Contact & volgen

 

Tips en suggesties?

Heb je na je bezoek aan Cynspirerend.nl een aanvulling, suggestie of tip? Laat het me weten!

Vragen of opmerkingen met betrekking tot een geplaatste blog kun je het beste plaatsten bij de reacties onder de blogpost. Zo kunnen ik en andere bezoekers reageren.

 

Volgen

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe artikelen en de laatste ontwikkelingen op Cynspirerend.nl? Volg Cynspirerend dan op Facebook en Instagram.

Er is ook een mogelijkheid om je in te schrijven voor e-mail updates. Zo krijg je automatisch een mailtje wanneer ik weer een stukje geschreven heb.

cranberry

 

Samenwerken

Ben je een blogger en ben je op zoek naar een éénmalige gastblog van mij op je site? Of wil je meedoen aan de Hieperdepiep Tag? Neem dan gerust contact met me op om dit te bespreken.

Uitnodigingen om artikelen of evenementen te reviewen zijn ook zeker welkom. Het artikel of evenement moet dan wel een duidelijke relatie hebben met mama zijn, kinderen, trouwen, bordspellen of food. Ik vind het ook leuk om met nieuwe producten recepten te ontwikkelen. Ik benoem altijd eerlijk wanneer ik een artikel of uitnodiging gratis heb ontvangen en ben altijd eerlijk in mijn reviews. Neem daarvoor gerust contact op met mij.

slinger ontvangenwat krijg je 30 seconds

Contactformulier

Je naam
Vraag
Wil je op de hoogte blijven van mijn blog updates?