geven.

Ik kan je huidige teksten optimaliseren of in de pen klimmen voor gloednieuwe, SEO proof teksten voor jouw website.

Ik schrijf zowel webteksten, als SEO landingspagina’s en blogs. Wat heeft jouw voorkeur?

Écht goede blogs voor mijn website

Wil je wel nieuwe blogs schrijven, maar ontbreekt de tijd, kennis of inspiratie om dit ook écht te doen?

Geen nood! Ik help je graag uit de brand door inspirerende blogs te schrijven die helemaal passen bij de look & feel van jouw bedrijf.

Wil je liever met vaste regelmaat één of meerdere blogs? Dan kan een blog abonnement ook interessant zijn voor je!

Leer mij betere teksten schrijven!

Wil je liever zelf meer leren over SEO, bloggen en het optimaliseren van je website?

Meld je dan aan voor één van de aankomende schrijfworkshops of de training ‘Écht Goede Online Teksten Schrijven’ in Bennekom. Dit is ongeveer 12 minuten rijden vanaf Ede. 

Dan gaan we in een kleine groep aan de slag om grote sprongen te maken met jouw website!

" Van te voren vroeg ik me af of Cynthia wel over de topics kon schrijven die ik aanhaalde. Dat bleek geen probleem te zijn. De samenwerking verliep automatisch, ik werd per e-mail up to date gehouden en de blogs waren van hoge kwaliteit. Heel prettig! Je kunt Cynspirerend met een gerust hart inschakelen om zorgeloos nieuwe content te krijgen op je website."
seo landingspagina laten schrijver

Wie ben ik?

Hoi! Ik ben Cynthia Lukassen en ik werk als blogger, SEO specialist en freelance tekstschrijver in Ede.

Met veel plezier schrijf ik voor mijn eigen website Cynspirerend over bordspellen, moederschap, lekker eten, bewust leven en natuurlijk Edese minibiebs. Mijn schrijfsels worden 229.000 keer per jaar gelezen. Heerlijk!

Als online tekstschrijver help ik andere bloggers en ondernemers om hun online zichtbaarheid te vergroten. Door hen zelf beter te leren schrijven. Of door al het schrijfwerk uit handen te nemen en hen te helpen aan sterke, passende content voor hun website.

Kan ik je ergens mee helpen? Heb jij een vraag voor mij?

"De lessen en voorbeelden werden toegespitst op onze behoeftes en de eigenschappen van het bedrijf. Ik vond het een inspirerende en doeltreffende training. Met veel enthousiasme en humor door Cynthia gebracht. En met een echt luisterend oor!"