Review: Moeder Dochter Kettingen Set van KAYA Sieraden

Een paar weken terug werden ukkie en ik verblijd met een heel persoonlijk cadeautje, namelijk een moeder dochter kettingen set van KAYA Sieraden. Vandaag ga ik je lekker jaloers maken met foto’s van onze sieraden, vertel ik je wat ik ervan vind en…  Ik mag één van mijn lezers blij maken met een waardebon ter waarde van 30 euro!

Bewaar deze moeder dochter kettingen van Kaya Sieraden review op Pinterest:

Kaya Sieraden PIN

Ik en mijn sieraden

Op mijn blog wil ik aandacht geven aan wat me écht inspireert. En dus ook reviews schrijven over spullen die ik ook écht gebruik.

Kaya sieraden

Ik word wel vaker benaderd om sieraden te reviewen en wijs dit meestal af. Hele excentrieke of grote sieraden passen niet bij mij.

Ik houd van persoonlijke en subtiele sieraden. En bovendien draag ik mijn trouwring aan een ketting. Dat is voor mij erg belangrijk.

Persoonlijke sieraden van Kaya Sieraden

Kaya sieraden

Toen ik benaderd werd door Kaya Sieraden met de vraag of ik een moeder dochter ketting wilde reviewen, ben ik eerst rustig gaan kijken op de website.

Ik zag al snel dat Kaya Sieraden zich juist specialiseert in het soort sieraden waar ik van houd: Subtiel, mooi en persoonlijk.

Ook het verhaal van eigenaresse Tanja Rakhou sprak me aan.

Wie is het gezicht achter Kaya Sieraden?

Kaya sieraden

In 2012 vroeg Tanja’s dochter Kaya of ze een matching sieraadje mocht hebben. Net als haar moeder. “Dan kan iedereen zien dat we bij elkaar horen.”

Nadat haar online zoektocht naar matching sieraden op niets uit liep, besloot ze de sieraden zelf te maken.

En al snel daarna startte ze haar eigen bedrijfje in mama dochter sieraden: Kaya Sieraden.

KAYA Sieraden heeft inmiddels 20 medewerkers in dienst en biedt tegenwoordig ook andere unieke sieraden met een persoonlijk verhaal aan.

Je kunt er je armband, bedel of ketting graveren met een mooie tekst, vingerafdruk of zelfs een tekening.

Op zoek naar een persoonlijk sieraad voor ons

Kaya sieraden

Mijn zoektocht naar een mooi sieraad duurde niet lang. Toen ik deze zilveren mama dochter kettingen op de website van Kaya Sieraden zag, was ik eigenlijk meteen verkocht.

De bedeltjes zijn erg lief en subtiel. Ze passen bij elkaar, maar zijn ook erg mooi als je ze apart van elkaar ziet.

De set heet heel toepasselijk ‘My Star’. En aangezien onze dochter Sterre heet… tja… dan is de keuze eigenlijk niet moeilijk, toch? 😉

Onze Moeder Dochter Ketting van Kaya Sieraden

Kaya sieraden

Ik heb gekozen voor 2 kettingen in 925 Sterling Zilver en het type ketting heet box (je hebt keuze uit 4 soorten kettingen).

Op het hangertje van mijn dochter heb ik ‘mama’ laten graveren. En op mijn eigen hangertje ‘Sterre I love you’.

En voor ons allebei heb ik een steentje gekozen in onze favoriete kleur.

Advertentie
Bol AlgemeenBol Algemeen

Ondanks de vele keuzes die je hebt om je ketting persoonlijk te maken, kun je dit heel makkelijk doorgeven op de website.

Thuis bezorgd met een brievenbuspakketje

Kaya sieraden

De kettingen werden de dag erna al bezorgd!

Ze zaten in een stevige envelop, waardoor het gewoon door de brievenbus kon en je er niet speciaal op hoeft te wachten.

Beide kettingen waren mooi ingepakt in een sieradendoosje met zilverpoetsdoekje.

Kaya sieraden

De kettingen zien er beiden erg mooi, lief en kwalitatief goed uit. De teksten zijn goed te lezen.

Wat ik overigens extra fijn vind, is dat beide kettingen drie gaatjes hebben voor de sluiting.

Zo kan Sterre de kettingen nu op de kleinste stand dragen, maar kan ze deze ketting ook dragen als ze ouder is.

Altijd iets van mijn man en dochter bij me

Kaya sieraden

Ik ben stiekem wel een beetje verliefd op mijn ketting. Het is subtiel, maar erg persoonlijk. Ik kan het overal bij dragen.

Op bovenstaande foto heb ik alleen de mama bedeltjes aan mijn ketting hangen, maar normaal gesproken draag ik de ketting dagelijks samen met mijn trouwring.

Hierdoor heb ik altijd iets van mijn dochter en mijn man bij me. Ongeacht waar ik naartoe ga. Dat voelt heel fijn.

Sterre is een prinses

Kaya sieraden

Ook Sterre is blij met haar ketting. Ze vind de ster en het roze steentje erg mooi. Dan voelt ze zich een prinsesje, zegt ze.

Mijn dochter draagt haar ketting vaak, maar niet elke dag.

Want: “Soms ben ik Brandweerman Sam en die draagt geen kettingen, mam.”

Tja, daar kan ik natuurlijk niets tegenin brengen. 😉

Winactie: Win een waardebon van Kaya Sieraden! (verlopen)

Wil jij ook een persoonlijk sieraad laten maken door Kaya Sieraden?

Ik mag namens Kaya Sieraden een waardebon ter waarde van €30,00 weggeven aan één van mijn lezers!

Dan kun je zelf een keuze maken uit het grote assortiment van Kaya Sieraden met o.a. kettingen, bedeltjes, armbanden en oorbellen.

Kaya sieraden

Hoe maak je kans?

  • Vertel me in een reactie onderaan deze blog welk persoonlijk sieraad je graag zou willen laten maken. (Bekijk hier het assortiment met sieraden van Kaya Sieraden)

Wil je extra kans maken?

Op donderdag 17 september maken we de winnaar bekend door middel van lootjes trekken. De uitslag is te zien in de stories van mijn Facebook pagina en Instagram pagina. Ook krijg je een mail van mij. Als je binnen een week reageert, geef ik jouw adresgegevens door aan Kaya Sieraden. Wanneer we geen reactie ontvangen, gaan we een andere winnaar loten.

Nog meer inspiratie opdoen?

Of snuffel door al mijn blogs met cadeautips voor volwassenen en kinderen!

Op de hoogte blijven van gloednieuwe tips, reviews en blogs?

Schrijf je in voor mijn maandelijkse nieuwsbrief en volg me op social media:

Cynspirerend.nl Pinterest Cynspirerend.nl Instagram Cynspirerend.nl Facebook

Cynthia Lukassen
Laatste berichten van Cynthia Lukassen (alles zien)

23 gedachten over “Review: Moeder Dochter Kettingen Set van KAYA Sieraden”

  1. Oehh, ik zou dolgraag een subtiele ketting willen dragen met de naam van onze zoon en dan gelijk een bedeltje van onze prinses erbij

  2. Wat leuk. ik ken kaya wel want ik heb er al vaker iets besteld. dus ik kan zeker weten slagen. zo heb ik al een armband met bedels met de namen van mijn kinderen en een geboortekleursteen. mijn dochter heeft een ketting met haar naam. ik heb ook een slavenarmband met hun namen erop. en een ketting met een foto van hun samen. best veel dus al. mijn dochter begint zich nu ook te interesseren voor sieraden en heeft al diverse oorbellen. ik heb onlangs mijn gaatje opnieuw doorgeprikt dus ik zou ook nieuwe oorbellen kiezen en wel deze://www.kayasieraden.nl/nl/creolen-starry-night.html dat zijn namelijk dezelfde als mijn dochter.

  3. Wat een superleuke actie! Ik zou kiezen voor een mooie ketting. Onlangs is mijn hondje overleden en ik zag op de site een ketting met een hanger met een hondenpootje. Die zou ik kiezen met zijn naam erop. Zou een mooi aandenken zijn. Dan kan ik hem voor altijd bij me dragen. Al zit hij natuurlijk ook voor altijd in mijn hart

  4. Wat een mooie juwelen van Kaya! Ik zou kiezen voor een sobere bedelarmband met 1 letter ‘Initials’
    Sober en mooi.

  5. Wat ook mooi cadeau, erg bijzonder om samen met je dochter een sierraad te kunnen delen.
    Ik had het al eerder vermeld op je fb pagina, het lijkt mij heel bijzonder om ook samen met mijn dochtertje een moeder dochter ketting te mogen delen.
    X

  6. Wat een mooie sieraden!! Een bedelarmband vind ik heel erg leuk, maar ik zou toch gaan voor de Gepersonaliseerde Zilveren Armband ‘Classic Bar’ met Bedel.

    Had vroeger zelf zo’n armbandje met mijn naam erin gegraveerd. En was er ook super trots op 🙂 Hij past helaas al jaren niet meer, maar mooie herinneringen 😀

    Ik zou mijn dochter er heel graag mee verrassen!! Weet zeker dat zij er ook heel gelukkig van zou worden, fingers crossed…

  7. Leuke actie! Ketting infinity wil ik graag maken als ik win. Ik schrijf me in voor je nieuwsbrief

  8. Wat een mooie winactie! Ik wil graag een armband met persoonlijke bedeltjes laten maken voor mijn dochtertje. Ik zag zoveel leuke bedeltjes op de site van kaya sieraden. Jouw website is ook leuk. Ik ben ook gek op bordspellen en lekkere recepten. Ik ga me inschrijven voor je nieuwsbrief voor een extra winkans! Leuk!

  9. Jaas! Dit zou ik heel graag willen winnen. Dan zou ik graag een ketting met een vingerafdruk van mijn vriend willen laten maken.

  10. doe graag mee voor dit mooie shoptegoed, zou het aan mijn dochter schenken kan ze zelf iets uitkiezen voor haar en haar dochter

  11. Ik zou heel graag een ketting of armband voor mezelf willen met hangertjes eraan die symbool staan voor mijn drie kinderen tweelingdochters Sterre (een sterretje) ⭐️ en Nikki (teddybeer , daar is ze gek op) en zoon Bo (stamboom, als oudste zoon). Op deze manier heb ik ze dan alle drie altijd bij mij! ❤️❤️❤️

  12. Die sieraden zijn echt prachtig! Mijn oog is gevallen op de ketting “bird”; ik noem mijn dochters samen altijd De Vogeltjes of Birdies =)

  13. De ketting Infinity heeft mijn hart gestolen. De oneindige band met de meiden dicht bij mijn hart dragen <3

  14. Zo’n leuke webshop is dat! Ik zou heel graag een infinity ketting met de namen van mijn kids willen (en mijn vriend snapt de hints die ik rond moederdag geef maar niet), dus ik doe graag mee met de winactie

  15. Die kettingen die jij uit hebt gekozen zijn heel mooi. Maar bij Kaya sieraden hebbe3n ze nog veel meer leuks.
    Ik zou heel graag een ketting met zo’n hanger met de vingerafdruk van mijn kinderen laten maken. Ik heb twee kinderen en ik zag dat er een vingerafdruk aan elke kant kan, met 2 kids kan dat dan net. Dat is echt een herinnering voor altijd zoiets. Hopelijk win ik de cadeaubon, dan hoef ik nog maar een klein bedrag bij te betalen. //www.kayasieraden.nl/nl/vingerafdruk-ketting-two-become-one-13-of-16-mmm.html

  16. Wat een super mooie kettingen. //www.kayasieraden.nl/nl/slavenarmband-bangle-met-gravure-graveren.html ik zou zelf deze armband laten maken en er dan 2 bij kopen voor mijn zus en moeder. Helaas hebben wij afgelopen periode veel slecht nieuws gehad. Eigenlijk de laatste jaren. Mijn vader overleden daarna werd zwaar hartfalen geconstateerd bij mijn moeder. Afgelopen maand kregen we te horen dat mijn zus ook zwaar hartfalen heeft. Ze went momenteel aan de medicijnen, het zoutloos eten en de vochtbeperking. Daarnaast kreeg ze ook nog slecht nieuws over iets in d,r keel precies snap ik het niet maar ze gaan nu kijken of ze het kunnen bestralen of opereren. Voor mij zou het dus heel bijzonder zijn om deze armbanden met onze namen te kunnen geven en dragen. Zodat we altijd met elkaar verbonden zullen zijn. Dat we er naar kunnen kijken en beseffen dat we er voor elkaar zijn.

  17. Ooeeeh ik doe graag mee.. ik zou een mooie ketting met de eerste letter van mijn dochters naam willen laten maken..

  18. Wat een super mooie producten.
    De Slavenarmband met Dubbele Gravure ‘Personal“ zou ik zelf graag willen dragen met een tekst erin en de namen van onze kids. Ik had vroeger ook altijd een slavenarmband, maar sinds de kleine kids er zijn draag ik minder sieraden omdat ik er soms geen tijd voor had of de kids eraan trokken. Nu de jongste bijna 1is en de oudste ruim 2,vind ik het langzaamaan tijd om stiekem ook eens weer aan mezelf te denken als mama maar ook als vrouw & mezelf wel eens mag verwennen met een mooi sierraad.
    Ik ga het bericht ook even delen op fb en daar reageren. En even checken of ik met mijn nieuwe mail adres alweer ingeschreven stond.

Reacties zijn gesloten.