5x Escape Room Spellen Voor Thuis (deel 4)

Ja! We mogen weer ontsnappen! Inmiddels staat de teller van gespeelde escape room games al op 26 (!). Oeps! Onze hobby begint iets uit de hand te lopen. Maar ja, het is ook zo leuk! In dit artikel zetten we voor de vierde keer 5 escape room spellen voor thuis voor je op een rij. Welk escape room spel vinden wij de beste?

Thuis Escape Room Spellen

In dit artikel nemen we onder de loep:

 1. Horror Fun Escape
 2. Escape Room the Game 2 player: Horror
 3. Never House
 4. Patient Zero
 5. Escape Your House

Tip: Bewaar deze Escape Room Spellen Voor Thuis op Pinterest!

5x Escape Room spellen voor thuis (deel 4) PIN (1)

Yes! Alweer escape room spellen voor thuis reviewen

Met deze 5 spellen staat de teller momenteel op 26 geteste escape room spellen voor thuis. Je zou denken dat we alles wel een keer gezien hebben.

Maar niets is minder waar: ook dit keer werden we door een paar puzzelspellen weer blij verrast door originaliteit, vormgeving en nieuwe spelelementen.

Dus blijven we met plezier escape room spellen spelen: het blijft een jaarlijkse traditie op mijn website. Heerlijk!

Advertentie
Bol AlgemeenBol Algemeen

Zoals je van ons gewend bent, vertellen we je in dit artikel niet alleen wat wij van de spellen vinden.

Ook geven we je antwoord op de vragen:

 • Voor wie is het geschikt?
 • Wat is het verhaal?
 • Speel je het offline of ook online?
 • Is er een tijdsdruk?
 • Kun je het spel in oude staat herstellen?

Mijn doel is om je een duidelijk beeld van de spellen te geven, zodat je zelf kunt ontdekken waar jouw spelletjeshart harder van gaat kloppen!

1. Horror Fun Escape

Review Horror Fun Escape
Gedeelte van de spelinhoud van Horror Fun Escape

Het verhaal: Opgesloten in een kamer

escape room spellen voor thuis

Jullie zijn in een kamer beland en een creep genaamd Jigsaw heeft het op jullie gemunt. Om te ontsnappen moeten jullie mee doen met zijn spelletjes.

Op welk teamlid heeft deze engerd het gemunt? En is er iemand in jullie midden die hem stiekem helpt? Lukt het jullie om deze kamer te verlaten zonder één van jullie teamleden te verliezen?

Onze ervaring: Nog nooit zo gelachen tijdens een escape room voor thuis

Wanneer je het spel aanschaft, geef je vooraf de namen van de spelers door. Wanneer je – zoals wij – met minder dan vijf spelers speelt, vul je het aan met namen van bekenden.

Escape room spellen voor thuis review
Jullie namen worden opgenomen in het spel: altijd leuk om je schoonmoeder zo uitgebeeld te zien 😉

Het spel zelf bestaat uit o.a. wanted posters, een spelbord en een landkaart die je van te voren uit moet printen. Daarnaast vul je dit aan met verschillende andere spullen in huis, zoals een wc-rol en lucifers. De wanted posters kun je op de muren plakken.

Als alle voorbereidingen getroffen zijn, start je het spel in de app met je speciale inlogcode. Een man met een creepy stem vertelt je dat jullie vast zitten: “Live or die? It’s your choice…” Het spel kan beginnen!

escape room spellen voor thuis
Goh, op wie denk je dat de engerd het tijdens ons spel had voorzien? Mijn man vond dit gedeelte van het spel iets te leuk

De naam Horror Fun Escape past wat ons betreft erg goed bij het spel. Want alhoewel het spel bekende elementen uit horror films gebruikt, is het niet enorm creepy. Het is vooral grappig, omdat je jullie namen tegenkomt in combinatie met eigenschappen waar je niet eh… dood mee gevonden wil worden. 😉

Het spel bevat toegankelijke puzzels en is erg duidelijk qua structuur. Er zitten ook wat speelse, fysieke uitdagingen bij, zodat je niet alleen op je stoel zit. Deze vrolijke escape room is een aanrader voor beginnende escape room spelers, maar ook zeker leuk voor de meer ervaren spelers.

Horror Fun Escape samengevat:

 • Vormgeving: Een escape room spel met een humor, duidelijke structuur en toegankelijke puzzels. Het spel wordt aangepast met namen van de spelers, waardoor het nog persoonlijker en grappiger wordt om te spelen.
 • Taal: Nederlands
 • Offline of online? Je speelt het spel zowel offline als online. Je gebruikt hiervoor de speelmaterialen en 2 smartphones. Op één smartphone open je de app met alle vragen en op de andere smartphone kun je online antwoorden opzoeken bij o.a. Wikipedia.
 • Nodig naast het spel: pen, papier, 2 smartphones met internetverbinding, wc-rol, lucifers en veters.
 • Tijdsdruk: 1 uur en 45 minuten en de tijd loopt af.
 • In oude staat te herstellen? Nee. Je kunt het spel 1 keer spelen, omdat je maar eenmalig toegang hebt tot de app.
 • Geschikt voor: aanrader voor beginnende escape room spelers, maar ook leuk voor gevorderde spelers. Erg geschikt als partyspel met collega’s of vrienden.

Het spel is te koop op de website van Speelement en bij Bol.com:

2. Escape Room the Game 2 player: Horror

escape room spellen voor thuis

Twee verhalen: Je vader redden en pech met de auto

escape room the game 2 players horror
Spelinhoud Escape room the game 2 players horror

In dit spel vind je twee escape room verhalen:

In ‘The Little Girl’ probeer je je vader te redden die in de handen van een Copycat killer is gevallen. Je gaat naar de gevangenis om een seriemoordenaar te spreken die je meer kan vertellen over de Copycat killer, maar alleen als je meedoet aan zijn spelletjes…

In ‘The House By The Lake’ rijden jullie in the middle op nowhere, wanneer jullie ineens panne krijgen. Het begint al donker te worden en de dichtsbijzijnde garagehouder kan jullie auto op z’n vroegst morgenochtend maken. Gelukkig kunnen jullie bij zijn familie terecht. In een afgelegen huis. Zonder bereik. Helemaal in het donker. Of dat nou zo’n goed idee is?

Onze ervaring: lekker toegankelijke escape room spellen

escape room spellen voor thuis

Beide spellen zitten in een vel papier wat zich (samen met het verhaal) in 3 fases ontvouwt. In elke fase krijg je weer nieuwe spelelementen en puzzelstukjes.

De spellen lijken qua moeilijkheid en structuur erg op de reguliere Escape room the Game spellen. Uitdagende puzzels die toch toegankelijk zijn. De horror verhalen zijn een beetje cliché en niet heel spannend. Maar de leuke puzzels en de mooie, comic achtige vormgeving maken wat ons betreft veel goed.

escape room spellen voor thuis

De 2 player versie is eigenlijk een soort pocket versie van het reguliere spel. Het spel heeft minder onderdelen, waardoor je het echt niet met meer dan twee spelers moet spelen. Anders raken de andere spelers snel verveeld, omdat ze niet mee kunnen lezen of puzzelen.

Wij vinden het een prima spel om kennis te maken met het Escape room the Game concept. Doordat het spel licht van gewicht en compact is, kan het ook prima mee als vakantiespel.

Escape Room the Game 2 player: Horror samengevat

 • Vormgeving: Een escape room spel met een duidelijke structuur en toegankelijke puzzels.
 • Taal: Nederlands
 • Offline of online? Je kunt het spel helemaal offline spelen met de Decoder uit het basis spel. Anders heb je een smartphone nodig om de antwoorden door te kunnen geven. Na het downloaden van de gratis app heb je geen internet meer nodig.
 • Nodig naast het spel: pen en papier. En een smartphone of de Chrono Decoder uit het Escape Room The Game basisspel
 • Tijdsdruk: 60 minuten en de tijd telt af
 • In oude staat te herstellen? Het spel is na het spelen in de oude staat te herstellen. Gedeeltelijk door onderdelen te downloaden en printen van de website van Identity Games.
 • Geschikt voor: beginnende escape room spelers die graag in duo’s speuren.

3. Never House

Escape room spellen voor thuis
De inhoud van Never House
 • Uitgever: Dark Park Games
 • Inhoud van het spel: Grote doos met spullen om te onderzoeken
 • Aantal personen:1 tot 4 personen vanaf 14 jaar
 • Uitbreidingen of andere varianten? Dark Park Games heeft ook andere losstaande escape room spellen uitgegeven. Bekijk ook onze reviews over Conspiracy-19 en Witchery Spell.

Het verhaal: Help! De kinderen zijn opgesloten

Escape room spellen voor thuis
Levensecht spelmateriaal

Jullie ontvangen een mysterieus pakket met een brief van Jacob Miller aan een bureau voor Ghosthunters . Vorig jaar is hij samen met zijn vrouw en twee kinderen ingetrokken in een nieuw huis. Na enkele vreemde gebeurtenissen voelden zij zich steeds minder op hun gemak in het huis.

Tot op een dag het bizarre noodlot toesloeg: het huis heeft de ouders buitengesloten en de kinderen zijn nog binnen. Er is geen contact meer mogelijk met de kinderen en nu vragen ze de ghosthunters om hulp.

Echter, dit pakket is niet bij de ghosthunters terecht gekomen, maar bij jullie. Er is geen tijd om het pakket door te sturen naar het juiste adres, want er staan levens op het spel. En dus gaan jullie online samenwerken met de ghosthunters door in het pakket naar informatie te zoeken.

Wat is er aan de hand met het huis? En hoe kunnen de kinderen bevrijd worden?

Onze ervaring: Brrr… Een levensecht griezelverhaal

Never House Dark Park Games

Nadat we de doos openden, begonnen onze spelletjesharten meteen sneller te kloppen. Alle materialen (zoals kindertekeningen, een houten ouija bord en pagina’s uit kranten) zien er levensecht uit. Het verhaal bouwt zich op en heeft aan het eind een verrassende plotwending.

Na de vorige twee spellen die we van Dark Park Games mochten spelen, hadden we niet verwacht dat het beter kon. Maar onze verwachtingen zijn wederom overtroffen. De puzzels zijn uitdagend en verrassend. En ik krijg nog steeds de kriebels als mijn man de fluisterende kinderstemmen uit het spel nadoet. Brrr…

escape room spellen voor thuis

Never House is een mooi vormgegeven spel met een spannende verhaallijn. We zijn erg onder de indruk van de vormgeving. Vooral van het ouija bord en de verrassende manier waarop het gebruikt wordt tijdens het puzzelen.

Het spel is niet geschikt om met kinderen te spelen, maar zeker een aanrader voor ervaren escape room spelers die op zoek zijn naar een mysterie waar je de kriebels van krijgt. Zowel de spelletjeskriebels als de bibbers door het verhaal overigens.

Never House is één van de beste escape room spellen die we tot nu toe hebben gespeeld.

Never House samengevat:

 • Vormgeving: Erg mooi vormgegeven verhaal met originele en realistisch uitziende materialen.
 • Taal: Het spel is in het Nederlands, maar ook in het Engels verkrijgbaar.
 • Offline of online? Never House speel je zowel offline als online. Naast je speurtocht in de doos met materialen, vind je ook informatie op websites die speciaal voor dit spel zijn gemaakt. Je geef je antwoorden in een online omgeving door.
 • Nodig naast het spel: een smartphone of laptop met internet, pen en papier
 • Tijdsdruk: Nee, je hebt alle tijd om dit mysterie op te lossen. Houd rekening met 2 tot 4 uur. 
 • In oude staat te herstellen? Nee
 • Geschikt voor: fanatieke Escape Room spelers, die graag een echte uitdaging willen en niet bang zijn om een beetje te griezelen.

De adviesprijs van Never House is €72,00 en is alleen te koop op de website van Dark Park Games.

4.Patient Zero

Patient Zero Escape room spel
Patient Zero speel je volledig online
 • Uitgever: Quest Escapes
 • Inhoud van het spel: je ontvangt een e-mail met de handleiding en een unieke inlogcode voor de online escape room
 • Aantal personen: 1 tot 4 personen vanaf 12 jaar
 • Andere varianten? Quest Escapes heeft ook een ander losstaand online spel uitgegeven. Bekijk hier onze mening over Lost Treasure.

Het verhaal: Laboratorium in lockdown

Patient Zero Quest Escapes

Het spel speelt zich af in een Biotech bedrijf dat zich specialiseert in exotische ziektes. Op je eerste werkdag bij je nieuwe werkgever gaat plotseling het alarm af en worden alle ruimtes afgesloten.

Er is een mysterieus virus uitgebroken dat zich razendsnel verspreid. Samen met de andere opgesloten collega’s en patiënten probeer je te ontsnappen uit deze lockdown en een medicijn te ontwikkelen dat dit virus kan stoppen.

Uitdagende online omgeving

Het spel begint in twee verschillende online ruimtes. Mijn man zat opgesloten in een laboratorium en ik als patiënt met verlamde benen in een onderzoekskamer. Door de informatie die in de kamers liggen met elkaar te combineren, kun je elkaar helpen en nieuwe ruimtes (en dus informatie) vrijspelen.

escape room spellen online spelen

Je kunt relatief vrij bewegen door de ruimtes. In de ruimte zie je blauwe ballen, waarop je kunt klikken om erheen te lopen. Je kunt op deze plekken om je heen kijken, dingen openen en gevonden voorwerpen beter bekijken. Wanneer je je verplaatst m.b.v. de blauwe ballen verandert soms je beeld, waardoor je een soort duik maakt naar beneden. Je blikveld verandert qua hoogte. Hier werd ik op den duur een beetje weeïg van.

Wij speelden het spel tegenover elkaar op 2 laptops, maar je kunt het ook op afstand spelen met elkaar. Zorg dan dat je een met elkaar kunt communiceren door middel van videobellen, want die communicatie is broodnodig aangezien je elkaars informatie niet kunt zien.

We misten in dit spel soms de logica: welke informatie opent welke deur? Dit was voor ons niet altijd duidelijk. Door de extra moeilijkheid qua communicatie en het zoeken naar de structuur van de puzzels, vinden we dit spel vooral een aanrader voor meer gevorderde spelers.

escape room spellen voor thuis

Gelukkig heb je de mogelijkheid om elke 5 minuten een hint op te vragen: dit gaat wel ten koste van je score. Wanneer je met meerdere teams tegen elkaar speelt, verschijnt jullie score op een leaderboard om de uitslagen te kunnen vergelijken.

Ben je als beginnende escape room speler op zoek naar een volledig online escape room spel? Dan vinden wij Lost Treasure van Quest Escapes een aanrader. Het is toegankelijker qua structuur en bewegingsvrijheid tijdens het spelen.

Patient Zero in het kort:

 • Vormgeving: De 3D omgeving is mooi en hapert niet. De puzzels zijn toegankelijk en mooi vormgegeven. De structuur van het spel vonden wij soms wat onduidelijk.
 • Taal: Het spel is volledig in het Nederlands, maar er is ook een Engelstalige variant.
 • Offline of online? Je speelt dit spel volledig online. Je krijgt vooraf een handleiding met een inlogcode toegestuurd per e-mail.
 • Nodig naast het spel: Pen, papier en een laptop of computer met internet per speler. Eventueel een videobelprogramma om te overleggen als je niet in dezelfde ruimte zit met de andere spelers.
 • Tijdsdruk: De tijd loopt tijdens het spel, maar er is geen tijdslimiet. De gemiddelde speeltijd is 60 tot 90 minuten.
 • Nog een keertje spelen? Je kunt dit spel één keer spelen met behulp van de unieke inlogcode.
 • Geschikt voor: gevorderde escape room spelers en een flinke uitdaging voor beginnende spelers.

De adviesprijs van Patient Zero is €13,95 per persoon (bij grotere groepen geldt er een groepskorting) en is alleen te koop op de website van Quest Escapes.

5. Escape Your House

escape room spellen voor thuis

 • Uitgever: Identity Games
 • Inhoud van het spel: 6 escape room spellen met o.a. een superslot, timer en puzzelkaarten
 • Aantal personen: 3 tot 6 spelers vanaf 8 jaar
 • Erkenning: Is uitgeroepen tot Beste Kinderspel van 2021 door Speelgoed van het Jaar

Het verhaal: Het SuperStiekeme SpionnenTeam zoekt versterking

Review Escape Your House
Inhoud van Escape Your House

Een geheime organisatie is op zoek naar nieuwe, onopvallende spionnen. En wat zijn nou de betere spionnen dan een lieve, onschuldige familie of een groepje vrolijke vrienden? Inderdaad!

Daarom hebben jullie je opgegeven voor het spionnenleven en mogen jullie je gaan bewijzen tijdens een reeks audities. In elke auditie zit je plotseling opgesloten in je huis en moet je binnen 15 minuten ontsnappen.

Tijd om jullie skills en uitmuntende samenwerking te bewijzen aan de grote bazen van Het SuperStiekeme SpionnenTeam.

Onze ervaring: 6 snelle, kidsproof escape room spellen voor thuis

escape room spellen voor thuis
Kamers indelen voor het spel

Het spel vraagt de nodige voorbereiding. Vooraf besluit je welke ruimtes worden gebruikt voor het spel. Met behulp van je missiekaart plaats je in elke ruimte puzzelkaarten, antwoordkaarten en/of sloten. In de eerste ruimte hang je (bij een buitendeur) het superslot met de timer voor 15 minuten. In de tiende kamer zit de sleutel achter slot en grendel.

Zodra de timer begint te lopen, bekijken alle spelers de informatie op de puzzelkaarten. Je mag niet lopen met de puzzelkaarten, dus je moet informatie naar elkaar roepen. Door goed samen te werken kun je vragen beantwoorden, die een sleutel opleveren waarmee je een nieuwe ruimte kunt openen.

escape room spellen voor thuis
Nog 2:22 op de klok! Ontsnapt!

Mijn man en ik hebben dit spel met z’n tweetjes gespeeld en de grootste uitdaging was voor ons om de informatie op 3 kaarten in verschillende ruimtes te combineren. Want je mag de kaarten niet verplaatsen. Daaraan merk je dat het geschikt is voor 3 of meer spelers.

De puzzels zijn voor ons vrij simpel, maar dit spel zorgt er wel voor dat we niet kunnen wachten tot onze dochter oud genoeg is om dit spel te spelen. We denken dat zij dit geweldig gaat vinden.

Het spel lijkt ons ook erg geschikt voor een familievakantie of een kinderfeestje. Voor gevorderde escape room spelers zijn de puzzels te makkelijk: de focus van dit spel ligt vooral in het fysiek doorzoeken van het huis, de tijdsdruk en het goed communiceren met elkaar.

Escape Your House samengevat:

 • Vormgeving: Leuke, vrolijke vormgeving met een duidelijke uitleg om je huis om te bouwen tot escape room. De puzzels zijn niet moeilijk, maar door de tijdsdruk en de noodzaak om goed te overleggen wel een leuke uitdaging.
 • Taal: Nederlands
 • Offline of online? Offline
 • Nodig naast het spel: Niets
 • Tijdsdruk: 15 minuten per spel en de tijd loopt af
 • In oude staat te herstellen? Het spel bevat 6 spellen die na het spelen volledig in oude staat zijn te herstellen.
 • Geschikt voor: kinderen die goed kunnen lezen, tellen en overleggen (en hun ouders). Leuk als activiteit op een kinderfeestje of familiedag.

Welke Thuis Escape Room Spellen zijn het leukst?

escape room spellen voor thuis
Drie escape room spellen met offline speldoos

De escape room spellen voor thuis die we deze editie mochten spelen waren weer erg verschillend. We zijn toch weer verrast door vernieuwende elementen en mooie vormgeving.

Het blijft leuk om deze spellen te spelen en reviewen.

Enne… in juni komt het volgende artikel online: deel 5 alweer! Dan nemen we o.a. een Pocket Escape Room en Operatie Voorhoven onder de loep.

Wil je als eerste een seintje wanneer dit gloednieuwe artikel online komt? Schrijf je dan snel in voor mijn spelletjes nieuwsbrief!

Maar eerst nog even: van welke spellen hebben wij het meest genoten deze keer?

Beste escape room spellen voor thuis volgens mijn man

escape room spellen voor thuis

Mijn man is normaal niet zo van de online spellen, omdat hij het juist fijn vindt om offline samen bezig te zijn. Zonder afleiding. Toch begint hij de (gedeeltelijk) online spellen wel steeds meer te waarderen, zegt hij.

“Ik vond Horror Fun Escape verrassend leuk. Niet per se omdat de puzzels zo ontzettend uitdagend waren, maar wel omdat we erg veel gelachen hebben.

Escape Room The Game 2 Players is ook van goede kwaliteit. Het heeft een mooie vormgeving en is uitdagend voor beginners. Voor gevorderde spelers is het een ‘lekkere snack’ voor tussendoor.

Mijn favoriet uit deze 5 escape room spellen is Never House. De puzzels zijn het meest uitdagend, het materiaal is erg mooi en de structuur is goed op orde. Het zit zeker in mijn top 3 van favoriete escape room spellen tot nu toe.”

Mijn favoriete escape room spellen voor thuis

escape room spellen voor thuis

Ik ben zelf geen echte horror fan (ik schrik nogal makkelijk), dus vooraf keek ik best tegen de drie horror spellen op.

Maar van de drie horror escape room spellen kreeg ik alleen van Never House echt de kriebels. Dus dat viel me reuze mee.

Horror Fun Escape vond ik verrassend leuk om te spelen (vooral ook grappig) en met Escape Your House kan ik niet wachten tot mijn dochter oud genoeg is.

Maar mijn voorkeur gaat (ondanks de kriebels) uit naar Never House vanwege de bloedmooie spelonderdelen en omdat er puzzels in zaten die we elders niet eerder tegen zijn gekomen. Dit spel is dan ook met stip op 1 binnen gekomen in onze Escape Room Spellen Top 10.

Meer lezen over thuis escape room spellen?

Of snuffel door al mijn blogs en reviews over bordspellen voor meer spelletjesinspiratie!

Op de hoogte blijven van gloednieuwe spellenreviews en spellentips?

Schrijf je dan in voor mijn maandelijkse spellen nieuwsbrief en volg me op social media:

Cynspirerend.nl Pinterest Cynspirerend.nl Instagram Cynspirerend.nl Facebook

Deze blog over thuis escape room spellen bevat een samenwerking. De spellen in deze review hebben wij ontvangen van de uitgevers. Dit beïnvloedt onze mening niet. In deze blog staan affiliate links.

Cynthia Lukassen

21 gedachten over “5x Escape Room Spellen Voor Thuis (deel 4)”

 1. Als ik dit zo lees dan wordt het hoog tijd dat wij met zijn allen hier in huis ook eens aan de escaperoom spellen beginnen!

 2. Wij zijn zelf niet zo van de spelletjes, maar mijn nichtje wel, dus ik zal haar in ieder geval de link van je blog even mailen want dit is echt iets voor haar!

 3. De kinderen zijn opgesloten, opgesloten in een kamer, dat is echt wel in een thema zeg. Maakt me toch enthousiast om zoiets dergelijks te doen!

 4. Ik ben niet echt van dit soort spellen, maar ik heb ademloos jullie enthousiaste verhalen gelezen. Met name 1 Never House lijkt mij – behalve eng – echt heel tof. Bij die foto van jou met dat wc-papier moest ik erg lachen. Ook met de begeleidende tekst (#sorrynotsorry). Welke was dat ook alweer. Oh ja. Horror Fun Escape. Die twee spreken mij dan op de een of andere manier het meest aan. Heel leuk hoe jullie dit zo met zijn tweetjes doen. En man wat een hoeveelheid spellen al in totaal!

 5. Leuk voor de liefhebbers, veel keuze zo. Zelf heb ik er geen geduld voor. Doe mij maar een echte escape room liever!

 6. Wat leuk zeg, ik heb heel toevallig laatst een fysiek escape room spel gekregen, maar niet één van je lijstje. Ik heb hem nog niet gespeeld, maar dat ga ik binnenkort wel doen. Ik heb ook een keer een online versie gespeeld en dat vond ik ook erg leuk.

 7. Oh, ik heb nog nooit zo een escape spel gespeeld maar het lijkt me erg leuk. Never House lijkt mij een geweldige uitdaging.

 8. Op mijn telefoon heb ik alle escape room spellen wel gespeeld. Zo leuk vind ik het! Maar om dit op deze manier te doen wil ik echt graag proberen.

 9. Oehh!! Leuke blog, ik hou van escape spellen, alleen zo jammer dat je ze maar 1 keer (in de zoveel tijd) kunt spelen

 10. Horrors! Leuk! Ideaal voor dit Halloween weekend. Het grappige Horror spel lijkt me erg leuk. Hihi mooi plaatje van je ‘schoonmoeder’

 11. Conspiracy-19 en Dear Santa hadden we ontdekt door jouw reviews. Echt de beste escape room games ooit. Leuk dat Dark Park Games weer een nieuwe ontwikkeld heeft. Ze zijn wat prijziger, maar het geld dubbel en dwars waard.

 12. Heerlijk! Weer zo’n nieuw artikel met escape room inspiratie! 3 spellen gaan zo – hup! – op mijn verlanglijstje!

 13. Ik heb geen van allen een keer gespeeld. Telkens als ik je blog voorbij zie komen denk ik: deze escape moet ik een keer kopen. Ik zou voor Never Home gaan.

Reacties zijn gesloten.

👩🏻‍💻 Vind je dit inspirerend?

Ja? Ontvang dan één keer per maand de nieuwste updates over jouw favoriete onderwerp(en) in je mailbox!

👩🏻‍💻 Vind je dit inspirerend?

Ja? Ontvang dan één keer per maand de nieuwste updates over jouw favoriete onderwerp(en) in je mailbox!