met een leuke winactie! (Paasbloghop + Winactie)

met een leuke winactie! (Paasbloghop + Winactie)

Paasbloghop!

Het is misschien 1 april, maar het is geen grapje: Vandaag vier ik samen met 25 andere bloggers Pasen! We doen dat middels een gezellige bloghop, waar jij als lezer (net als een paashaasje) van de ene naar de andere blog kan hoppen. Met als leuke bonus dat je bij elke blogger mee kan doen aan een leuke winactie!

Misschien ben je al flink aan het hoppen en ben je hier gekomen via de persoonlijke blog van Jessica. Dank je wel voor het doorsturen Jessica! Aan het eind van mijn blog stuur ik je natuurlijk ook door naar een leuke blogger met een gezellige winactie.

Wie ben ik?

Het zou heel goed kunnen dat je me nog niet kent, dus ik zal me even netjes voorstellen. Mijn naam is Cynthia en op 12 april bestaat mijn blog alweer 1 jaar!

Ik ga in augustus trouwen met manlief, ben een trotse mama van mijn kleine madam, ben druk met solliciteren en heb een grote passie voor schrijven, bordspelletjes spelen, koken en lekkere chocolade eten. Op mijn blog vind je dan ook allemaal schrijfsels van mij over eerder genoemde onderwerpen. Ook deel ik lekkere en gezonde recepten met je die je gemakkelijk zelf kunt maken. Daarnaast is er ook een hoekje op mijn website gereserveerd voor mijn dochtertje van ruim 1 jaar. Zij schrijf haar eigen stukjes over de wereld die ze volop aan het ontdekken is.

Misschien vind je deze blogs wel leuk om te lezen:

1. 12x leuke verjaardagscadeautjes voor de eerste verjaardag 

Op zoek naar een leuk cadeautje voor je eigen ukkie of die van een ander? Ik heb 12 cadeautips voor je verzameld in één blog! Mijn dochter was gek op deze cadeautjes en er zit vast wel iets inspirerends voor de jarige Job bij!

2. Wat het met me doet om nog steeds geen baan te hebben

Een eerlijke en persoonlijke blogpost over mijn sollicitaties, twijfels en onzekerheden in mijn zoektocht naar een leuke baan.

3. Goddelijke Chinese tomatensoep

Dit is één van mijn favoriete recepten op mijn website: Een heerlijke zoete Chinese tomatensoep. Beter dan bij je plaatselijke Chinees! Dat beloof ik je!

4. Kindfulness

Het leven als mama kan soms best druk zijn en een stukje bewsutzijn en aandacht kan soms echt geen kwaad. Zoek niet verder: kijk eens mee met je eigen kind!

5. Review: Ticket to ride Europe

Ik ben gek op spelletjes. Lekker even die mobieltjes aan de kant en gezellig een spelletje doen met manlief, familie en/of vrienden. Daarom review ik graag leuke spelletjes, zoals dit leuke bordspel dat tactiek en treintjes met elkaar combineert. Ken jij het al?

Wat kun je bij me winnen?

In mijn vorige blog deelde ik al leuke tips voor betaalbare kraamcadeautjes en daarom maak je vandaag bij mijn winactie kans op één van deze cadeau’s. Namelijk het invulboek ‘Baby’s eerste jaar’ van Dikkie Dik!

Een leuk boek voor nieuwbakken ouders, waar je allemaal leuke wetenswaardigheden over je baby in kwijt kan. Zo kun je elke maand invullen hoe het met je kleintje gaat aan de hand van leuke (originele) vragen! En er zijn ook leuke pagina’s voor speciale mijlpalen, zoals de kraamvisite, het eerste vaste hapje, de eerste vakantie samen en ukkies eerste kerst bijvoorbeeld.

Hoe kun je dit leuke invulboek winnen?

Het is eigenlijk niet zo moeilijk om mee te doen aan deze winactie! Je hoeft alleen maar het volgende te doen:

1. Volg mijn Facebookpagina!

2. Reageer op het Facebookberichtje over de Paasbloghop en laat me hierin weten waarom en voor wie je dit invulboek wilt winnen. 

Als je jouw winkans wil vergroten: 

 • Like mijn Instagram pagina en like deze actie op Instagram.
 • Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Je kunt meedoen met deze winactie tot en met zaterdag 7 april. Op 8 april maak ik de winnaar bekend via een berichtje op mijn Facebook- en Instagramaccount. 

Hop gezellig door naar de volgende blogger

Ik vond het heel gezellig dat je even een kijkje kwam nemen op mijn blog. En nu verwijs ik je met veel plezier door naar de volgende Paasgekke blogster: Marjon! Op haar familyblog ByJon schrijft ze vol plezier over mama zijn, haar werk als leerkracht en deelt ze haar creatieve uitspattingen met je. Ga er dus snel heen om een kijkje te nemen.

Hopelijk tot de volgende keer! Enne… Vrolijk Pasen!

[fcb id=’3′ align=’center’][/fcb]

 

 

Vind je dit een leuk artikel? Bewaar het voor later of deel het met een vriend!

22 gedachten over “met een leuke winactie! (Paasbloghop + Winactie)”

 1. Veel leeswerk op je blog. Omdat ik nog een nieuwbakken ouder noch grootouder ben laat ik de winactie aan mij voorbij gaan.
  Ik heb je artikel over het vinden van een baan gelezen. Heel herkenbaar.
  Ik wil je best toevoegen aan mijn linkedn netwerk. Zou je dan je gegevens even willen mailen (marionstam25@gmail.com) anders ben ik bang dat ik het vergeet.

 2. Superleuk zo een bloghop! Heb ik wat jaren geleden ook aan mee gedaan, haha 🙂
  Omdat dit helemaal gefocust is op ouder zijn, doe ik niet mee. Ik gun de prijs aan iemand die er wel iets aan heeft!

  Fijne Paasdagen!

 3. Wat leuk, zo’n bloghop! Ik laat de winactie aan me voorbij gaan, omdat mijn kindjes al wat groter zijn en ik liever zie dat iemand die het echt kan gebruiken er blij mee gemaakt wordt! 🙂 fijne Pasen!34

 4. Leuk om je te leren kennen 🙂 En leuk zo’n booghop. In je blogpost ‘wat het met me doet om nog steeds geen baan te hebben’ staan een aantal herkenbare dingen. Ik heb ook een poosje veel afwijzingen gekregen bij het zoeken naar een nieuwe baan. Maar uiteindelijk is het gelukt.

 5. Wat leuk om kennis te maken met je blog! Zo te zien staat je een heel leuk jaar te wachten vol met mooie momenten! Heel veel succes met solliciteren. Hopelijk vindt je snel een leuke baan!
  Ik volg je sinds vandaag op Facebook (Lieke van veen) en Instagram (liekevv24) en ik doe graag mee aan deze winactie.
  Ik wens je nog een hele fijne Pasen!

 6. Wat ontzettend leuk zeg
  wij hebben een baby op komst en dit boekje is wel heel leuk als ons kindje geboren is
  ik doe mee en wat een leuke blog ook

 7. Altijd weer leuk zo’n Bloghop en dan nu een Paashop.
  Doe er altijd graag aan mee.
  Had hier ook graag aan meegedaan voor mijn vriendin, die oma is geworden van een kleinzoon , maar heb geen Facebook.
  Ik hopperdehop nu weer door naar de volgende.

 8. Pingback: Maandoverzicht maart: Sneeuw, snot, sambal en afscheid nemen - Cynspirerend.nl

Plaats een reactie