De Lekkerste Recepten van Cynspirerend

Mijn dochtertje en ik zijn gek op bakken en koken. En dus sta ik vaak in de keuken om nieuwe receptjes te verzinnen. In mijn online kookboekje vind je allemaal lekkere recepten voor elk moment. Hieronder vind je een paar van mijn lekkerste recepten op een rij in de volgende categorieën:

  • Bakken (met Kinderen)
  • Koken Zonder Pakjes en Zakjes
  • Lekker Makkelijke Kidsproof Maaltijd
  • Koken met Leftovers
  • Heerlijke Salades

Bakken (met Kinderen)

Voor mij betekent bakken jeugdsentiment, want ik heb vaak in de keuken gestaan met mijn moeder. Nu ik zelf mama ben, vind ik het leuk om de lekkerste recepten te verzinnen en delen die ook jij lekker simpel met je kind kunt maken in de keuken!

Recept Oma's Kaasstengels

Op zoek naar een lekker hartig receptje? Maak de meest heerlijke kaasstengels met dit simpele receptje van mijn moeder!

spekkoek cake

Ben je net als ik gek op spekkoek, maar niet zo gek op het idee om 5 uur in de keuken te staan? Met dit lekkere recept maak je een ‘luie spekkoek’. Een luchtige cake met de smaak van spekkoek.

Recept: Haverkoekjes met Banaan en Chocolade

Als je lekkere trek hebt, maar toch een beetje verstandig wil snoepen, is dit receptje een aanrader. Deze haverkoekjes zijn chunky van binnen en knapperig van buiten.

Koken zonder Pakjes en Zakjes

Het lukt niet altijd, maar het liefst kook ik zonder pakjes en zakjes. Op die manier gebruik je jouw lekkere kruiden in de keukenkast eens, eet je minder onnodige zouten én ben je vaak nog voordeliger uit.

nasi goreng zonder pakjes en zakjes

In dit recept voor nasi zonder pakjes en zakjes combineer ik de authentieke smaken van de nasi goreng van mijn Indische opa met de lekkere groentes uit het recept van mijn Nederlandse moeder. Zo zet je makkelijk een volledige maaltijd op tafel!

Recept Chinese Tomatensoep

Dit is onze favoriete soep: Deze goddelijke Chinese Tomatensoep maak je simpel zelf en is lekkerder dan die van de Chinees.

recept gehaktballen zonder pakjes en zakjes

Zin in lekkere gehaktballen, maar geen kruidenmix of jus in huis? Met dit simpele recept zet je heerlijke, smaakvolle gehaktballen én jus op tafel zonder het gebruik van pakjes en zakjes.

Lekker Makkelijke Kidsproof Maaltijd

Op zoek naar een makkelijke maaltijd die je in een handomdraai op tafel zet? Deze recepten zijn simpel om te maken en ook een succes bij onze dochter.

recept boerenfrites

Maak je eigen home made boerenfrietjes uit de oven met dit heerlijke, simpele recept van mijn man!

recept aardappel anders

Deze ovenschotel met Aardappel Anders is een familierecept. Heel simpel om te maken en superlekker om op te smikkelen met een beetje appelmoes erbij!

Groenteschotel uit de Oven

Makkelijker dan dit recept voor onze groenteschotel uit de oven kán het bijna niet worden! Alle ingrediënten hoef je alleen maar te snijden en de oven doet daarna al het werk voor je! Superlekker en supersimpel!

Koken met Leftovers

Heb je wat overgebleven groentes, aardappelen en kruiden liggen? Niet weggooien hoor! Kijk eens naar deze recepten om je leftovers in een lekker gerechtje te veranderen!

Een boerenomelet is een ideale manier om je leftovers te verwerken tot een heerlijke lunch. En in dit recept voor boerenomelet maak je ook nog eens je eigen kruidenmix met de kruiden in je voorraadkast.

verse instant soep

Van je overgebleven groentes kun je heel simpel een vers Instant Soepje voor de volgende (werk)dag maken. Een soort Cup-a-Soup, maar dan vers!

Recept Turks brood pizza

Heb je nog wat lekkere groentes en vleeswaren over? Maak er eens op een simpele manier een Krokante Turks Brood pizza van met dit simpele recept!

Heerlijke Salades

Ik vind gezond eten belangrijk, maar het moet wel lekker zijn. Deze saladerecepten zijn mijn persoonlijke favorieten:

Witlofsalade

Niks is lekkerder dan met een zonnetje op mijn gezicht lekker in mijn tuin deze witlofsalade opsmikkelen. De zelfgemaakte Heks’nkaas dressing maakt het geheel helemaal af!

salade met geitenkaas

Walnoten, geitenkaas en honing: Dat is altijd een goede combinatie! Zeker in deze heerlijke, vegetarische salade.

zoete aardappel salade

Iedereen kent de klassieke aardappelsalade. Deze salade met zoete aardappel en cashewnoten is en verrassend lekkere variant op de klassieker!

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van nieuwe recepten?

Schrijf je dan in voor mijn maandelijkse nieuwsbrief of volg me op Pinterest, Facebook en Instagram.

de lekkerste recepten