5x Mijn Favoriete Films op WithLove (+Winactie)

Begin deze maand kreeg ik het aanbod van WithLove om eens lekker te gaan zwijmelen op hun streaming video dienst. Juist met de drukke periode waar we in zitten, is het heerlijk om af en toe eens lekker met een reep Tony’s Chocolonely of wat pepernootjes op de bank te hangen. En alle sleur van de dag te laten verdwijnen door te genieten van romantische films op WithLove.

Advertentie
Bol AlgemeenBol Algemeen

Vandaag vertel ik je meer over Withlove, namelijk:

 • Wat is WithLove nou eigenlijk?
 • Welke 5 films moet je echt gezien hebben?
 • De gave winactie: Ik mag 3 lezers verblijden met een gratis jaarabonnement op WithLove.
 • En hoe kan jij als lezer van Cynspirerend een maand lang gratis WithLove uitproberen?

WithLove

Wat is WithLove?

Withlove bestaat sinds 19 december 2018 en is een streaming video dienst (net zoals Netflix) met alleen maar romantische films en series. Denk aan romcoms, drama en natuurlijk heerlijke kerstfilms!

Je kunt de films via de website of via de speciale WithLove app op je laptop, PC, tablet en telefoon bekijken. Met behulp van een Google Chromecast, Apple airplay of een HDMI kabeltje kun je al deze films heel makkelijk streamen naar je televisie.

Elke week komen er minimaal 5 nieuwe films of series bij, dus het aanbod wordt regelmatig aangevuld.

 

Een maand gratis films kijken via Cynspirerend

Denk je nu: Ik kan wel wat me-time gebruiken en heb zin om eens heerlijk naar een romantische (kerst)film te kijken?

Dan mag ik elke lezer van mijn blog iets leuks aanbieden: 1 maand gratis films kijken! Wanneer je je via de normale website van WithLove aanmeldt is dit slechts 2 weken!

Aan het eind van mijn blog vertel ik je meer over deze proefperiode en de gave winactie, maar eerst vertel ik je even welke 5 films je echt even móet kijken zodra je je hebt aangemeld!

Welke 5 films van WithLove raad ik aan?

Natuurlijk heb ik WithLove zelf al uitgeprobeerd en ben ik met een heerlijk bakje pepernoten wat avondjes en middagjes (als ukkie op bed lag) gaan zwijmelen voor de tv.

Er is veel keuze uit leuke films, maar deze 5 romantische films op WithLove vind ik echte aanraders:

Tip 1: Hartenstraat

WithLove

Degenen die mij al een tijdje volgen weten dat dit één van mijn favoriete romcoms is. Dus hoe leuk dat ie ook op WithLove staat!

Deze Nederlandse film is het regiedebuut Sanne Vogel en doet mij een beetje denken aan Love Actually. Veel verschillende mensen in één straat zijn stiekem allemaal op zoek naar liefde. Behalve Daan (Marwan Kenzari) dan, die heeft genoeg aan zijn winkel en het opvoeden van zijn dochter. Totdat hij online een leuke dame tegen komt, die dichterbij woont dan hij denkt.

Deze film bevat veel bekende gezichten (zoals Jan Kooijman, Bracha van Doesburg en Tygo Gernandt) en is vooral een lekkere romantische comedy om bij weg te zwijmelen.

Tip 2: For the birds

WithLove

Deze film kende ik nog niet, maar de omschrijving sprak me aan. Bovendien scoorde de film een 7,1 op IMDB en dat is best hoog voor een romantische film.

Deze film (gebaseerd op het Afrikaanse boek Vir die Voëls) neemt je mee in het waargebeurde verhaal van Irma de Klerk. Een vrouw die zichzelf ineens ziet staan bij het altaar met de man die haar als kind altijd plaagde. Hoe heeft dat zo ver kunnen komen?

Ze stapt uit de situatie en neemt je tijdens de film mee in haar leven. Je ziet haar opgroeien in een gezin vol huiselijk geweld en met de wens om een vrije, zelfstandige vrouw te worden. Het is een film over de angst om je te binden en de uitdaging om weer te vertrouwen.

Ik verklap nog niets over het einde, maar kan je wel vertellen dat deze film me voorlopig nog wel bij zal blijven. Ik heb gelachen en gehuild. Erg mooi.

Tip 3: A walk to remember

WithLove

Als je dan toch aan het janken bent, houd dan de tissues nog maar even bij de hand voor deze film. Deze mooie, romantische film is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Nicholas Sparks.

Deze film gaat over pestkop Landon, die tijdens één van zijn grapjes veel te ver gaat. Hij krijgt een taakstraf en ontmoet zo de dochter van de plaatselijke dominee Jamie (Mandy Moore). Gaandeweg valt Landon -tegen zijn eigen verwachtingen in- als een blok voor de nette, brave Jamie. En dan vertelt zij hem dat ze niet lang meer te leven heeft…

Deze romantische drama gaat over het genieten van dit moment, maar ook over hoe liefde een mens kan veranderen. Een lekkere jankfilm om met een paar vriendinnen te kijken.

Tip 4: How to write love

WithLove

Deze film is niet dramatisch, maar lekker luchtig. Ik ben ‘m gaan kijken, omdat Hugh Grant erin speelt en omdat het van dezelfde regisseurs is als één van mijn favoriete romcoms, namelijk Music & Lyrics. Bovendien vind ik Hugh Grant altijd leuk om te zien.

Scenarioschrijver Keith (Hugh Grant) had ooit een groot succes met een kaskraker, maar dat is inmiddels al lang geleden. Nu is hij gescheiden en kan de rekeningen niet meer betalen. Via zijn agent kan hij een baantje krijgen als docent op een universiteit. Met verse tegenzin begint hij aan deze nieuwe uitdaging. Hij leest geen scripts, maakt ruzie met docenten en kiest voor zijn klas alleen maar mooi studentes uit. Gaandeweg begint hij het vak toch echt leuk te vinden, totdat uit komt dat hij met één van zijn studentes het bed heeft gedeeld. Wat nu?

Het is een lekkere simpele feelgood film met een goede, grappige acteur erin. Een reep Tony Chocolonely, een lekker warm fleecekleed en Hugh Grant: Prima avondje toch?

Tip 5: Christmas Cupcakes

WithLove

Deze feelgood kerstfilm is ideaal om in de kerstsfeer te komen.

Deze film gaat over 2 zussen die de bakkerij van hun familie te redden. Ze kunnen eigenlijk niet met elkaar overweg, maar moeten samenwerken door mee te doen aan een soort ‘Heel Holland Bakt’ competitie. Ze gaan de strijd aan om hun familiebedrijf te redden, maar leren gaandeweg ook steeds beter met elkaar omgaan. Deze film over familie en cupcakes is mierzoet, zoals een goede kerstfilm ook hoort te zijn.

WithLove voegt overigens vanaf 19 november wekelijks 5 nieuwe kerstfilms toe en in december zelfs elke dag een nieuwe kerstfilm. Dus als je daar net zo van houdt als ik, kun je al lekker in de kerstsfeer komen!

WithLove

Probeer WithLove gratis een maand uit!

Denk jij nu ook: Die films wil ik zelf zien! Dan snap ik je helemaal.

In samenwerking met WithLove mag ik jou als lezer van Cynspirerend een maand gratis WithLove abonnement (i.p.v. de standaard 2 weken) aanbieden. Tijdens deze maand kun je zelf deze heerlijke films kijken en ontdekken of deze leuke, romantische streamingsdienst bij jou past.

Winactie: Maak kans op een gratis jaarabonnement WithLove

Onder de lezers die zich hebben aangemeld voor de gratis maand abonnementen, worden maar liefs 3 (!) gratis jaarabonnementen voor WithLove verloot!

Hoe kun je meedoen aan deze winactie?

 1. Meld je aan bij WithLove voor je gratis maandabonnement op WithLove.
 2. Je krijgt dan dit scherm te zien:
  WithLove
 3. Vul je e-mailadres in en geef aan dat je via Cynspirerend.nl over deze actie hebt gelezen.

Dat is alles!

Je krijgt vervolgens een e-mail van WithLove met een vouchercode voor je gratis maandabonnement en maak je automatisch kans op één van de drie gratis jaarabonnementen!

Deze winactie loopt t/m woensdag 11 december. Hierna worden de 3 winnaars voor het gratis jaarabonnement door WithLove gekozen. WithLove neemt per e-mail contact op met de winnaars. (Winactie is inmiddels gesloten en de winnaars hebben bericht gehad)

Welke romantische film uit mijn top 5 lijkt jou het leukst?

Bewaar dit artikel op Pinterest:

WithLove

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van mijn blog?

Schrijf je dan in voor mijn maandelijkse nieuwsbrief of volg me op Pinterest, Facebook en Instagram.

Deze blog bevat een samenwerking met WithLove. In deze blog staan tevens affliate links.

Cynthia Lukassen

23 gedachten over “5x Mijn Favoriete Films op WithLove (+Winactie)”

 1. Ik zag deze actie meerdere keren voorbij komen 🙂 en heb er ergens aan mee gedaan ik dacht bij jou .. En wat denk je van de week kreeg ik een mail ! Gefeliciteerd je hebt een jaar lang gratis with love gewonnen hoe leuk is dat ! Dat word deze maand nog lekker veel kerst films kijken.

 2. Lijkt me een gave streamingdienst voor de liefhebber van het genre. Ik ben zelf meer van de thrillers.
  Heb even overwogen om me aan te melden, maar denk dat ik teveel ga ‘zappen’…

 3. Wat heb je veel winacties de laatste tijd. Echt super! Deze stuur ik door aan mijn nichtje. Die heeft Netflix indertussen al uit! 😉

 4. Ik kende de streamingdienst niet, maar met de kerstdagen voor de deur lijkt me een romcom best gezellig.

 5. Ik heb een proefab geactiveerd. Voor mij is het een afleiding om een jaar gratis films te mogen kijken. Want mijn vader is plotseling overleden in Okt j.l. en ik heb wat afleiding nodig naast mijn vrijwilligerswerk.
  Gelukt! Je hebt nu een eigen account bij WithLove

  • Heel veel sterkte gewenst met het verlies van je vader. En ook veel ontspannen afleiding gewenst met WithLove. Leuk dat je meedoet aan de winactie!

 6. Wat heerlijk, ik vind de meeste films en series eng dus dit zou echt perfect voor mij zijn. A walk to remember is zo’n mooie (en tranentrekkende) film heerlijk!

 7. Hartenstraat lijkt me erg leuk en ik ben ook benieuwd naar de Afrikaanse film. Ik ga even kijken!

 8. Dit lijkt me superleuk om uit te proberen! Ik ben gek op romantische films en op kerstfilms! Ik doe mee!

 9. Ik vraag me af in hoeverre een dienst die zich maar op 1 type film richt levensvatbaar is. Je wilt toch af en toe wat afwisseling. Om dan voor alle genres weer een abonnement te moeten nemen lijkt me onhandig

  • Ik vind het heel knap dat WithLove het opneemt tegen giganten als Netflix en HBO. Op zich spreekt een kanaal met alleen maar feelgoodfilms mij wel aan. Liefs!

Reacties zijn gesloten.