Porties
5personen
Porties
5personen
Ingrediƫnten
Instructies
  1. Zet een grote (soep)pan op hoog vuur en voeg olijfolie toe. Bak hierin de ui en bleekselderij, totdat de ui glazig is.
  2. Voeg de bloemkool toen en bak dit een paar minuutjes mee.
  3. Voeg aan het gekookte water het blokje bouillon toe en roer goed door tot een kippenbouillon. Voeg dit toe bouillon aan de (soep)pan toe samen met de rozemarijn, laurierblaadjes en nootmuskaat. Breng het geheel aan de kook en laat het ca een uur op laag vuur pruttelen.
  4. Rol ondertussen de rundergehakt ik kleine balletjes en snijdt de champignons in dunne plakjes.
  5. Als het soepje een uurtje heeft geprutteld, haal je de laurierblaadjes er weer uit. Pak vervolgens een staafmixer en mix het totdat je een egaal soepje Hoe langer je mixt, hoe romiger de soep wordt.
  6. Voeg vervolgens de Maggi Smaakmaker kruiden toe naar smaak. Blijf goed proeven!
  7. Wanneer je de soep lekker op smaak vindt, voeg je de champignons en balletjes gehakt toe. Breng het geheel aan de kook en laat het vervolgens zo’n 20 a 30 minuten op laag vuur pruttelen.
  8. Je soep is klaar! Eet smakelijk!