Porties
2personen
Porties
2personen
Ingrediƫnten
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Bereid de rijst volgens de instructies op de verpakking.
  2. Snijd het kapje van de paprika overdwars open. Haal de zaadjes en zaadleiders uit de paprika.
  3. Verwarm een wok en bak hierin de gehakt rul.
  4. Wanneer de gehakt lekker bruin is, voeg je de Chinese wokgroentes en de woksaus toe. Roer goed door.
  5. Voeg de rijst toe aan het gehakt en de groentes. Je hebt nu je Chinese wokgroentevulling.
  6. Vul vervolgens de paprika’s voor ca 1/3 met een laagje Chinese wokgroentevulling. Duw het goed aan met je lepel.
  7. Vul de paprika nu met een lepel kruidenkaas. Druk weer goed aan.
  8. Vul nogmaals met de wokgroentevulling. En eindig weer met een laagje kruidenkaas. Doe het kapje weer op de paprika.
  9. Wikkel de paprika in aluminiumfolie. Zorg dat er geen opening aan de onderkant is, anders kan er vocht uit gaan lopen in de oven. Tip: Blijft je paprika niet goed staan? Verstevig het dan met propjes aluminiumfolie.
  10. Doe dit ca 15 minuten in de oven.
  11. Wanneer de paprika’s klaar zijn, serveer je het samen met de overgebleven Chinese wokgroentevulling. Eet smakelijk!
Notities

Bodieboost:
Eiwit: 1
Koolhydraten: 1 (bij 2 a 3 handen rijst)
Groente: 1
Zuivel: 1/2
Smaakmakers: 1