5x Cadeautips voor mama’s

5x Cadeautips voor mama’s

Voordat je het weet is het alweer kerst. Samen met de familie en vrienden bij de kerstboom snoepen van een heerlijk kerstdiner. En dan natuurlijk elkaar verrassen met leuke cadeautjes! Vandaag deel ik hele leuke, last-minute cadeautips voor mama!

Heb jij alle kerstcadeautjes al in huis?

Nee? Maak je geen zorgen! Uit onderzoek blijkt dat de meeste kerstinkopen in de laatste week plaatsvinden. Je bent dus zeker niet de enige!

Om je te helpen geef ik je deze drie dagen 15 last-minute kerst cadeautips! Je kunt ze thuis vanaf je luie bank bestellen en laten bezorgen door Bol.com. Dan heb je het meestal al de volgende dag in huis! Weg cadeaustress! 🙂

15 last minute cadeautips!

Twee dagen terug gaf ik je al 5 tips voor hobbykoks, gisteren waren de 5 cadeautips voor bloggers en creatieve schrijfsters aan de beurt en vandaag help ik je aan leuke cadeautjes voor mama!

Cadeautips voor mama

Ik ben zelf natuurlijk ruim 1 jaar mama van onze kleine madam. Dus ik kan je als geen ander interessante, inspirerende en grappige tips geven voor een echt leuk cadeautje voor (jonge) mama’s. Lees je mee?

Cadeautip 1: Alleen voor fantastische mama’s

Voor de leukste shoppende mama’s die lekker rondlopen met canvas tassen (zoals ik, gewoon een stukkie bewuster dan al die plastic tasjes) zijn er deze hele leuke tassen.

Echt een leuk, origineel cadeau voor de allerleukste moeders! Verkrijgbaar in het zwart of knalroze!

Cadeautip 2: Lekker relativeren met mama Roos

Het boek ‘We rommelen maar wat aan’ van Roos Schlikker heb met veel plezier, een traantje en vooral veel herkenning gelezen.

In dit boek vertelt de columniste van o.a. het Parool en Kek Mama over haar leven als moeder. Eerlijk, ontroerend, grappig en met een flinke hoop relativeringsvermogen. En dat vind ik wel mooi, aangezien zij openhartig is over een deel van mama zijn wat lang niet iedereen met elkaar durft te delen.

Want tja, we rommelen allemaal toch eigenlijk maar wat aan?

Cadeautip 3: Wie gaat de baby verschonen?

Is de mama waarvoor je op zoek bent een echte spelletjesgek? Of is ze toe aan een betere verdeling van de taken rondom de kleine uk?

Dit is een grappige gadget voor (aankomende) mama’s die wel van een spelletje houden: Een dobbelsteen die bepaalt wie de baby nu weer gaat verschonen! Je kunt de dobbelsteen in het blauw of het roze bestellen.

En ik zou af en toe best zo’n dobbelsteen willen hebben, wanneer onze kleine madam weer een flinke poepluier heeft! Hihi!

Cadeautip 4: Een boekje vol kinderlijke kletspraat

Kinderen zeggen de leukste dingen. Die van mij brabbelt vooral nog haar brabbeltjes, maar ik kan me er nu al op verheugen dat ze straks lekker bijdehand uit de hoek gaat komen. Want de meeste leuke woordjes vergeet je zo weer!

Al die leuke kletspraat kun je kwijt in een vrolijk vormgegeven uitsprakenboekje van Zoedt. Leuk om te bewaren en later terug te lezen met je kinderen.

Cadeautip 5: Relaxen met Rituals

Ik ken geen enkele mama die niet een beetje me-time kan gebruiken en bijna geen vrouw die niet blij wordt van een lekker Rituals pakketje. Ik ben zelf nogal fan van de milde geur van Ritual of Dao.

Alleen die geur al brengt me helemaal tot rust. Kijk hier ook eens rustig voor het gehele assortiment van Rituals. Daar zit altijd wel iets heerlijks bij!

Cadeautips voor mama

Welke cadeautips voor mama spreken jou het meeste aan?

Plaats een reactie