5x Onze Canvas Momenten (Sinterklaas Bloghop + Winactie)

Sinterklaas bloghop

Sinterklaas is in het land en dus kreeg ik de vraag om dit jaar aan een leuke Sinterklaas bloghop mee te doen. Dit houdt in dat je vanaf vandaag bij meer dan 20 mamabloggers kans maakt op leuke prijzen en (schoen)cadeautjes! Ik mag in samenwerking met Fotocadeau een mooie canvas cadeau doen. Verderop in deze blog vertel ik je meer over hoe je kans maakt om deze canvas te winnen!

Ben je al aan het bloghoppen?

Dan ben je waarschijnlijk op mijn blog terecht gekomen via Jessica van Life by Jess. Op haar blog krijg je een persoonlijk (en eerlijk) inkijkje in haar leven. Jessica is sinds april dit jaar de trotse mama van haar dochtertje Abby. Ze werkt part-time, houdt haar bullet journal bij en is druk bezig met de Weigh Watchers en aan het kijken naar de optie voor een maagverkleining.

Aan het eind van mijn blogpost stuur ik je weer door naar de volgende blogster, zodat je lekker door kan gaan met hoppen!

Welkom op Cynspirerend

cynspirerend

Ik ben Cynthia. Ik ben 34 jaar, woon samen met mijn lieve man en mijn dochter Sterre van bijna 3 jaar. Als mamablogger schrijf ik graag over het moederschap, mijn passie voor bakken en koken (het liefst zonder pakjes en zakjes), bordspelletjes spelen en bewust leven.

Elke woensdag plaats ik een leuk bericht, lekker recept of fijne winactie (27 november is de volgende winactie). Als ik wat meer tijd en inspiratie heb, schrijf ik er wat meer. 😉

Advertentie
Bol AlgemeenBol Algemeen

Mijn 5 meest gelezen blogs van afgelopen week zijn:

5x Mijn ultieme canvas momenten

Vandaag deel ik 5 mooie ‘canvaswaardige’ foto’s uit mijn leven. Dan leer je me nét een beetje meer kennen.

Canvasmoment 1: Ons huwelijk

Sinterklaas bloghop

Het is inmiddels alweer 1,5 jaar geleden: Onze huwelijksdag! Deze bloedmooie foto (gemaakt door onze favoriete fotografe) is wat mij betreft echt een juweeltje.

Ik kijk met veel plezier terug op onze huwelijksdag en bij deze foto krijg ik altijd kippenvel.

Canvasmoment 2: Onze dochter Sterre

Sinterklaas bloghop

Ja, deze foto staat ook écht ingelijst in onze slaapkamer. Dit is één van de eerste foto’s van onze dochter Sterre. Na een pittige zwangerschap kwam dit mooie meisje op de wereld.

Wat was ze nog klein, hè?

Binnenkort wordt ze alweer 3 jaar oud. Ze is afgelopen week voor het eerst naar de peuterschool geweest, is bezig met zindelijk worden en kletst je de oren van je kop. Oh wat gaat de tijd toch snel.

Canvasmoment 3: Mijn vader en ik

Sinterklaas bloghop

Dit is een dierbare foto uit de oude doos. Hier zie je mijn vader en ik. Ik ben hier zelf ongeveer twee jaar.

Degenen die mij persoonlijk kennen of me een beetje volgen op Instagram weten dat mijn vader onlangs is overleden.

We hebben begin oktober onze vakantie in Cornwall afgebroken, omdat mijn vader opgegeven was in het ziekenhuis. We hebben de afgelopen weken nog veel uit kunnen praten en gelukkig heeft hij niet heel veel hoeven lijden. Alleen de laatste dagen waren heftig.

Afgelopen maandag was de crematie, dus mijn hoofd is nogal vol op dit moment.

Canvasmoment 4: Sterre en haar Apie

Sinterklaas bloghop

Het leven heeft zijn ups en downs. En deze foto is duidelijk een hoogtepuntje:

Hier zit onze kleine meid samen met Apie in een badje na haar cake smash fotoshoot. Deze gave foto’s hebben we gemaakt ter ere van haar eerste verjaardag.

Apie is de favoriete knuffel van onze dochter. Het liefst neemt ze hem overal mee naar toe!

Apie moet ook steevast meedoen als we een bordspelletje spelen (hij krijgt dan ook zijn eigen pion), eet graag een ‘alsof-hapje’ mee tijdens het avondeten en Sterre sabbelt tevreden op zijn staartje als ze moe is.

Het is haar allerbeste vriendje.

Canvasmoment 5: Op vakantie in Cornwall

Sinterklaas bloghop

In september zijn we op vakantie geweest in Cornwall. Het was de eerste echte lange reis met onze dochter en ze deed het helemaal goed.

Ik vind dat je op deze foto goed kunt zien dat we aan het genieten zijn. Als ik deze foto zie, denk ik weer even terug aan de rust en het plezier daar.

Daarom zou dit ook zeker een ‘canvaswaardige’ foto zijn voor mij.

Win een canvas tijdens de Sinterklaas bloghop!

Bij Fotocadeau.nl kun je zelf een mooi fotogeschenk maken met jouw mooiste foto’s, zoals een fotosleutelhanger, een fotokoffer of een fotopuzzel. Ook kun je er een hele mooie canvas laten maken.

Tijdens deze leuke Sinterklaas bloghop kun jij een mooi canvas doek van 40×30 cm winnen met jouw favoriete canvaswaardige foto. Dit is inclusief ophangsysteem, eventuele foto controle en verzendkosten! Gaaf hè?

Bewaar dit artikel op Pinterest:

Sinterklaas bloghop pin

Hoe maak jij kans op deze canvas?

Laat hieronder een berichtje achter onder deze blog, waarin je omschrijft welke canvaswaardige foto jij graag op een mooi canvas doek wil laten printen.

Als je extra kans wil maken:

Op woensdag 27 november maken we de winnaar bekend. De trekking van de winnaar is te zien in de stories van mijn Facebook pagina en Instagram pagina. Ook krijg je een mail van mij. Als je binnen een week reageert, geef ik jouw gegevens door aan Fotocadeau.nl, zodat je jouw canvas kan gaan maken!

Hop! Hop! Door naar de volgende blogger

Ben je benieuwd naar de volgende winactie?

Hop dan vrolijk door naar Wendy van haar persoonlijke blog Wendy’s Leven. Zij neemt je op ‘haar stukje internet’ mee in haar dagelijks leven. Ze is mama van 2 jongens, is graag creatief bezig, geeft leuke kooktips en deelt verder alles waar ze geïnteresseerd in is.

Black Friday Dagdeals

Doe jij mee aan deze leuke winactie?

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van mijn blog?

Schrijf je dan in voor mijn maandelijkse nieuwsbrief of volg me op Pinterest, Facebook en Instagram.

Deze blog bevat een samenwerking met Fotocadeau.nl. In deze blog staan tevens affliate links.

🔎 Zoek je iets speciaals?
Zoeken
Picture of Cynthia Lukassen

Cynthia Lukassen

Hoi! Ik ben Cynthia Lukassen. Ik ben blogger, tekstschrijver en website bouwer van beroep. Hier op mijn eigen blog Cynspirerend schrijf ik blogs die je inspireren om meer offline te zijn. Bijvoorbeeld door leuke bordspellen te spelen, heerlijk te verdwijnen in een boek of lekker samen te eten.
🤩 Meest gelezen
✨ Nieuwste blogs

Misschien vind je dit ook inspirerend:

Picture of Cynthia Lukassen

Cynthia Lukassen

Hoi! Ik ben Cynthia Lukassen. Ik ben blogger, tekstschrijver en website bouwer van beroep. Hier op mijn eigen blog Cynspirerend schrijf ik blogs die je inspireren om meer offline te zijn. Bijvoorbeeld door leuke bordspellen te spelen, heerlijk te verdwijnen in een boek of lekker samen te eten.

📫 Mag ik je blijven inspireren?

Cynthia van Cynspirerend.nl

Elke maand typ ik persoonlijk een mailtje vol inspiratie aan meer dan 750 trouwe lezers.

Wil jij de volgende mail vol updates, inspiratie en winacties ook ontvangen? 

👉🏻 Ja leuk, mail mij ook!

79 gedachten over “5x Onze Canvas Momenten (Sinterklaas Bloghop + Winactie)”

 1. Super leuk!

  Wij zijn net terug van een trektocht door Canada met onze baby, ik heb daar toch een paar machtig mooie foto’s geschoten, daarvan zou

 2. Ik doe niet mee, maar wat een leuke winactie. Daar ga je iemand heel blij mee maken. Ik vind het heel bijzonder en heb zelf ook wat momenten op canvas vastgelegd. Heel blij dat ik dat heb gedaan. Het is toch een kunstwerkje op zich. Nu hebben wij best wel veel kunst en schilderijen aan de muur hangen, dus bij ons zie je niet heel veel foto’s aan de wand. Maar ik heb ook geleerd om veel tegen de muur aan te zetten (zonder op te hangen) en ook in de gang is er veel ruimte om nog wat op te hangen.

 3. Super mooie canvas doeken heb je! Ik pas de winactie even omdat mijn muren al vol hangen haha! Succes aan iedereen die mee doet

 4. Wij verhuizen volgende week en ik zou graag een mooie gezinsfoto van ons 4tjes in de woonkamer hangen.

 5. Alle momenten met mijn zoontje zijn canvasmomenten. Ik zou dan ook een foto van hem op canvas zetten 🙂 De liefde van mijn leven!

 6. Ik doe ook graag mee!
  Ik zou een geschenkje maken voor mijn zus die bijna jarig is 🙂 Foto’s zijn altijd mooie geschenken en al zeker op een canvas!

 7. Dat zou een mooie foto van mijn 2 kindjes samen worden. Na een zware zwangerschap ben ik 3 maanden geleden opnieuw mama geworden, en ik heb het grote geluk dat grote broer en kleine zus stapelgek op elkaar zijn. Voor mij is dat het mooiste wat er is!

 8. Ah wat een speciale momenten alle vijf. Ik doe mee, zou graag een foto op canvas laten zetten van mijn drie kinderen tijdens onze reis van 1 jaar in 2009. Ze staan er zo enorm lief op en het is een kostbare herinnering voor me.

 9. Ik heb een prachtige foto van mijn twee kinderen tijdens een kabouterpad, dus met rode wangetjes en een puntmutsje op, zo lief! Die verdient een mooi plekje op een canvas doek

 10. De schoolfoto’s zijn net weer binnen en mijn dochters hebben hem gerockt samen! Ze staan er zo lekker als zichzelf op. Ik houd daarvan, mijn moeder wil liever zo’n keurig portret, maar ik heb liever een foto waarin hun karakter en hun band zich toont.

 11. Oh wauw, er zijn altijd wel canvas waardige foto’s, mijn meiden veranderen zo snel dat ik iedere keer weer denk, deze foto ga ik vergroten/ laten afdrukken op canvas enz…
  Maar dan knipper ik met mijn ogen en is het al weer een half jaar verder ..
  Nu hebben ze net de schoolfoto gekregen en die zou ik op dit moment graag op canvas willen af laten drukken!
  Alle stappen gevolgd…

 12. Ik zou graag een canvas aan mijn vriendin geven. Haar hondje is onlangs overleden. Met een mooie foto van haar lieveling aan de muur is hij toch een beetje bij haar.

 13. Ik heb de ideale foto voor een canvas. Mijn pop van 4 is sinds augustus grote zus geworden en ze zijn alle 2 zo schattig

 14. Wauw! Moeilijk om één favoriete foto of moment te kiezen. Ik twijfel dan tussen of een mooie foto van ons gezin met ons viertjes, waarbij we hand in hand door het bos lopen. Of een foto van mij en de meisjes, op het strand in Denemarken, tijdens onze eerste vakantie nadat mijn man en hun vader is overleden en we dus nog maar als gezin met ons drietjes zijn. Het ene is de herinnering koesteren van hoe we waren en het andere is verder gaan, door moeten, maar er toch het beste van maken en nieuwe mooie herinneringen maken.

 15. Leuk weer deze Sinterklaasbloghop, doe altijd mee als er een bloghop is.
  Nu doe ik graag mee voor een mooie foto van mijn vijf kleinkinderen op een canvasdoek. Zou prachtig staan boven de bank.
  Ik heb geen Facebook en Instagram (privéredenen), maar heb geliked en geloved op Bloglovin.
  Heel graag loot ik mee.
  Fijne Sinterklaas !! En nu hop ik weer verder naar Wendy’s leven.

 16. We hebben onlangs een foto laten maken van de achterkleinkinderen met hun opa en oma. Een moment om te koesteren want mijn opa gaat er achteruit en dit zou een mooie herinnering zijn voor hen.

 17. Ik doe graag mee, ik zou heel graag een mooie foto van ons vieren aan de muur willen hebben, die ontbreekt nog.

 18. Graag zou ik een foto van ons zoontje laten afdrukken. Om zo ons huisje met nog kale muren, eindelijk wat karakter te geven 😉 En natuurlijk een mooie herinnering <3

 19. Ik zou super graag een canvas winnen voor mijn foto uit Griekenland zowel mijn vriend en ik waren al jaren niet op vakantie geweest. Ikke 13 jaar en mijn vriend ook zoiets. Toen gingen we naar Zakynthos en werden verliefd op dit magische eiland. Ik zou graag een foto van dit eiland die ik heb gemaakt in mijn slaapkamer hangen

 20. Onze eerste gezinsfoto van 4. Ik mijn man en dochter en zoontje(nu 4 weken)-foto gemaakt met 7dagen oud.

 21. Wat ene leuke prijs zeg! Wij gaan over 2 weken een fotoshoot met de familie doen. Dat lijkt me meteen een perfect canvasmomentje!

 22. Wij hebben toevallig afgelopen weekend een hele leuke foto van ons vieren gemaakt bij de kinderboerderij. Een waarvan we gelijk zeiden: die moet uitvergroot aan de muur!

 23. doe enorm graag mee! ik denk dat ik een foto kies van ons huwelijk of van op vakantie! moeilijke keuze maar het wordt zeker en vast wat leuks

 24. ik herken je momentjes wel hoor voor de canvas. ik zou dezelfde hebben. voor nu zou ik de communiefoto met onze hele familie op canvas willen hebben! mooie herinnering!

 25. Ik zou graag een mooie vakantiefoto van ons vijven op canvas willen laten zetten! Altijd terug dromen naar de vakantie, heerlijk!

 26. Wat is dit ontzettend leuk, deze Sinterklaas bloghop. Ik zou maar wat graag een prachtige foto van mijn kleinzoon willen op canvas!!

 27. Ik zou heel graag een mooie canvas van onze drie kinderen in ons nieuwe huis hangen (morgen krijgen we de sleutels).

 28. We hebben onlangs een fotoshoot gehad en op een van de foto’s staan onze meiden heerlijk vrolijk op. Onze 7 jarige heeft haar 3 jarige zusje in haar armen terwijl ze zelf in het bos staat. Beide meiden stralen lol uit. Een supergave verrassing voor ons gezin

 29. Ik zou een foto van onze tweeling op canvas laten drukken als kerstcadeau voor mijn schoonouders

 30. Mijn drie kinderen zijn onlangs voor een geweldige kerstshoot geweest, ik zou daar erg graag een mooie canvasfoto van maken. Er is dan geen speciale gelegenheid, maar een sfeervol moment… de tijd gaat zo snel….(en sterkte met je verlies)

 31. Ik zou heel graag een foto van onze kids in Disneyland van drie jaar geleden op canvas willen laten afdrukken. Het was onze eerste bezoek en we hebben zo ontzettend genoten!!! Hopelijk komen we er nog een keer, maar tot die tijd zou het heel tof zijn om het telkens weer te beleven via een mooie canvas in de woonkamer.

  • Wat een prachtige canvas waardige foto.. vooral ook met je vader.. de trouwfoto.. kleine met het aapje in bad.. allemaal zo mooi.. Dit jaar wordt onze 1e jaar samen met kleine Louise in ons leventje.. mn vriend is 30 en ik 40 .. aaliyah is 9 en Louise 7 maandjes jong.. dyon en ik zin net bijna 2 jaar samen en heel gelukkig. Vooral dyon heeft nu voor t eerst familie en een gezin.. voor dit jaar had hij zijn eigen familie vele jaren niet meer gezien om veel redenen.. Dit jaar is ,vooral door de hereniging met zijn familie en de geboorte v zijn 1e wondertje, een heel bijzonder jaar voor ons en hem.. we hebben laatst voor t eerst een foto laten maken met ons viertjes en zou deze graag op canvas willen geven aan mn vriend en dan boven de bank hangen.. ga hard duimen.

 32. Mooie actie! Ik heb een leuke foto van mijn twee kinderen in het bos (een hele opgave om dat voor elkaar te krijgen trouwens) die ik heel graag op doek wil hebben. Daarom doe ik zeker mee!

 33. Leuk die bloghop, veel blogs kende ik al maar die van jou nog niet.
  Ik ga de FB liken en dan hoop ik geregeld fijne recepten (zonder zakjes/pakjes) te zien voorbij komen voor inspiratie.
  Ik las dat je vader onlangs gestorven is, sterkte daarmee.

  Terug naar de bloghop, ik heb vorige week voor het eerst een fatsoenlijke foto van de 4 kleinkinderen van mijn schoonouders kunnen maken. Die van mij poseren nog wel netjes maar die kleintjes van 0 en 2 jaar, dat is niet zo gemakkelijk.
  Het zou heel leuk zijn als we die foto op een canvas kunnen laten drukken en die met kerstmis cadeau geven.

 34. ik zou dolgraag een canvas van ons gezin aan de nieuw geschilderde muur hangen.

 35. Ik zou graag een canvas aan de muur hebben hangen met ons gezin. Ik ben een blij en tevreden man als ik mijn vrouw en twee dochters zie

 36. Ik zou graag dat cadeau doen voor mijn broer en schoonzus die vorige zaterdag zijn getrouwd met één van hun mooiste foto’s van hun trouwdag❤

 37. Ik doe heel graag mee. Mij. Opa en oma zijn 26nov 60jaar getrouwd, en ik heb een foto van mij ( schattige baby) samen met hun. Oh wat zou ik die graag cadeau willen geven. Ik ben hun oudste kleinkind. Fingers crossed

 38. Wat een leuke winactie! Ik zou graag een foto van onze reis door Zuid Afrika op canvas willen.

 39. Ik zou graag een foto van onze dochtertje in de woonkamer willen hangen. Ze is nu 1 jaar,maar er hangt nog steeds geen foto van haar. We zeggen het zo vaak,maar het blijft er steeds bij

 40. Mocht ik winnen, dan vraag ik een vriendin (fotografe) om een foto te maken van mijn zussen en mij.

 41. ik doe graag mee om een canvas te laten maken van mijn dochters, deze geef ik dan cadeau aan mijn moeder;

 42. zou graag een canvas laten maken van mijn twee dochters, deze kan ik dan cadeau geven aan mijn moeder;

 43. Wat leuk! Een bloghop kende ik nog niet, maar ik doe graag mee. Een foto van ons huwelijk op canvas lijkt me geweldig!
  Ik heb me ook ingeschreven voor je nieuwsbrief voor een extra winkans!

 44. Leuke actie! Ik doe graag mee om een foto van mijn zoon met zijn diploma op canvas te printen!
  P.s. je recept voor nasi is echt top! Ik heb m al meerdere keren gemaakt. Er wordt hier van gesmuld!

 45. Ik zou een collage van mijn broer met onze oudste maken. Helaas is mijn broer vorig jaar verongelukt.
  Die kan dan op de kamer van mijn zoon, om mooie herinneringen op te halen en hem een veilig gevoel te geven.

 46. We verwachten rond de jaarwisseling een kindje (zoontje). Mijn vrouw is zwanger, dit is de eerste keer dat zij een kindje draagt. Ik heb al 3 kinderen gedragen, die zijn nu 17, 14 en 12. Ik zou graag een foto op canvas willen hebben van alle 4 samen. Die laten we dan wel eerst maken door een fotograaf, voor het mooiste resultaat. Het canvas zal dan in onze woonkamer komen te hangen.

 47. Laatste vakantie hebben wij in de Ardennen hebben wij een wandeling gemaakt met de kids door de prachtige bossen en dat heeft mooie plaatjes opgeleverd; 2 kids die elkaar helpen met klimmen /oversteken. Dat zou ik graag op canvas willen ☘️

 48. Wat een toffe foto’s deelt u ons op deze blog. Ik zou erg blij worden van een foto van onze kleine samen met zijn papa. Het moment dat hij bij mama ligt en papa zijn vinger vast heeft. Een hele waardevolle foto van ons 3 samen tijdens zijn eerste uurtjes.

 49. Ik zou er een mooie foto van de kinderen op laten afdrukken. Op de laatste canvas waren ze 7 maanden en 5 jaar, en aangezien ze nu 9 en 14 zijn, wordt het wel weer eens tijd voor een verse foto hahaha 🙂

 50. superleuk! ik zou een foto van onze chihuahua die we helaas in de vakantie hebben moeten laten inslapen uitzoeken, voor onze zoon op zijn kamer, hij mist hem ontzettend

  • Ik zou kiezen uit één van de foto’s die ik afgelopen zomer gemaakt heb in Stockholm. Dat is echt een prachtige stad om op beeld vast te leggen.

   • Wij hebben laatst een fotoshoot gehad van onze hond in het bos met prachtige herfstkleuren.
    Er is een geweldige foto gemaakt die prachtig zou staan in het interieur.

  • Ik zou een foto van mijn stiefkinderen laten maken voor mijn vriend. Ze hebben door omstandigheden een half jaar bij ons gewoond. Ze zijn weer terug bij hun moeder en ik merk dat mijn vriend ze mist. Dus daarom de keus om een mooie foto van ze te laten afdrukken op canvas.

 51. oeh tof ik zou een supersnoezige foto van mn zoontje met zijn grootste vriend onze kat laten afdrukken; de kat zal niet zo lang meer mee gaan dus het wordt wel een keer tijd 😉

 52. Een foto van onze 3 kinderen waarop precies te zien is hoe ze zijn! ( staat ook onder de fb post).

  • De foto die ik op canvas zoi willen is er een van mijn zoon, dochter en “oude oma(96)”. Wat zou oma het super vinden om een canvas met haarzelf en de achterkleinkinderen te krijgen!

 53. IK ZOU DOLGRAAG EEN MOOIE FOTO VAN MIJN ZOON MET ZIJN BEIDE KINDEREN WILLEN LATEN MAKEN
  DIT ZOU BIJ MIJN WEL EEN GEVOELIGE SNAAR WETEN TE RAKEN

  • Ik zou kiezen voor de foto van mijn zoontjes grote broer met zijn broertje toen hij pas geboren was!

   • Afgelopen mei zijn wij eindelijk getrouwd. Afgelopen week hebben wij ons trouwalbum gekregen. En wat een prachtige foto’s. Ik zou graag een trouwfoto van ons 4en op canvas willen hebben. En dan aan mijn man geven

Reacties zijn gesloten.

Op dit moment is het niet meer mogelijk om een reactie onder dit blog achter te laten. Wil je toch even reageren? ✉ Stuur me een berichtje!

👩🏻‍💻 Vind je dit inspirerend?

Ja? Ontvang dan één keer per maand de nieuwste updates over jouw favoriete onderwerp(en) in je mailbox!