11x Verrassend leuke en goedkope babyschoentjes van AliExpress

11x Verrassend leuke en goedkope babyschoentjes van AliExpress

Onze kleine madam wil al heel graag staan, maar lopen kan ze (natuurlijk) nog niet. Ze is immers pas vijf maanden. Ik wil haar nu wel stoere en/of lieve babyschoentjes aan gaan geven, maar wil er nog niet te veel aan uitgeven. De kleine groeit nog als kool en is er zo weer uitgegroeid. Oftewel, ik ga even bij ‘ome Ali’ kijken of ze nog wat leuks voor de kleine madam hebben.

Ik let er bij babyschoentjes altijd op dat ze zachte zooltjes hebben. De voetjes groeien immers nog volop.

En wanneer de kleine madam echt gaat lopen, ga ik toch echt naar een zogenaamde ‘stenen winkel’ waar ze daadwerkelijk kan passen. Want dan wil ik echt advies en zeker weten dat de kleine madam de schoentjes echt goed past. Anders kan de kleine madam onnodig gaan vallen tijdens haar eerste stapjes. En bovendien kan het pijn gaan doen aan haar voetjes. En dat wil ik natuurlijk mijn kleine madam niet aandoen. Maar nu kan het nog geen kwaad, dus tot die tijd shop ik lekker bij ‘ome Ali’.

Tijdens het zoeken naar babyschoentjes voor mijn dochter, kwam ik zoveel leuke schoentjes tegen! Ik dacht, hier maak ik eventjes een blog over. Even delen hoor! Dus hier deel dan ik wat leuke babyschoentjes met zachte zool die ik tegenkwam op AliExpress. Allemaal onder de drie euro inclusief verzendkosten(!). Dan is het ook niet zo erg als de kleine madam ineens een groeispurt krijgt, melk teruggeeft over haar schoentjes of als ik er één kwijt raak tijdens het wandelen. 😉 Als je op het fotootje klikt, kom je direct bij de advertentie van AliExpress uit.

(Ben je trouwens nog niet bekend met ‘ome Ali’? Lees dan eerst even deze WikiCynthia pagina met een uitgebreide uitleg en de voor- en nadelen van AliExpress.)

 

2 gedachten over “11x Verrassend leuke en goedkope babyschoentjes van AliExpress”

Een reactie plaatsen